פורסם 2008 ביוני 2217 שנים חיברתי את הנתב למחש הביתי והתקנתי אותו לפי ההדרכה.הכל היה תקין ולבסוף המחשב חובר באופן מלא לנתב (LAN) עם חיבור אינטרנט.יש לי מחשב נוסף נייד שאיתו מצאתי את הרשת (המאובטחת) והתחברתי בקלות.תצוגה על החיבור הראתה שהנייד מחובר לנתב אבל הנתב לא מחובר לאינטרנט ("רשת מקומית").מה עושים?תודה מראש, חברה.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים איזה מערכת הפעלה יש במחשב הנייד?תבדוק שמוגדר אצלך default gateway בחיבור האלחוטי.תבדוק שיש פינג לכתובת IP של הנתב.
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים מחבר יש לי ויסטה במחשב הנייד. יש גם PING מהנייד לראוטר ול- default gateway שמוגדר בראוטר. לעומת זאת, מה- PC אין PING לכלום אבל אני מצליח להתחבר לאינטרנט.איזה מערכת הפעלה יש במחשב הנייד?תבדוק שמוגדר אצלך default gateway בחיבור האלחוטי.תבדוק שיש פינג לכתובת IP של הנתב.
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים אתה רק לא יכול לגלוש או גם תוכנות אחרות כמו מסרים מיידיים/דוא"ל/שיתוף לא מתחברות לכלום?
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים מחבר כלום.מה -PC הכל מתחבר, מהנייד כלום.אתה רק לא יכול לגלוש או גם תוכנות אחרות כמו מסרים מיידיים/דוא"ל/שיתוף לא מתחברות לכלום?
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים תן לי לנחש, חיבור בכבל עובד בצורה תקינה?כבר שמעתי על הרבה בעיות של חיבור אלחוטי בויסטה משום מה לא נותן גישה לאינטרנט...תנסה להיכנס לאתר של יצרן הלפטופ שלך ולמצוא את הדרייבר האחרון למתאם האלחוטי שלו.
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים מחבר ניסיתי לחבר את הכבל לנייד אבל הוא גם לא התחבר. ניסיתי גם עם אייפון וגם לא עבד.תן לי לנחש, חיבור בכבל עובד בצורה תקינה?כבר שמעתי על הרבה בעיות של חיבור אלחוטי בויסטה משום מה לא נותן גישה לאינטרנט...תנסה להיכנס לאתר של יצרן הלפטופ שלך ולמצוא את הדרייבר האחרון למתאם האלחוטי שלו.
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים מחבר קבל..Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : מארי Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : NoWireless LAN adapter Wireless Network Connection: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Atheros AR5007 802.11b/g WiFi Adapter Physical Address. . . . . . . . . : 00-1F-3A-10-4B-6C DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes Autoconfiguration Enabled . . . . : YesEthernet adapter Local Area Connection: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC Physical Address. . . . . . . . . : 00-1B-38-E9-41-9E DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes Autoconfiguration Enabled . . . . : YesTunnel adapter Local Area Connection* 12: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : isatap.home Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : YesTunnel adapter Local Area Connection* 11: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #2 Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : YesTunnel adapter Local Area Connection* 13: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : 6TO4 Adapter Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : YesTunnel adapter Local Area Connection* 14: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface Physical Address. . . . . . . . . : 02-00-54-55-4E-01 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : YesTunnel adapter Local Area Connection* 16: Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #3 Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No Autoconfiguration Enabled . . . . : Yesתדביק פה פלט של ipconfig /all מהלפטופ.
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים יש לי ויסטה במחשב הנייד. יש גם PING מהנייד לראוטר ול- default gateway שמוגדר בראוטר. לעומת זאת, מה- PC אין PING לכלום אבל אני מצליח להתחבר לאינטרנט.מהpc אין פינג לנתב?אם זה המצב כנראה שלא חיברת משהו נכון או לא הגדרת משהו נכון והמחשב עדיין מתחבר עם חייגןתבדוק בpc שאין שום חייגן מחובראיזה ראוטר זה?
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים כמו שציין מי שמעלי מדובר במודם-נתב משולב?דר"כ אגב הפלט מראה שאתה לא מחובר לשום דבר וDHCP לחיבור הקווי בכלל אצלך מכובה (מוגדר לכתובות ידניות ככל הנראה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.