עבור לתוכן

מסך המוות הכחול מופיע לי כשאני מנסה להתקין וינדוס

Featured Replies

פורסם

כתוב לי להריץ בדיקות זיכרון, אני מניח שיש קשר לעובדה שהמחשב שלי עושה קולות של מסור חשמלי קטן מאז שהחליפו לי דיסק קשיח

וזה קורה בשלב שכתוב לי setup is loading files או משהו כזה

לפני שאני מתחיל עם הפרמוט והתקנה

מה לעשות? :(

(הייתי ממליץ לא לקנות שום דבר מאיבורי, אבל למיטב הבנתי אסור להגיד כלום על חנויות ספציפיות, אז אני לא אומר לכם שאיבורי רק הרסו לי את המחשב שקניתי מהם במקום לתקן)

אגב, יש דרך להריץ Windows XP (את המערכת הפעלה, בלי להתקין על הדיסק הקשיח) מדיסק?

אבא שלי טוען שכן, אני לא חושב, אבל בכל מקרה, נראה, הוא אומר שזה יכול לפתור את הבעייה

פורסם

כמה קשיחים יש אתה ?

כולםן ישנם בביוס ?

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתכוון כמה דיסקים קשיחים יש לי, אז 1

וזה כבר לא משנה, עכשיו יש לי בעייה חדשה, אבל תודה בכל מקרה, אני עכשיו אערוך ואכתוב מה הבעייה החדשה

פורסם

כן בטח שיש WINDOWS XP שנטען ופועל מדיסק , בלי שום קשר להארד דיסק , ובטח יש לו מגבלות

אבל מה הבעיה ..תבדוק את הארד דיסק שלך בתוכנה מהיצרן ..

האם הצלחת להתקין ? ומהי הבעיה החדשה ?

איזה שגיאה מראה המסך הכחול , תצלם עם מצלמה דיגיטלית ותעלה לנו

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת איך עושים את זה? אבא שלי מתעקש שאני אעשה את זה לפני שנחזיר את המחשב למעבדה בפעם הרביעית, בתקווה שהפעם לפחות לא יחמירו את המצב אם לא ישפרו

איך אני אמור לבדוק את ההארד דיסק עם תוכנה מהיצרן? אני צריך להתקין מערכת הפעלה כלשהי בתור התחלה...

לא הצלחתי להתקין, הכנסתי את הדיסק, המחשב עלה, הגיע לשלב שכתוב למטה setup is loading files או משהו כזה ואז זה נתן את השגיאה

אצלם ואשים קישור עוד כמה דקות (כשאני אגיע שוב למסך הזה)

עריכה: אני לא יכול לצלם, המצלמה לא בבית -_-

בכל מקרה, זה מסך המוות הכחול

שגיאה שקשורה לזיכרון

תודה =]

איל.

פורסם

מהזה מסך מוות כחול ? אני יודע 254 מסך מוות כחול וכל 1 זה בעיה אחרת.

אז עד אתה לא מספר מה כתוב שמה אתה אתה לא יכול קבל תשובה נכונה.

פורסם
  • מחבר

המסך הזה לא מנדב מידע כ"כ

(אגב, משתתף בצערך על ה254 שאתה מכיר)

בעזרת חיפוש קצר בגוגל של קוד השגיאה (0x0000007F) גיליתי שאין לי מושג מה אני עושה

חיפוש נוסף עם הוספת המילה "microsoft" הגיע לדף שהיה בו קישור לדף הזה

שלמיטב הבנתי אומר שהסיבה לשגיאה היא אחת מ2 אלה:

1. יש בעייה עם החומרה/תוכנה שלי (זה רק אני או שזה מה שגורם גם לכל שאר המסכים הכחולים? אגב, למקרה שעוד לא שמת לב שכתבתי את זה, המחשב שלי עושה קולות של מסור חשמלי, אני מהמר שזה הדיסק הקשיח, זה לא נשמע כמו מאוורר)

2. נסיון לעשות אוברקלוקינג (לא)

אה, וגם כתוב שיכול להיות שהבעייה בהיא low level hardware corruption (הא?) כמו זיכרון RAM

עוד משהו לא מובן

תפקוד לקוי של לוח אם

אני אציין שכיביתי והדלקתי את המחשב שלי המון פעמים שוב ושוב בתקווה שהוא יעבוד בפעם הבאה שאדליק אותו, או שהבעייה נפתרה, לפעמים שיניתי גם דברים ובדקתי אם הם עוזרים (הייתה לי בעייה רצינית עם הדיסק הקשיח, ועכשיו זה...)

פורסם

תעלה קובץ DUMP שנמצא פה : תשים בWINRAR ותעלה

%Systemroot%\Minidump

פורסם

הבעייה שלך לא נשמעת מסובכת כל כך. ההתקנה מגיעה לשלב בו היא מעתיקה קבצים להאר דיסק > להארד דיסק לא נעים מזה, אז הוא מתחיל להרעיש > אתה מקבל מסך כחול.

ממה שסיפרת עד עכשיו- תחליף דיסק קשיח ונסה להתקין עליו.

פורסם
  • מחבר

תעלה קובץ DUMP שנמצא פה : תשים בWINRAR ותעלה

%Systemroot%\Minidump

אני לא יכול לעשות כלום על המחשב שלי, וכשאני מחבר למחשב של אבא שלי דיסק קשיח נוסף מתחילות להיות בעיות...

הבעייה שלך לא נשמעת מסובכת כל כך. ההתקנה מגיעה לשלב בו היא מעתיקה קבצים להאר דיסק > להארד דיסק לא נעים מזה, אז הוא מתחיל להרעיש > אתה מקבל מסך כחול.

ממה שסיפרת עד עכשיו- תחליף דיסק קשיח ונסה להתקין עליו.

למען האמת, ההארד דיסק (כנראה, או שזה משהו אחר) מתחיל להרעיש עוד לפני שההתקנה מעתיקה קבצים, אבא שלי טוען שזה נורמלי לגמרי ומתעקש שאני אריץ וינדוס מדיסק במקום להתקין

כלומר, אני צריך שמישהו יגיד לי שאי אפשר להריץ וינדוס מדיסק, אלא חייבים להתקין אותו על ההארד דיסק, או שמישהו יגיד לי שדיסק כזה צריך לקנות, או שפשוט יסביר לי איך עושים דיסק כזה, ואז אבא שלי סוף סוף יראה שזה עדיין לא עובד וייקח את זה לתיקון

תודה :)

פורסם

יש ERD, זו מין מערכת שעולה מהדיסק. יש MINI PE, ויש גם לינוקס. אתה יכול להוריד את הגרסה האחרונה של אובונטו בISO ולצרוב לדיסק, וממנו להעלות בוט.

אבל, אם הבעייה בהארד דיסק, כמובן שזה יצליח. מערכת שעולה מדיסק (לפחות בשלבי העלייה שלה) לא נוגעת בהארד דיסק.

אילו רעשים ההארד דיסק עושה? תיקים? זמזום? רעש חזק מההארד דיסק זה אף פעם לא נורמאלי.

פורסם
  • מחבר

זמזום

אם אני אקח דיסק קשיח ממחדש אחר ואחבר אותו לשלי (או להיפך) זה יעשה בעיות?

כי אני רוצה להוכיח לאבא שלי שהבעייה בהארד דיסק

תודה

איל :)

פורסם

תוריד תוכנה מאתר היצרן ותבדוק את ההארד דיסק שלך כדי להיות בטוח...

פורסם
  • מחבר

תוריד תוכנה מאתר היצרן ותבדוק את ההארד דיסק שלך כדי להיות בטוח...

זה אפשרי להריץ את התוכנה בלי שתהיה לי מערכת הפעלה מותקנת?

פורסם

לחלק מהיצרניות יש תוכנות דוס\בוטאבל, חוץ מזה שאתה יכול לבדוק עם MHDD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים