פורסם 2008 ביוני 1917 שנים היבגרסה הקודמת של firefox היה מותקן Tab mix plus שנתן לי לפתוח את הדפדפן בדיוק באותה צורה שסגרתילגרסה החדשה התוסף לא מותאם וכל פעם שאני יוצא מהדפדפן ונכנס אני חוזר לדף הביתעשיתי באפשרויות "הצג את החלונות והלשוניות שלי מהפעם האחרונה" ועדיין אותה תוצאהתודהרק לציין שאת הגרסה החדשה התקנתי על הישנה
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים לדעתי זה מוזר.אני לא התקנתי תוסף כזה, וכשאני סוגר הוא תמיד שואל אם אני רוצה שהוא יזכור את הלשוניות לפעם הבאה.שמתי לב לעוד כמה תכונות שאנשים פה טענו שהם צריכים תוספים בשבילם למרות שהם משום מה אוטומטית קיימים אצלי, כמו גרירת לינקים לטאב חדש.אגב, אם התקנתי RC3, אני צריך את הגרסה הסופית להתקין עליה?
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים תפתח טאב חדש, תכתוב בו about:configלתוך השורת חיפוש תדביק browser.sessionstore.resume_session (או שתאתר ידנית).תשנה את הערך מ false ל true.תשאיר את הסימון לפיו הדפדפן יזכור את החלונות והטאבים.וזה אמור לעבוד.lee אפשר להתקין את הגרסא הסופית על גבי RC3
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים פעם הבאה תשאל שאלה כזו בסטיקי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341703.0.ולשאלתך, אתה צריך לסמן ב-TMP את האפשרות שבתמונה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים עיון קטן בסטיקי היה פותר לך את השאלה..גרסת tab mix plus 0.3.6.1.080416 כן עובדת על FF3..אני משתמש בה ואין שום בעיה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.