פורסם 2008 ביוני 2017 שנים אני מחבר את הps3 למחשב דרך אקסספוינט בבדיקה התחברות שאני מבצע הכול יוצא טוב חוץ מ nat type שהוא לא מצליח אני מקבל שגיאה 80130203 שאומרת משהו לגבב הפורטים, אין לי ראוטר אז איך אני יכול לפתוח פורטים
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים אתה מתחבר ל-AP -שמחבר אותך ישירות למחשב שלך?מחשב - - - - AP - - - - פלייסטיישן 3?(- - - מציין חיבור אלחוטי)
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים אז את הפורטים אתה צריך לפתוח בחומת אש במחשב, אם זאת החומת אש של וינדוס או אם יש לך חומת אש תוכנתית אחרת - שם.http://www.gamer411.com/forum/615/3/21429/Playstation_3_Error_Codes.htmlאלו הפורטים שצריך לפתוח.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר יש לי eset אבל כנראה שזה לא הבעיה כי גם במצב disable זה קרה, אז לפי מה שאתה אומר זה רק בחומת האש של הוינדוס (למרות שהוא כבוי)איך אני פותח את הפורטים ?
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים תדווא שהחומת אש של וינדוס באמת כבויה, אם כן אז היא לא צריכה להוות בעיה.בכל מקרה פתיחת הפורטים זה תחת "חריגים".לגבי החומת אש השניה, תבדוק אם יש לה מצב של להעביר מידע בלי הגבלות ולא רק disable, לא תמיד זה מספיק.אתה יכול גם להכנס להגדרות החיבורים (ב"חיבורי רשת", כפתור ימני על החיבור) ולראות אם ברשימת פרוטוקולים מופיע משהו עם ESET ולהוריד ממנו את הV.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.