פורסם 2008 ביוני 2017 שנים נשמע כאילו מופעלת הפקודה shutdown -r, אולי דרך מתזמן המשימות. נסה להכנס לניהול המחשב (כפתור ימני על "מחשב" -> ניהול) וחפש תחת מתזמן משימות משהו דומה לנ"ל
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים זה נשמע כמו וירוס, היה לי פעם כזה, והצלחתי להפטר ממנומצאתי הסבר לגרסא דומה של הוירוס, בהצלחהhttp://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=01020807
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים זה דווקא מזכיר לי את msblast האגדי. בכל מקרה אם זה נעשה מתוך כוונה חינוכית אין בזה שום דבר פסול ואליך פשוט לשפר את ההישגים שלך בלימודים.
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מחבר אני משפר !! חח אבל אני עדיין רוצה את המחשב, אני ילד טוב מי שאמר לכתוב שאטדאון -I , אין שם שום משימה מתוזמנת. ואותו אחד שאמר שצריך להשיג תוכנה שתחזור על עצמה עם הפקודה shutdoen -a , איך עושים את זה? זה נשמע טוב אני לא אדמין, אבא אדמין. חח גם לי פעם אבא היה מוציא את הכבל, אבל הבאתי כבלים אחרים. הוא גם היה לוקח את כל המחשב, אבל הייתי הולך לחברים חח
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים הפתרון זה לדבר איתו ולהראות לו שאתה כן לומד ומשפר , ותאמין לי אתה צריך להגיד לו תודה שהוא לוקח לך את המחשב. אתה מפסיד את החיים שלך לשבת מול המחשב , לך במקום זה לעשות ספורט לשחק כדורסל כדורגל , לך תשחק עם קלאס עם ילדות מהכיתה עדיףף
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מחבר אחי אני לא כל היום מול המחשב... פשוט אני כרגע חולה, ואני מעדיף לא ללמוד מתמ' כל היום אלא לשלב בין המחשב למתמ'... שילוב מנצח הא...אבל בכל מקרה, זו אופציה שאני חייב לשלול אותה לפחות בשבועות הקרובים.למישהו ישנה דרך לגרום לפקודה shutdown -a לחזור על עצמה כל כמה דקות?
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים הוא יצר משימה מתוזמנת שתכבה לך את המחשב כל כמה דקות.אתה צריך להכנס ליוזר שלו ולמחוק את המשימה שבתפרית הGUI אליו אתה נכנס דרך SHUTDOWN -Iאגב יש לך רשת מחשבים בבית? כי יכול להיות שמחשב אחר ברשת מכבה לך את המחשב
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים אתה אמור לכתוב בכתבן משו סטייללולאה סטייל while 1>0shutdown -aרק שאני לא יודע את הדקדוק של זה, תנסה עם סוגריים את התנאי. ותנסה עם סוגריים מסולסלות\באותה שורה את הפקודה (או תחפש קצת בגוגל או תחכה למישו שמבין).ולשמור כקובץ BAT
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים רוצה להיות אדמין? תצטרך לאפס את סיסמת האדמין.... כמובן שאתה מסתכן בכך שאביך מיד יבחין בכך בנסיון הראשון שלו להיכנס בעצמו עם המשתמש שלו...תשיג את Hiren's boot cd , ניתן להורדה ישירה, חיפוש קל בגוגל ותמצא. שם יש באחת מה אפשרויות תוכנות לניהול משתמשים וכו' הראשונה מהן יודעת לסרוק את כל שמות המשתמשים ומאפשרת לך לאפס את הסיסמאות.... אחר כך אתה כבר נכנס כאדמין וההמשך ידוע....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.