פורסם 2008 ביוני 2017 שנים יש פה מישהו עם המארז הנל, שיכול לתת ביקורת לגבי הרעש שבוקע מהמארז? הוא נחשב שקט מספיק או שדי רועש? אני אשמח לתשובה בהקדם כי אני רוצה להזמין את המארז הזה הוא מאוד קורץ לי תודה מראש, אור.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים חפש בגוגל,יש עליו די הרבה ביקורות.. טובותשתי המאווררים שבו ניתנים לוויסות ונחשבים כשקטים, גם איכות הבנייה נראת טובה מאוד (ראיתי את המארז). בכל זאת אנטק.הרושם שלי מהמארז מצויין ואני כנראה גם ארכוש אחד בעתיד הקרוב.ממליץ לך לקרוא את זה: http://www.xcpus.com/forums/case-psu-cooling/12017-antec-three-hundred-ultimate-budget-case.html#content_startאומנם לא סקירה רצינית ופאן-בוית משהו אבל בכל זה מתייחסת יפה מאוד לפרטים הקטנים והמעולים שבמארז.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר חח כן קראתי כל מיני ביקורות כולל מה שאתה הבאת והוא יותר פאנבוי לקולר מסטר לפי מה שהבנתי, אבל המשותף לכל הביקורות שקראתי שאף אחד לא שם באמת דגש על כמה המארז מרעיש, חוץ ממה שאתה אמרת ומהציון שאין הגנת רעש לכוננים שלא מפריעים כל כך. ובגלל זה אני רוצה דעה של מישהו שיש לו בבית עד כמה המארז הזה מפריע לו תודה מראש.. אור.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים דע לך שרעש זו בעיה לכמת (מלשון כמות) ולאו דווקא במארז הזה.לי באופן ספציפי ה-Eureka שקט בדיוק כמו ה-P182 מניסיון שעישתי ושמתי אחד ליד השני עם אותה חומרה בחדר שקט לחלוטין.לאנשים אחרים יהיה הבדל קטן ולאחרים גדול (אני מניח) ככה שזה באמת בעיה.הכי טוב שאתה וכל אדם אחר יכול לעשות זה ללכת לחנות,לבקש שיפתחו לך את המארז (או שיש להם בתצוגה) ושיתקעו בו ספק ושתוכל לשמוע אותו.קח בחשבון שזה לא בדיוק אמתיי כי אין בו חומרה בפנים,שגם היא מרעישה,אבל זה מדד מסוים
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר טוב מכיוון שהבנתי על מה אתה מדבר, אני אחדד..אני יודע כמה המחשב שלי מרעיש.. את המאורר של המעבד לא ממש שומעים, את הספק כוח לא נוראורוב הרעש שבוקע מהמארז הג'נרי הנוחכי שלי זה מהמאוררים שעל המארז(כרטיס מסך סיילנט) שהם:שניים של 80 ממ מאחורה מוציאים, אחד של 80 ממ מקדימהמכניס ואחד של 80 ממ בצד מכניס.במארז החדש יהיו לי 140 מלמעלה מוציא 120 מאחורה מוציא 120 מקדימה מכניס ואולי 120 מהצד מכניס..מהתחשב שאני אשים את המאוררים על LOW, זה ייתן יותר שקט ביחס למה שיש לי עכשיו?
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים מחבר טוב אז קניתי את המארז ורק רציתי לאמר שבשביל 285 שח הוא הבחירה הכי טובה שיש ואפילו מתחרה במארזים יותר יקרים. הוא ממש נוח, הוא בנוי טוב ואיכותי, קל לתפעול, שקט מאוד, ומקרר יותר מהמארז הקודם שלי בלי מאוררים מכניסים אויר ועל המהירות הכי נמוכה של המאוררים. ו... זהו. הוא גם סולידי ויפה לטעמי ואני ממליץ על המארז בחום לדלי התקציב! יום טוב לכולם
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים גם לדעתי המארז ניראה מאוד יפה, איך כרטיסי מסך ארוכים נכנסים במארז? המחשב הישן שלי נהרס (לא זה שבצד, K7 זקן) חשבתי לקנות או כזה או GIGABYTE SETTO שגם ניראה מרשים. אם תפרסם תמונות אולי זה יעזור לי לבחור תתחדש
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים מחבר תודה הנה כמה תמונות מצטער על האיכות זה לילה כבר ואין לי כוח לנתק את המחשב ולצלם נורמלי אבל לבנתיים [br]פורסם בתאריך: 23.06.2008 בשעה 02:14:26 אני עוד אשים שני מאוררי 120 שהזמנתי ואפילו יש מקום לעוד אחד אבל אני לא ממש צריך אותו, אני לא באוברקלוק מטורף או משהו..ולי יש כרטיס מסך לא ממש ארוך אבל יש עוד הרבה מקום ובגלל שאת ההרד דיסקים שמים די רחוק מכרטיס המסך, לדעתי אין בעיה להכניס כרטיסי מסך ארוכים. [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים אתה יכול לבדוק כמה מקום יש לכרטיס מסך (אורך המארז מהחלק האחורי עד לחלק של הדיסקים הקשיחים)?תיהיה בעיה עם ספקים? בהרבה מארזים שהספק בחלק התחתון יש בעיה שאי אפשר להגיע לכל מקום במארז, לפי התמונות יש לך ספק OEM (ניראה של HEC), הייתה בעיה להגיע לחלק מהמקומות במארז?
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים מחבר בערך 27 סנטימטר מאיפה שמתחיל הכרטיס עד לחלק של הדיסקים הקשיחים.לא נראה לי שתהיה בעיה עם ספקים לי אכן יש ספק סטנדרטי של hec והכבלים באורך סביר ואין שום בעיה להגיע לאף מקום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.