פורסם 2003 במאי 1822 שנים מישהו מכם מוכן לפרט מדוע LiteOn טובה יותר מ MSI, או שאתם אומרים את זה כדי להיות חלק מהקונצנזוס?
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר מישהו מכם מוכן לפרט מדוע LiteOn טובה יותר מ MSI, או שאתם אומרים את זה כדי להיות חלק מהקונצנזוס?אחי אני בעד! :dance: תנו פרוט!!!
פורסם 2003 במאי 1822 שנים אני לא יכול להגיד לך מה יותר טוב משתהם ,אבל אני יכול להגיד לך שהליטאון יתן לך את התמורה למחיר.msi יותר זול אבל אני לא יודע איך הוא בפועל
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר טוב דיברתי עם חבר של אחי שהוא מנהל סניף של אייבורי, אז אני יקח MSI גם את הצורב וגם את הלוח אם לפי מה שמופיע בהודעה שלי בhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=37494אם יהרס מחליפים לי מיידאחרי הכל הוא חבר טוב של אחי ולא תהיה בעיה בשרותאני רוצה להגיד גם תודה לכל אלו שעזרו לי בכל הפורומים שנכנסתי אליהם (אני מתכוון רק לפורומים שלhwzone) בקשר לבניית המפרט החדש שלי, שאני מקווה שיגיע בקרוב.
פורסם 2003 במאי 1822 שנים הצורבים של LITE-ON יתר מהירים מבחינת השוואת דגם לדגםהם תומכים בכל מיני פונקציות שאין לMSIכמו CAV , MT.TRAINERהם כותבים עם פחות שגיאותהם דופקים פחות דיסקים
פורסם 2003 במאי 1822 שנים הצורבים של LiteOn לא יותר מהירים - ברובם המכריע של המקרים, הצורבים של MSI מגיעים למהירות קריאה גבוהה יותר מהצורבים של LiteOn, תוך שמירה על ניצול CPU נמוך פי כמה.מצד שני, לצורבי LiteOn יש Burst Rate גבוה יותר וזמני חיפוש קצרים יותר.גם הצוברים של MSI תומכים ב CAV.. לגבי Mount Rainier, זה אמור להתווסף בהמשך בעזרת עדכון FirmWare, אבל בכל אופן זה לא דבר שרבים משתמשים בו בכל מקרה.
פורסם 2003 במאי 1822 שנים כבר אמרתי את זה הרבה פעמים LITE-ON צורבים דיסקים עם הגנות!וMSI ... אהה... לא!
פורסם 2003 במאי 1822 שנים וזו הנקודה המשמעותית היחידה שעומדת לזכותם של צורבי LiteOn.אני קניתי לפני כמה ימים צורב MSI CR52-A2 במחיר של 260 ש"ח (ממש זול) ואני שמח עם הרכישה הזאת;אני לא צורב הגנות SafeDisk2 ו-10 שניות פחות או יותר בזמן הצריבה זה לא מה שקובע בשבילי.חוץ מזה, הסיבה היחידה בגללה החלפתי צורב היא בגלל שה Ricoh שלי - חברה שהייתה להיט לפני כשנה לא פחות מ LiteOn כיום - חירחר בצורה לא נורמלית (וזה לא מקרה יוצא דופן, אפילו כאן בפורום תוכלו למצוא מספר סיפורים דומים על צורבי Ricoh שמסרו את נשמתם לבורא), כך שגם אם הצורבים של LiteOn היו שיא הטכנולוגיה, אין שום דבר שמבטיח שבעוד חצי שנה - שנה, הם יתפקדו בצורה טובה כפי שהם מתפקדים כיום.
פורסם 2003 במאי 1822 שנים קודם כל תתחדש ;D, אני רכשתי היום LITE-ON בגלל שאני צריך את הSF2 וגם בגלל שהימאהה X8 נפטר (אחרי 3 וחצי שנים)
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר וזו הנקודה המשמעותית היחידה שעומדת לזכותם של צורבי LiteOn.אני קניתי לפני כמה ימים צורב MSI CR52-A2 במחיר של 260 ש"ח (ממש זול) ואני שמח עם הרכישה הזאת;אני לא צורב הגנות SafeDisk2 ו-10 שניות פחות או יותר בזמן הצריבה זה לא מה שקובע בשבילי.חוץ מזה, הסיבה היחידה בגללה החלפתי צורב היא בגלל שה Ricoh שלי - חברה שהייתה להיט לפני כשנה לא פחות מ LiteOn כיום - חירחר בצורה לא נורמלית (וזה לא מקרה יוצא דופן, אפילו כאן בפורום תוכלו למצוא מספר סיפורים דומים על צורבי Ricoh שמסרו את נשמתם לבורא), כך שגם אם הצורבים של LiteOn היו שיא הטכנולוגיה, אין שום דבר שמבטיח שבעוד חצי שנה - שנה, הם יתפקדו בצורה טובה כפי שהם מתפקדים כיום.וואיגם לי יש Ricoh בערך שנה, רציתי לצרוב ופתאום בלי הודעה מוקדמת המחשב נתקע, הפעלתי את המחשב מחדש וזהו, הצורב שבק חיים, אין לי מושג למה?! :-\הדגם שלי זה Ricoh MP7163A
פורסם 2003 במאי 1822 שנים גם הצורב שלי עושה בעיות, ואני רוצה להחליף מה שאני צריך מצורב זה אמינות ממש לא מפריע לצורב על 50 40 30 או 24 זה לא הדבר שישנה רק אמינות שידפוק קצת דיסקים ושיסרוד שלא יישבר מכל נפילה קטנה (נגיד מקומה ראשונה ) באמת באמת חשוב שיהיה חזק לפחות כמו הWD החדשים עם ה8MB BUFFER- נפל לתוך סיר שכינה ויצא בחיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.