עבור לתוכן

IM NOT ALONE , עיניות של כונני BLUE RAY נדפקות והגזמה של מקסקונסול

Featured Replies

פורסם

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28728

כדי לפרט קצת לפני שאנשים יתחילו להילחץ:

הסיפור עם זה שהPS3 נתקע ולא עולה - בעיה בדיסק הקשיח שHARD REBOOT פותר (קראתי על זה בהקשר של ה40 גיגה האמריקאי)

80010514 - הארור המפורסם יותר באינטרנט - מציין את מה שקרה לי - עינית כונן בלו ריי הולכת לעזעזל.

לא ממש RROD (גם לא באחוזים) , אבל תיהיו מודעים שהבעיה עם העיניות מתחילה לצוץ עם הזמן (ולצערי אני כנראה לא היחיד).

מה שכן , חבל שמקס קונסול רצים על שמועות ודיבורים בפורומים בלי להשקיע עוד 10 שניות לחקור את מה שהם מפרסמים.

מפה ועד לקונסולה הלכה , יש מרחק גדול מאוד.

(וד"א , סתם עוד להתבאס על הארץ , עינית בלו ריי עולה בארה"ב סביבות ה30-40 דולר, מה שאומר שאני מביא עוד אחת ספיר כשאני טס)

ליביו

פורסם

עיניות של כוננים נדפקות אם הזמן

זה לא בלעדי לבלו רי

בקונסולות פשוט משתמשים המון בעינית

כי לרוב אין התקנה מלאה כמו במחשב

ככה שהעינית נשחקת מהר יחסית

פורסם

האם התקלה שכיחה יותר בקונסולות NTSC?

לא ממש הבנתי מדבריך

פורסם
  • מחבר

שאלה מצוינת , רוב הפורומים הם אמריקאים ככה שאני לא יודע כמה נכון זה לפי זה - אבל כל הבעייתיים שראיתי - הם אמריקאים (יש הבדל בלוג'יק בורד של הכונן , אבל לא בעינית)

ליביו

פורסם

מעניין מאוד

לא שזה מדאיג אותי יש לי אחריות ואני אשלח את המכשיר לארצות הברית במידה ויהיה משהו.

אני רואה שזה קרה גם למכשירים חדשים יחסית

http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=error+code+of+80010514&btnG=Search

ליביו מתי זה קרה לך? יש לך אחריות? ואיך תתקן

פורסם
  • מחבר

קניתי את הPS3 כשהוא יצא בדיוק (ממש מהיחידות הראשונות) ככה שכשזה קרה לי זה היה חודש ומשהו אחרי סוף האחריות (מה גם שלא הייתי מוכן לתקן בישפאר ולחכות סביבות החודש כי הם לא מתקנים בארץ , כשבנתיים אין לי PS3 וזה על חשבוני בלי הצעת מחיר).

רציתי לתקן בENJOYSTICK או VGS שהיו ממש נחמדים ועל שניהם קיבלתי ביקורות טובות , אבל לשניהם לא היה את החלק במלאי ככה שבסוף תיקנתי במדיה גיים דרך פריק הרצליה (שבה קניתי את המכשיר , הבעלים של פריק חיפש בשבילי חנות שהם עובדים איתה ועם עיניות במלאי ומחיר טוב)

התיקון עצמו הוא קצרצר והעלות - סביבות ה600-700 ש"ח.

ולמי שחשב בטעות להשתמש בערכת ניקוי כזו או אחרת - וותרו - זה רק עושה את המצב יותר גרוע.

ליביו

פורסם

נכון, ישפאר לא מתקנים בארץ.

את הפלייסטיישן 2 הם עדיין שולחים לחול? אני זוכר שבהתחלה הם שלחו.

600 שקל לתיקון שמבטיח לך שקט לכמה שנים זה סביר.

פורסם
  • מחבר

הם עדיין שולחים לחול.

אין להם לא מעבדה שמטפלת במכשירים בארץ ולא חלק חילוף אחד לPS3 (נבדק מול המחסן שלהם , גם עם מקטים וגם עם בקשת חלק מPS3).

ליביו

פורסם

מאחל לך שהמכשיר ישרוד לעוד הרבה זמן ליביו ;)

600-700 שקל תיקון? אמרת העינית עולה 30-40 דולר.. 120 שקל בערך? אז התיקון עצמו עולה 500 שקל? אני משער שהם מביאים גם אחריות על העינית החדשה אני מקווה.

פורסם
  • מחבר

נותנים אחריות (לחצי שנה כמדומני)

ותודה , גם אני מאחל את זה לעצמי (מה גם שהעומס ירד קצת מהכונן כי אני משתמש בדיסק קשיח נייד , פשוט לפני הPS3 הייתי צורב סדרות והמשכתי לראות בPS3 , עכשיו הכל עובר על הכונן הקשיח ונצרב למגירה לגיבוי בלבד - שורה תחתונה אמור להחזיק יותר).

ואתה יודע איך זה - חלק 30-40 דולר בחול - הופך ל300-400 ש"ח בארץ + עבודה + אחריות (+ שקר כלשהוא :)) זה 600-700 ש"ח.

לצורך ההגינות , נגיד שזה מחיר בBUY DIRECT בEBAY , המחיר לדוגמא באנגליה בחנות רגילה הוא סביבות ה50 פאונד רק לחלק ובארה"ב בערך אותו הדבר בדולרים.

אני בכ"א בחופשה הקרובה בארה"ב מביא עוד עינית או 2.

ליביו

פורסם

חח צודק, שקרים בהחלט לא חסרים.

שוב בהצלחה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים