עבור לתוכן

אוזניות לרוק - 300$

Featured Replies

פורסם

שבת שלום :)

אני מעוניין לקנות מערכת[אוזניות+מגבר+כרטיס קול] שהתקציב הוא - 300$ לאוזניות והמגבר יהיה Aqua[נראה לי מספיק בתור התחלה] וכרטיס קול 1212M[אותו כמובן אני מזמין מחו''ל].

עכשיו בHead-fi המליצו לי על Alessandro MS2i\Grado 325i.

מה שאני שומע זה רוק[חלקו רגוע\חלקו יותר רועש], ישראלי[כמו עבודה עברית], כל מיני מנגינות מרגיעות[לא סימפוניות ומוזיקה קלאסית], ושירים רגועים רגועים כמו של הביטלס.

יש עוד המלצות בתקציב הנ''ל ?

BTW אני לא אוהב שהבאס גונב את ההצגה[לא אוהב באס בומי ומלא עוצמה] - אבל אני לא אוהב שאין בכלל באס. שיהיה באס מאוזן ונעים.

בתודה, Quantom.

פורסם

I think you answered yourself what you need. And i'd have replaced the 1212 with asus xonar 2d

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר את הMS2i או את ה325i ?

ולמה להחליף את ה1212M בD2 ?

חוץ מי זה הD2 עולה כפול דרך אמאזון מ1212M ואני דיי בטוח שה1212M יספק אותי.

פורסם

שלום,

בנוגע לכרטיס קול, תקרא את הביקורת על ה-D2 פה באתר, ותבין למה הוא התכוון. בביקורת השוותי אותו ל-1212M שהיה לי בעבר. הייתי כל כך מרוצה מהאסוס בביקורת, שהחלטתי לעזוב את ה-1212M ולהביא לעצמי XONAR.

המגבר שבחרת הוא בהחלט מעובד. אוזניות לדעתי כדאי שתנסה לשמוע איפשהו, הגוון שלהן מאוד לא נייטרלי, ויש הרבה שלא אוהבים. אני אישית ממש לא אוהב את שתי האוזניות שציינת (למרות שמצד שני, יש הרבה שאוהבים).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אחליף את הכרטיס לפי המלצותכם.

על איזה זוג אוזניות אתה כן ממליץ לרוק ?[כמובן שזה לא רק רק רוק כמו שכתבתי בפוסט הראשון].

פורסם

את הכרטיס אל תחליף, תקרא את הביקורת. יש שם השוואה בינהם מבחינת צליל, והן ברמה דיי דומה. אם מה שחשוב לך זה רק מוזיקה, וה-1212M יוצא לך חצי מחיר, זה משתלם בהחלט.

לי שאני משתמש גם בסראונד וב-DDL עדיף ה-ASUS.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הרוב זה למוזיקה אך יהיה גם גיימינג.

סראונד אני לא צריך, ולפי מה שראיתי הD2 נופל חזק במשחקים. בגלל זה לקחתי את ה1212M.

Anatoli, אתה יכול להמליץ לי גם על אוזניות בבקשה ?

בתודה על עזרתך, עמרי.

פורסם

אתה מודע לזה שבמשחקים ה-1212M יהיה הכי גרוע שיש, נכון?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

ת'אמת שלא.

אוקיי אז ניקח את הASUS.

ובקשר לאוזניות יש הצעה ?

בתודה, עמרי.

פורסם

בטווח המחירים הזה זה בעיקר עניין של העדפה כך שאתה באמת צריך לשמוע כמה דגמים ולהחליט איזה פרזנטציה של הסאונד קולעת יותר להעדפה שלך.

הסאונד של הגראדו/אלסנדרו מתאפיין בחוסר נייטרליות לכיוון הבהירות אבל בגלל זה הוא גם יותר חי וססגוני מרוב האוזניות, יותר כיף להקשיב איתן בסגנונות שמתאימים להן, בעיקר מוזיקה חיה של רוק וג'אז אבל גם במוזיקה שקטה הן מאוד טובות כי הצלילות של הסאונד גורמת להן להישמע יותר מפורטות, לדעתי.

אם אתה מעדיף סאונד יותר נייטרלי על פני "חיות" אז תנסה את הביירדינמיק 770/880/990. יש לי את ה-880 ואני מאוד מרוצה מהן, אבל הMS-2 יותר כייפיות בתחומים שלהן.

אם אתה מחיפה והסביבה במקרה, אתה מוזמן לבוא אליי ולשמוע בעצמך את 2 הדגמים.

פורסם

קודם כל איליה אני רואה שסופסוף קניתה אוזניות נורמאליות (880). :jump:

דבר שני מה שכן מבחינת בייר אני היתי ממליץ יותר לכיוון ה770 נראה לי שהבאס הרגוע של D2 ירגיע אותן מבחינת באס. ואני ממש אוהב אותן ברוק.

זו דעתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים