פורסם 2008 ביוני 2017 שנים שלום, יש לי Sennheiser HD 580 וכשאני שומע מוזיקה ממש חזק זה לא כל כך מפריע לי אבל אני יכול לשמוע אותה ממרחקים... לא חושב שיש לי שמיעה דפוקה ככה שהחוזק לא מפריע לי כי עובדה שאני שומע אותן ממרחק רב. מישהו יכול להסביר למה זה?תודה מראש.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים באוזניות פתוחות (כמו ה-SR-60 שלי), וגם בכמה אוזניות סגורות, יש תופעה של דליפת סאונד. למה זה אף אחד לא יסביר לך - לסאונד יש נטיה להתפשט
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר טוב לדעת שאני לא חירש! ולא שאלתי למה הוא מתפשט, אלא למה אני שומע אותו ממרחק ובעצם ענית על זה תודה רבה על התשובה. רק אפשר לקבל הנחיה לגבי מהן אזניות סגורות ומהן פתוחות? תודה.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים אני פשוט אדגים לך... הנה לדוג' אוזניות מדגם הSR60 כמו של Screw_master אם תשים לב, יש בעצם גריל "פתוח" שמאפשר לסאונד לצאת גם מהכיוון של הגריל ואם תסתכל ב Sennheiser הבאות: תראה שבעצם אין גריל... והסאונד לא "בורח"
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר הבנתי, תודה על ההסבר יש להם בעצם ייעוד שונה או שזה רק עניין של העדפה?
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים יש הבדל תלוי מה אתה אוהב.ההנחה הרווחת זה שאוזניות פתוחות יותר טובות.אני משתמש בסנאייזר פתוחות אלחוטיות RS130. הסאונד יותר נקי ולא עטום וזורם בחופשיות וגם אפשר להגיע לאחלה באסים.באוזניות סגורות הסאונד יותר חם, נעים מלא ועשיר. זה בערך לפי מה שאני מכיר אני אשמח לשמוע ידע של אחרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.