פורסם 2008 ביוני 2217 שנים שלום1.דבר ראשון אני ראיתי שאתם ממליצים למי שאהב משחקי FPS ומכוניות ללכת על הXBOX וכנראה זה מה שאני יעשה אבל השאלה שלי היא בגלל שהוא יצא מלפני כמה שנים הזמן חיים שלו(מבחינת משחקים) לא יהיה קצר בהרבה מזה של הPS3(אני יודע שאתם לא נבאים אבל ממה שאתם יודעים ושומעים)2. מה ההבדל בין PREMIUM EDITION ולבין הElite יש הבדל במפרט או בסיכויים לטבעת המוות? או שההבדל זה רק באיחסון שבElite יש עוד 100G(כמה שאני יודע) יותר מקום3.את שרוץ הXBOX LIVE הוא רק בתשלום או שאפשר לקבל דברים בחינם לא לשחק ברשת אלה להוריד DEMO ממנו ישר לקונסולה ואם לא אפשר להוריד למחשב ואז לעביר?4. יש אפשרות לחבר את הXBOX לטלוויזיה רגילה לא LCD(אני יודע שזה פוגע באיכות אבל אין מה לעשות בנתיים)אמממ אני חושב שזה הכול(קצת חפרתי....)תודה לעוזרים מראש
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים 1.קונסולת הדור הבא צפוייה לצאת בשנת 2010-11, כך שעד אז ה-360 צפוי להיות רלוונטי.2.ה-Elite מגיע עם כונן של 120 גיגה ומצורף לו כבל HDMI, וכמובן שהוא מגיע בצבע שחור.3. שירות ה-XBL נחלק בעיקרו לשניים. חבילת GOLD וחבילת SILVER, כאשר GOLD הינה בתשלום של כ-50 דולר לשנה. החבילה מקנה לך אפשרות למשחקים אונליין בעוד שבחבילת ה-Silver אין אפשרות כזו. בלי שום קשר לא ניתן להעביר דמואים למיניהם בין הקונסולה למחשב ולהיפך.4.כן.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים מחבר 1.קונסולת הדור הבא צפוייה לצאת בשנת 2010-11, כך שעד אז ה-360 צפוי להיות רלוונטי.2.ה-Elite מגיע עם כונן של 120 גיגה ומצורף לו כבל HDMI, וכמובן שהוא מגיע בצבע שחור.3. שירות ה-XBL נחלק בעיקרו לשניים. חבילת GOLD וחבילת SILVER, כאשר GOLD הינה בתשלום של כ-50 דולר לשנה. החבילה מקנה לך אפשרות למשחקים אונליין בעוד שבחבילת ה-Silver אין אפשרות כזו. בלי שום קשר לא ניתן להעביר דמואים למיניהם בין הקונסולה למחשב ולהיפך.4.כן.תודה לפי מה שהבנתי ממך חבילת הSilver היא חינמית וניתן דרכה להוריד דמואים נכון?ועוד דבר אתם חושבים שכשיצאו הקונסות הדור הבא תמשיך התמיכה בXBOX360 למשך תקופה(כמו שהיה בקונסולות אחרות)?תודה מראש
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים טוב נתנו לך תשובות מצוינות חוץ מהראשונה שזה לא ידוע גם בטח למיקרוסופט כרגע עכשיו על זה אני יכול רק להעריך ולתת עובדות על נתוני המכירות נכון לחודשים האחרונים מכירות החומרה של ה360 בעולם קטנים יחסית למתחרים וזה נותן כל מיני סימני שאלה יכול להיות וזה לדעתי הדבר הסביר ביותר שתהייה ירידה במחיר והם יורידו מחירים במדרגות כל פעם שהמכירות יהיו נמוכות אופציה שנייה פחות סבירה לדעתי בקרוב זה להרוג את ה360 עוד שנה וחצי לטובת קונסולה חדשה זה מה שהם עשו אם הXBOX הראשון אבל אז הם חשבו שלהגיע ראשונים ייתן להם יתרון גדול מה שלא באמת קרה ככה שאני לא חושב שהם יעשו את זה הפעם לערכתי ל360 יהיה יורש רק עוד שנתיים וחצי שאז כנראה אפילו מחשבים אם כרטיס מסך OB יתנו ביצועים גרפים טובים יותר וכמובן הבדלי המחיר יהיו זניחים
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים טוב נתנו לך תשובות מצוינות חוץ מהראשונה שזה לא ידוע גם בטח למיקרוסופט כרגע עכשיו על זה אני יכול רק להעריך ולתת עובדות על נתוני המכירות נכון לחודשים האחרונים מכירות החומרה של ה360 בעולם קטנים יחסית למתחרים וזה נותן כל מיני סימני שאלה יכול להיות וזה לדעתי הדבר הסביר ביותר שתהייה ירידה במחיר והם יורידו מחירים במדרגות כל פעם שהמכירות יהיו נמוכות אופציה שנייה פחות סבירה לדעתי בקרוב זה להרוג את ה360 עוד שנה וחצי לטובת קונסולה חדשה זה מה שהם עשו אם הXBOX הראשון אבל אז הם חשבו שלהגיע ראשונים ייתן להם יתרון גדול מה שלא באמת קרה ככה שאני לא חושב שהם יעשו את זה הפעם לערכתי ל360 יהיה יורש רק עוד שנתיים וחצי שאז כנראה אפילו מחשבים אם כרטיס מסך OB יתנו ביצועים גרפים טובים יותר וכמובן הבדלי המחיר יהיו זניחים LOL, בכל זה אמרת בעצם את זה:1.קונסולת הדור הבא צפוייה לצאת בשנת 2010-11, כך שעד אז ה-360 צפוי להיות רלוונטי.וד"א, שים לב למילים המודגשות, והנתונים האלה לא באו מראש שלי, אלא מהפה של בכירים במיקרוסופט.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים לא אמרתי שאתה טועה רק נתתי הסבר מפורט יותר למה לערכתי יש ל360 עוד שנתיים וחצי
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים תסתכל על המשחקים שיש ל-360, כאלה שיצאו וכאלה שייצאו בעתיד ואם זה מתאים לך תקנה 360, אתה לא תתאכזב, זה יחזיק לך מספיק זמןוגם כשתצא קונסולה חדשה לא תוך יום היא תתבסס בשוק ייקח לזה זמן ככה שאין לך מה לדאוג לפחות ל-3 שנים הקרובות.ואןל תשכח לקנות 360 65NM עם ספק כוח 173W ולא 203W, זה חשוב מאוד.65NM זה הגרסה החדשה עם הרבה פחות בעיות חומרה.
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים מחבר תסתכל על המשחקים שיש ל-360, כאלה שיצאו וכאלה שייצאו בעתיד ואם זה מתאים לך תקנה 360, אתה לא תתאכזב, זה יחזיק לך מספיק זמןוגם כשתצא קונסולה חדשה לא תוך יום היא תתבסס בשוק ייקח לזה זמן ככה שאין לך מה לדאוג לפחות ל-3 שנים הקרובות.ואןל תשכח לקנות 360 65NM עם ספק כוח 173W ולא 203W, זה חשוב מאוד.65NM זה הגרסה החדשה עם הרבה פחות בעיות חומרה.כן אני יודע שמעתי שב65NM הסיכויים לטבעת המוות יורדים פלאים....תגידו אם אני קונה 65NM יש צורך לקנות קירור חיצוני כמו זה?http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=746או שזה כבר לא עוזר במיוחד?
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים ולאן אתה חושב שהאוויר שמפיק הקירור הזה הולך? לתוך "הקופסה" כדבריך!זה אולי סייע במידה כלשהי בדגמים הישנים, אך אין טעם לרכוש את זה למען שימוש בדגם חדש.
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים אבל זה לא מגיע לחלקים החשובים נתתי פה פעם כתבה על RROD מאחד שעבד בזה לדעתו הפתרונות החיצונים כנראה לא עוזרים רק פתרונות פנימים ולפי סרטון שגם נתתי לינק אליו שמראה איך מתקנים את רוב הRROD מבינים למה דרך אגב בדגמים החדשים גם הקירור הפנימי שהיה הוחלף ולא רק המעבד בעתיד כנראה זה ישתנה עוד יותר שיאחדו את המעבד והליבה הגרפית ואז יהיה להם קירור אחד לשניהם
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים דווקא אם איי פעם ראית 360 מבפנים, אז היית שם לב שיש מעין "תעלה" לבנה מפלסטיק שמפנה את האוויר שבא מבחוץ מהמאווררים לגופי קירור.הקירורים החיצוניים למינהם פשוט מגבירים את זרימת האוויר הזו.
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים תעשה חיפוש לכתבה שנתתי פעם ותבין למה זה לא עוזר המקום לאוויר בתוך הקופסה של ה360 גם ככה מאוד קטן יש גבול לזרימת אוויר שאתה יכול לעשות בתוך הקופסה כל עוד אתה לא עושה מוד בתוך ה360 ההטסינק עצמו יותר חשוב מזרימת האוויר מיקרוסופט עצמה מחליפה הטסינק בתיקונים של הRROD בדגמים הישנים ויש מספיק תמונות ברשת של ההטסינק הישן והחדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.