עבור לתוכן

העם ספק Top-650p5 יעמוד ב (600+ ש"ח תקציב)CF???

Featured Replies

פורסם

בימים הקרובים אמור להגיע לביתי לוח אם ASUS MAXIMUS FORMULA יחד עם שני קרטיסי מסך 4850 חדשים...

העם ספק הכוח הנוכחי שלי יעמוד בדרישות? ספק הכוח הינו מדגם Top-650p5: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-650P5&affiliate=zap

אני מודה מראש למשיבים

פורסם

אני בספק אם הוא יחזיק,אבל לא מצאתי נתונים לגבי ה-V ב-12V שלו,אם תמצא תן פה לינק.

בכל מקרה ככל שידוע לי עוד לא התפרסמו תוצאות צריכת ה-W של הכרטיסים הללו.

פורסם

לפי הנתונים באתר היצרן,

וההספק המשוער של שני הכרטיסים ביחד, (לא נתונים רישמיים)

הוא אמור להיות גבולי מאד.

מכוון שהנתונים באתר היצרן הם ב-PEAK,

והצריכה של השני כרטיסים משוערות בלבד,

תצרך לחכות קצת.

על מנת לקבל תשובות וודאיות.

לפי דעתי תצרך להחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

אני מבין, והעם ניתן להמליץ לי על ספק טוב שיוכל לתמוך במערכת המדוברת? אינני מעוניין לקחת סיכונים.

פורסם

אחרי שתוסיף תקציב לספק בכותרת - נשמח להיות לעזר

פורסם
  • מחבר

הספק הנוכחי שלי עלה בסביבות ה 500 ש"ח.. (אני לא מצליח למצוא עליו פרטים נוספים ברשת :s05:)

התקציב שלי הוא 600 ש"ח במידה וצריך אחד חדש אבל אני יכול להתגמש ;) .

פורסם

אני דווקא חושב שיש סיכוי טוב שהוא יחזיק

פורסם

אחרי שתוסיף תקציב לספק בכותרת - נשמח להיות לעזר

שוקו,ואם הוא לא יחזיק?

אין דבר כזה "חושב". אין לנו נתוני צריכה של הכרטיס וגם לא נתונים לגבי מסילות ה-12V של הספק.

פורסם
  • מחבר

מה שכתוב על ספק הכוח בהקשר ל- 12v (שאין לי מושג מה זה אומר) זה:

12v1 מתחתיו בטבלה כתוב 20A לידו כתוב 12V2 ומתחתיו בטבלה כתוב 20A מתחת לשניהם כתוב 40A/*45A כמו כן כתוב במקום אחר בטבלה 12V - ומתחתיו 1.0A .

אני מקווה שזה עוזר.

פורסם
  • מחבר

אני מתנצל, הוספתי את התקציב לכותרת. :-[

פורסם

אם הספק הזה באמת מספק את מה שרשום עליו אז הוא צריך להספיק.

פורסם

אתם בסדר תגידו לי?

הספק הזה מחזיק בקלות. בביקורת ש HW עורכים ממש עכשיו, עורכים עם OCZ Powerstream של 520W, שמספק 33 אמפר על מסילה בודדת, ועורכים אותה עם מעבד עצבני (9770) באוברקלוק עצבני (הספק, אגב, גם מתוצרת Topower).

הספק של הבחור מסוגל לספק 20 אמפר על 2 מסילות בנפרד (MAX, לא PEAK!) או 40 משולב (שוב, MAX)

פותח הת'רד, הכוכבית נועדה לציין את ה PEAK.

בפיק (הספק מעבר למה שהספק מסוגל לספק בד"כ, שיכול להחזיק לאורך דקה אחת, ונועד לכסות על קפיצות מתח) הספק שלך מסוגל לספק 45 אמפר. בזרם סדיר, 40.

בקיצור, אתה יכול להחזיק איתו גם 3 כרטיסים כאלו אם תרצה, אתה לא צריך ספק חדש, והמערך אפילו לא יעמיס כ"כ על הספק הנוכחי שלך.

יש לך שם ספק מעולה.

תתחדש על הציוד!

פורסם
  • מחבר

אני מודה לך על התגובה המנומקת Pika007 :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים