עבור לתוכן

שאלה|אתמול קניתי PS3 ויש תקיעות קטנות במשחקים

Featured Replies

פורסם

אבל זה כן קרה בחלק כנראה מצומצם של הקונסולות -אבל מספיק גדול שהיו דיווחים

נו באמת קרירין. אם קורה דבר כזה לחמש אנשים ישר אתה תשמע על זה איפשהו , מה לעשות ככה זה עכשיו , במיוחד כשזה משחק שנורא ציפו לו. אז זה קרה ל100 אנשים? ולרוב יכול להיות שהיו תנאים כאלה או אחרים שגרמו לבאגים / תקיעות... ופה ושמה נתקלו בבאגים (גם אני נתקלתי באיזה באג - לא היה על המערכת שלי- בסדר , לא כול כך נורא , אני לא זוכר באיזה דרך הוא קרה).

פורסם

אני לא יודע לכמה אנשים זה קרה

אני רק רוצה להראות שאף קונסולה אבל אף קונסולה לא מושלמת

במיוחד בשתי דורות אחרונים שכולן מבוססות דיסק

רק היום היו לי בעיות אם הWII למזלי דיסק ניקוי פתר את הבעיה לפחות בינתיים

תחשוב על זה שכמה שריטות קטנות בדיסק של GTA4 ויכול להיות לך הרבה בעיות גם ב360

וגם בXBOX גיזיליון אם תהייה לו תמיכה אחורית

פורסם
  • מחבר

קריקין תראה באתר הזה: http://www.playthree.net/2007/11/ps3-pro-evolution-soccer-2008-patch.html

רשום שיצא פאצ' לפלייסטיישן 3 שרשום שם:

Some of the fixes are;

* Smoother offline play

* Smoother replay videos

ורשום:When you you boot up the game and are connected to the PlayStation Network, the patch automatically downloads. It's a not too hefty 130mb download.

עכשיו אני רשום לרשת של הסוני 3 והכל (אולי הבעיה שבחרתי במדינה ישראל??) וכשאני מכניס את המשחק, המשחק פשוט עולה ואף פעם הוא לא נתן לי אפשרות לעידכון? מה אתם אומרים? איך אפשר לפתור את הבעיה, כי לפי מה שכתוב בכמה אתרים בהתחלה המשחק היה לאגי ואז קונאמי הוציאו פאצ שמסדר את הבעיה במשחק יחיד. אולי מישהו יכול להביא לי את הפאצ למחשב ואני יחבר אותו דרך הדיסק און קיי (אם בכלל אפשר??)

תודה מראש ואני מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעיה, כי זה ממש הורס את חווית המשחק :s07:

פורסם

אין לי PS3 אז אני לא יודע איך זה פועל במקרה הזה

יכול להיות באמת בגלל שרשמתה ישראל אבל אין לי מושג

לבדיקת הרשת תבדוק אם אתה מסוגל להוריד דמו

אם לא כנראה יש בעיה ואז תפתור אותה קודם

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תוריד ל 720P והקרטועים אמורים להעלם לא מומלץ לשחק ב i בין אם זה 720I או 1080i תוריד ל 720P והבעיות אמורות להעלם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים