עבור לתוכן

21.12.2012- הסוף

Featured Replies

פורסם

אתה במקרה הזה עורך דין. כמה שלא הוכיחו לך אתה נשאר בשלך, בגלל זה אנשים פשוט פורשים מנסיונות לדבר איתך בגלל חוסר תועלת (ואתה חושב שאתה מנצח אותם או משו)

• תגובות 102
  • צפיות 16.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה במקרה הזה עורך דין. כמה שלא הוכיחו לך אתה נשאר בשלך, בגלל זה אנשים פשוט פורשים מנסיונות לדבר איתך בגלל חוסר תועלת (ואתה חושב שאתה מנצח אותם או משו)

אז אני אומר לכם, עכשיו זה שונה.

כל תענה שתביאו ,תקבלו תשובות. וכל טענה שאני מביא תצטרכו גם להשיב . אבל רק באימייל.

תחשבו רגע אולי אחרי 120 שנה תגלו שהחרידים האלה באמת צדקו. ? אולי יש אלוקים? שנתן גם תורה? לא שווה לנסות לבדוק? אפילו כל דת לבדוק. לא רק יהדות.

[אני מכיר לא מעט שחקרו על כל דת שיש בעולם לעומקו. ואני לא יאמר לאיזה מסקנה הם הגיעו]

פורסם

אבל למה אתה מביא את זה גם לפה? פתחו לך דיון שלם להתעלם מאנשים, והמטרה שלו הייתה שהויכוחים האלו ישארו שם.

פורסם

religion is a crutch for people who are too weak to make it through life on their own"" - Kerry King

פורסם

ידידי שום לינק ושום כתבה לא הבאתי כאן. דיברו כאן על סוף העולם ,אז הבאתי את דעתי על סוף העולם. אני כבר למדתי איך זה עובד, יש בני אדם שהם כמו עורכי דין לא משנה מה תוכיח להם הם תמיד ישארו בשלהם, ויש כאלה שהם כמו שופטים ,לוקחים את הדברים ובודקים אותם אם זה אמת הם מאשרים ואם לא אז מורידים.

אני אישית לא בא מבית חרידי לכן כל החלטה שלי בחיים היא לפי השכל הישר . אתה מוכן להכנס לאימייל ונראה מי יצא עם ראש מורד. [רק אלה שהם רציניים ואיכפת להם יכנסו. אני לא יתן כתבות וכאלה. אלה הוכחות מוצקות ישירות ממני., אדם צריך להביא טענה והשני צריך להפריך אותה, תבוא ותראה איך אני מפריך לך כל טענה, אם אתה אישית תראה לי הוכחות מוצקות שאין לי עליהם תשובות לגבי תורה ,אלוקים וכדומה. אני יקבל את זה. אבל גם ההפך אצלך]

אז אתה כנראה עורך הדין של השנה...

הגיע הזמן שאתה אולי תפתח את העיניים "ותיהיה שופט".

"נסתרות הן דרכי האל" המילים האלו אומרות לך משהו?

בכל מקרה כבר היה איזה ת'ראד קודם שהבאת כל מיני לינקים ושמות של אנשים שאף אחד לא שמע עליהם וכל הטענות שלהם הזויות לגמרי..

אני לא מתכוון להגרר יותר לוויכוח הזה וחבל שאתה תמיד מתחיל אחד..

בכל מקרה נושא מאוד מעניין הייתי רוצה שלא ינעלו...

פורסם

בחיי, ממתי דת הפכה למדע? זה עניין של אמונה, אני מאמין באלוהים כי זה מה שנראה לי, לא בגלל שאיזה מישהו מביא לי טענות "הגיוניות" כאלה או אחרות.

אין אפשרות להוכיח את הקיום שלו וגם אין אפשרות לסתור אותו.

פורסם

נראה לי שסוף העולם יהיה שפורומים כמו כללי ואקטואליה באתר יפלו בגלל דיונים שנגררים לויכוח עקר מדת :kopfpatsch:

אני בכלל קראתי בזמנו (לא זוכר איפה) שהאינטרנט יקרוס ב-2010 בגלל ביקוש-יתר שלא יוכלו לספק ואז כולנו נצטרך לחזור לפורנו בדרך הישנה - חוברות :(

אם זה לא סוף העולם אני לא יודע מה כן :jump:

פורסם

אבל למה אתה מביא את זה גם לפה? פתחו לך דיון שלם להתעלם מאנשים, והמטרה שלו הייתה שהויכוחים האלו ישארו שם.

בונאה מה יש לכם? מי רוצה בכלל להכנס לדיון על דת? כל מילה שלי עושים סיפור.

תשלחו דברים על הנושא כאן , זה הכל.

ואמרתי כבר באמייל זה לא כמו בדיון על דת. [פשוט מי שיכנס לאימייל אני ידע שהוא כבר רציני ,והדיון איתו לא ילך כמו בת'רד של הדת]

אתם אומרים אמונה? אבל מאיפה למדת את זה? בבית ספר? ברחוב? זה לא המקום ללמוד על הדת .

שמשה דיבר עם אלוקים. אז הוא שאל איך הם יאמינו לי? אלוקים ענה לו אם הם לא יאמינו זה אומר שהם חכמים [כי פטי יאמין לכל דבר אמר שלמה המלך], אז תספק להם הוכחות [זה מפורש בתורה] ויען משה ויאמר והן לא יאמינו לי ולא ישמעו בקולי כי יאמרו לא נראה אליך ה' [שמות ד',א]

אל תענו תמשיכו בנושא של הת'רד

לגבי 21.12.2012 שבט ה''מאיה''

היא התרבות ההיטלריסטית האיומה שהיתה עלי אדמות.

שמתוך אמונה באלים שלהם הם היו רוצחים עשרות אלפים קורבנות אדם בכל שנה (20 עד 84 אלף קורבנות בשנה - לפי ויקיפידיה) על ידי שליפת לבו הפועם של קורבן האדם והכנסתו לכד כמנחה לאל השמש.

זאת מלבד שהם מעולם לא אמרו משהו מוגדר בנוגע לסיום המחזור השלשה עשר של הלוח שלהם, מלבד הביטוי 'לידה מחדש', שלא ברור למה כוונתם, וזה גם לא מעניין את אף אחד.

ניפוח העניין נעשה בידי מיסטיקנים חובבנים שאין בידם הכלים של התורה שניתנה על הר סיני, ונזקקים לשטויות והבלים שאין להם על מה לסמוך.

ח' בטבת שנת ה'תשע''ג התאריך היהודי המקביל לתאריך הלועזי , יהיה עוד יום עצוב בלוח העם היהודי, יום שלגביו נכתב בשולחן ערוך (או''ח סימן תקפ) ההתייחסות הבאה:

''אלו הימים שאירעו בהם צרות לאבותינו וראוי להתענות בהם, ...בשמונה בטבת נכתבה התורה יוונית בימי תלמי המלך והיה חושך בעולם שלשה ימים''.

הוי אומר לא אור אלא חושך, רק נקוה שעוד היום תגיע הגאולה השלימה לה אנו מצפים יום יום שעה שעה, וכל הימים העצובים יהפכו לשמחים. וכל העולם ינוח מעמים ותרבויות שכל ישותם אומרת רשעות, דם חרב ורציחה, כתרבות המאיה המוכחדת, שנמצאת בתהום הנשיה יחד עם סדום וחברותיה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אתם חיים בחלום אין אלוהים אין ביכלל אלוהים כי עם הוא היה קיים תגידו לי איפו בכל התורה "הדינוזאורים" איפו ? היה בלאגן בעולם ואלוהים תיקן הכל נו איזה שטויות אין דבר כזה אלוהים והאמונה שלכם סתמית לחלוטין

פורסם

rroonnii

C'mon, don't bullshit me

פורסם

religion is a crutch for people who are too weak to make it through life on their own"" - Kerry King

יאללה, בוא כולנו נקשיב לקרי קינג, הוגה הדעות הדגול וחכם שלא ידע כמותו העולם.

או שהוא פשוט גיטריסט שמנגן מהר, מה שבא לכם.

פורסם

קיצר תפתחו תראד "סוף העולם" ביום שזה יקרה.

פורסם

אל תדאגו, גם אם בני המאיה לא צדקו-תמיד יש את זה באופק:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A4%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%A1_(%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93)

עד 2039 כבר תהיה לך שיטה כזו או אחרת למעוך אסטרואידים כאלו כמו כלום.

חוץ מזה, עם גודל של 415 מטר, הוא לא יעשה כ"כ הרבה.

האיזור בו הוא יפול די יאכל אותה, כן, אבל השלכות כלל עולמיות או אפוקליפטיות לא יהיו.

פורסם

11/11/2011

סוף העולם

למה? תאריך יפה, כמו זה של הנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים