עבור לתוכן

מאיפה אני יכול להשיג את המתאם הזה בארץ?

Featured Replies

פורסם

VGA TO COMPONENT בארץ?

פורסם

אתה יודע שלמרות מה שנראה כמובן מאליו, ה"מתאם" הזה הוא טרנסקודר (אקטיבי), זה לא מתאם פשוט.

פורסם

שוי , תלוי בשימוש הנחוץ:

http://www.everything2connect.com/images/Component_VGA_RCA.jpg

דוגמא לVGA לקומפוננט (בVGA יש את הפינים המתאימים וזה תלוי במכשיר שמשדר ובמכשיר שקולט)

ככה אני מחבר את הWII שלי מיציאת קומפוננט לכניסת VGA בטלוויזית SHARP SA1 שלי.

ליביו

פורסם

פעם ניסיתי לבנות אחד כזה, וזה לא עבד. אח"כ, פירקתי DVD שיש לו את 2 סוגי הכניסות וראיתי שבין 2 הכניסות יושב לו שבב.

זה באמת מוזר לי, כי אכן ב-VGA יש את כל הפינים המתאימים.

אם יש לך מתאם פשוט כזה, אשמח אם תנסה לחבר אותו למשל בין DVD רגיל לטלווזיה, אם תוכל, ותעדכן פה בבקשה אם זה עובד.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לחבר את זה מהכרטיס מסך שלי לטלויזהHD

השאלה היא מאיפה אני יכול להשיג את אותו "מתאם" בארץ?

פורסם

למה שלא תחבר ב-DVI<----->HDMI?

פורסם
  • מחבר

כי אין לי לא HDMI ולא DVI יש לי רק כניסת קומפוננט בשביל הHD ואין לי בכרטיס מסך אפשרות דרך ה-S-VIDEO רק ה"מתאם" הזה יכול לעזור לי.

פורסם

אתה בטוח שבמסך שלך אין HDMI?

אתה בטוח שהוא HD?

איזה מסך זה?, עוד לא נתקלתי במסך (LCD או פלאזמה) שלא כולל HDMI.

פורסם
  • מחבר

טלויזית מקרן אחורי HD ואני בטוח שהיא HD רשום ולא אין להHDMI היא נקנתה מלפני 4 שנים. בכול אופן תודה. כנראה שאני יחליף את הכרטיס מסך או מקסימום נוותר על התענוג עד המחשב הבא

פורסם

אהההה....מקרן אחורי....ה-RDRAM של עולם הטלווזיות...

פורסם
  • מחבר

חח אם היית רואה אותו על הייתה אומר דבר כזה. אפשר להגיד שהוא המקרן האחורי הכי טוב או מבין הטובים ביותר לפחות

פורסם

גם הRDRAM היה מהיר יותר מהSDRAM בזמנו , זה לא עשה אותו טוב יותר , אבל כל הדיון הזה לא קשור.

שוי - גם הDVD שלי היה מחובר ככה (שוב - שידר 480P - יציאת קומפוננט לתוך כניסת VGA)

זה רק ענין של הגדרות (או שלא חיברת את הגידים הנכונים , אבל אני נותן לך קרדיט שאת זה עשית)

בקשר לדרך שימוש שאתה מחפש רני , אני לא בטוח שזה יעבוד , כרטיס מסך לדעתי משתמש ביותר מה3 פינים הנ"ל כדי להעביר סיגנל.

אולי אפשר לכוון אותו שיעבוד ככה (שווה ניסיון - אבל לא הייתי אומר 100% , במיוחד אם אין לו SVIDEO)

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים