פורסם 2008 ביוני 2117 שנים היייש לי שני מחשבים ולכל אחד קרור שונה..CNPS9500a LEDZALMAN 8000שניהם מגיעם עם בורר עוצמה לRPM של המאורר! כך שהמאורר שעל גוף הקירור מתחבר אל הבורר ישרות ומהבורר ללוח שהוא כשהוא מתחבר רק ל3 פינים במקום 4!!ואז בעצם מה שקובע את הRPM זה הבורר שאני משנה ידנית ולא הלוח עצמו לפי הטמפ...אני צודק??או שבשביל להפעיל את SMART FAN אני צריך לחבר את קירור ישירות ללוח?
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים ברגע שאתה מחבר את הקירור למתאם ואת המתאם ללוח וגם לFAN MATE רק אתה יכול לקבוע את המהירות..בשביל SMART FAN חייב לחבר ללוח אם ישירות !
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים danielk9, שנה את הכותרת כך שתתאים לחוקי הפורום.ולשאלתך, אם אתה רוצה לשלוט ידנית במהירות המאוורר, בטל את הSMART FAN בביוס.אם לא, תנתק את הFanMate, ותאפשר את הSmartFan בביוס.
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מחבר תודה [br]פורסם בתאריך: 22.06.2008 בשעה 02:23:39 חיברתי כמו שאמרתה..שיניתי בביוס לSMART FAN ועכשיו המאורר עובד על העוצמה הכי חזקה....גם שאני בלי OC למה?
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים תודה [br]פורסם בתאריך: 22.06.2008 בשעה 02:23:39 חיברתי כמו שאמרתה..שיניתי בביוס לSMART FAN ועכשיו המאורר עובד על העוצמה הכי חזקה....גם שאני בלי OC למה? נאמר לך לבטל את הSMART FAN לא להפעיל אותו.
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים מחבר אני יעשה קצת סדר...אני רוצה שהמחשב ינהל את מהירות המאורר לפי הטמפ ולא שהמהירות תהיה קבועה ואני ישנה ידנית....וכשחיברתי את המאורר ללוח אז הוא עובד על המהירות הכי גבוה... גם כשהSMART FAN פעיל...הבנתם?
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים SMART FAN עובד רק על תקע ה CPU FAN בלוח האם.תוודא שהמאוורר מחובר לשם ותגדיר בביוס ENABLE ל SMART FAN .אם לשקע המאוורר יש 4 פינים תגדיר את ה CONTROL על PWM .אם לשקע המאוורר יש 3 פינים תגדיר את ה CONTROL על VOLTAGE .
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים מחבר SMART FAN עובד רק על תקע ה CPU FAN בלוח האם.תוודא שהמאוורר מחובר לשם ותגדיר בביוס ENABLE ל SMART FAN .אם לשקע המאוורר יש 4 פינים תגדיר את ה CONTROL על PWM .אם לשקע המאוורר יש 3 פינים תגדיר את ה CONTROL על VOLTAGE .מוזר לא מצאתי את הפונקציה הזו??? יש לי רק SMART FAN ON\OFF היכן זה?זה הלוח שיש לי:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2749
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים מחבר חיפשתי את הפונקציה הזו בספר של הלוח ומצאתי אבל משום מה היוא לא מופיעה אצלי בביוס יש לכם מושג למה??
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים כשה אתה עושה ON בSMARTFAN אז מתחתיו נפתח אופציה AUTO תשנה אותה לVOLTAGE אם יש לך 3 פינים אם 4 אז שים את האופציה השניה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.