עבור לתוכן

עזרה בנושא בחירת סט קירור.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. זו ההודעה הראשונה שלי פה ^_^

אז ככה הנה השאלה-דיון:

לפני חודשיים המחשב התחיל לפעול ממש לאט (ממש לאט) וניסיתי כבר בכל.. עד שהתברר שהמעבד שלי עומד על 69-72 מעלות בממוצע אז הבנתי שהמאוורר הלך..

אני מבקש פה הצעה למאוורר(של מעבד) שהוא קומפקטי אבל טוב שיקרר תמעבד שלי (פמטיום4 3ghz ) וגם(-לא בו זמנית כמובן)שיהיה מספיק חזק לקרר את המעבד שאני חוסך אליו (e8400) תווך מחירים-עד 250 שקל. אני אישית חשבתי על הzalman 9500

וכמו כן אני מזמין מהאינטרנט אז אני יקנה גם מארז-לא יקר כי חבל לשלם משלוח רק על מאוורר ואני קניתי כמה רכיבים חדשים ככה שאין לי מקום ומה שיש לי עכשיו לא איכותי והוא מעקם י את הכרטיסים שמחוברים אליו. אז אם אפשר לתת הצעה למארז-יופי לא חשוב רק איוורור אני חשבתי על הnzxt hush כי הוא שקט ויש לו איוורור מספק.

**חשוב שהמאוורר לא יהיה גדול כי יש לי לוח די ישן ואני מפחד שלא יהיה לו מקום ואני לא בטוח שזה קשור אבל גם צריכת המתח שלו חשובה(יש חי ספק טוב אבל לוח לא טוב)

סליחה על המגילה ושבת שלום (רגיל אני לא כל כך חופר)

פורסם

איזה תושבת יש לך?

בשביל שהקירור יתאים גם לE8400 אתה צריך תושבת LGA775 בלוח

אתה בכלל צריך תושבת LGA775 בשביל שE8400 ייכנס ללוח

פורסם

מאוד נדוש, נכון להיום למערכות שאינן מומהרות הקירור המומלץ הוא הפריזר.

פורסם
  • מחבר

tamos- בשביל הE8400 אני מחליף לוח... הדבר הפרה היסטורי שיש לי עכשיו לא תומך בכלום.. אבל גם לו יש 775 שאת זה יש לכולם לא?

israel nba- תוכל להרחיב קצת? לא ממש הבנתי מזה הפריזר הזה...

ואני לא דלוק על המאוורר הזה פשוט זה איך שהבנתי מומלץ ויש אותו לכולם..

הדבר שאני הכי מפחד זה שהוא לא יתאים לי לבפנים כי יש לי his seank גדול שיושב על הצ'יפ סט ככה שניראה לי המאוורר הזה לא יתאים לי... אבל לא בטוח כי אין לי מוזג איזה גודל הוא (עם הכל לא המאוורר לבד)

בכל מקרה תודה על העזרה אנשים.

פורסם

הפריזר הוא מתאים לתשובת 775

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=262

אם הלוח שלך עכשיו לא תומך 775 אז אין טעם לקנות, הא פשוט לא ייכנס.

אבל, ללוח הבא שלך הוא ייכנס כי יהיה לו תושבת 775

תבדוק איזה תושבת יש לך בלוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים