עבור לתוכן

נעלו את המחשב

Featured Replies

פורסם

נשמע כאילו מופעלת הפקודה shutdown -r, אולי דרך מתזמן המשימות. נסה להכנס לניהול המחשב (כפתור ימני על "מחשב" -> ניהול) וחפש תחת מתזמן משימות משהו דומה לנ"ל

פורסם

דיי עם הספאם.

פורסם

זה דווקא מזכיר לי את msblast האגדי.

בכל מקרה אם זה נעשה מתוך כוונה חינוכית אין בזה שום דבר פסול ואליך פשוט לשפר את ההישגים שלך בלימודים. :)

פורסם
  • מחבר

אני משפר !! חח

אבל אני עדיין רוצה את המחשב, אני ילד טוב ;)

מי שאמר לכתוב שאטדאון -I , אין שם שום משימה מתוזמנת.

ואותו אחד שאמר שצריך להשיג תוכנה שתחזור על עצמה עם הפקודה shutdoen -a , איך עושים את זה? זה נשמע טוב

אני לא אדמין, אבא אדמין.

חח גם לי פעם אבא היה מוציא את הכבל, אבל הבאתי כבלים אחרים.

הוא גם היה לוקח את כל המחשב, אבל הייתי הולך לחברים חח

פורסם

הפתרון זה לדבר איתו ולהראות לו שאתה כן לומד ומשפר , ותאמין לי אתה צריך להגיד לו תודה שהוא לוקח לך את המחשב. אתה מפסיד את החיים שלך לשבת מול המחשב , לך במקום זה לעשות ספורט לשחק כדורסל כדורגל , לך תשחק עם קלאס עם ילדות מהכיתה עדיףף

פורסם
  • מחבר

אחי אני לא כל היום מול המחשב... פשוט אני כרגע חולה, ואני מעדיף לא ללמוד מתמ' כל היום אלא לשלב בין המחשב למתמ'... שילוב מנצח הא...

אבל בכל מקרה, זו אופציה שאני חייב לשלול אותה לפחות בשבועות הקרובים.

למישהו ישנה דרך לגרום לפקודה shutdown -a לחזור על עצמה כל כמה דקות?

פורסם

הוא יצר משימה מתוזמנת שתכבה לך את המחשב כל כמה דקות.

אתה צריך להכנס ליוזר שלו ולמחוק את המשימה שבתפרית הGUI אליו אתה נכנס דרך SHUTDOWN -I

אגב יש לך רשת מחשבים בבית? כי יכול להיות שמחשב אחר ברשת מכבה לך את המחשב

פורסם

אתה אמור לכתוב בכתבן משו סטייל

לולאה סטייל while 1>0

shutdown -a

רק שאני לא יודע את הדקדוק של זה, תנסה עם סוגריים את התנאי. ותנסה עם סוגריים מסולסלות\באותה שורה את הפקודה (או תחפש קצת בגוגל או תחכה למישו שמבין).

ולשמור כקובץ BAT

פורסם

רוצה להיות אדמין? תצטרך לאפס את סיסמת האדמין.... כמובן שאתה מסתכן בכך שאביך מיד יבחין בכך בנסיון הראשון שלו להיכנס בעצמו עם המשתמש שלו...

תשיג את Hiren's boot cd , ניתן להורדה ישירה, חיפוש קל בגוגל ותמצא. שם יש באחת מה אפשרויות תוכנות לניהול משתמשים וכו' הראשונה מהן יודעת לסרוק את כל שמות המשתמשים ומאפשרת לך לאפס את הסיסמאות.... אחר כך אתה כבר נכנס כאדמין וההמשך ידוע....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים