עבור לתוכן

DOLBY DIGITAL במשחקים, מתי?!!?!?

Featured Replies

פורסם

עקרונית אין צורך בתמיכה של המשחק, הרי זה כל הרעיון פה. לקחת כל סאונד רב-ערוצי ולהעביר אותו ל Dolby Digital.

אני די בטוח שכל משחק שיש לו סאונד רב-ערוצי יעבוד עם המקודד הזה.

אגב, שכחתי לציין שהיום יש כל מיני אפשרויות ותכונות במשחקים שקשורות לסאונד היקפי או לדימוי חווית סאונד היקפי.

הבעיה היא שלפעמים הדברים האלה מתנגשים אחד בשני, או שלא מוגדרים נכון ולמעשה דופקים את הסראונד.

למשל סאונד שצריך להגיע מלפנים נשמע מאחור, השמטת פרטים לחלוטין כמו צעדים של אויב שפשוט לא נשמעים.

גם לקריאטיב יש כל מיני תכונות "לשיפור חווית הסאונד" כמו CMSS, Crystalizer וכו'. לעיתים קרובות מדי הדבר גורם לבעיות עם משחקים בגלל התנגשות בין הפעלת התכונות בדרייברים לבין המערכות שכבר קיימות במשחק.

פורסם
  • מחבר

בעקרון אני בקרוב רוכש מחשב חדש, אז שאלה שהיא בטח קצת דמיונית אבל אשאל בכל זאת,

האם קיים לוח אם עם כרטיס קול אונבורד שיתמוך בDD LIVE?

אם כן איזה?

פורסם

Milford Cubicle - תודה רבה על התיקון. קראתי עכשיו קצת על הנושא ותיקנתי את ההודעה עם מידע אובייקטיבי ונכון.

קרדיט לך :xyxthumbs:

פורסם

בעקרון אני בקרוב רוכש מחשב חדש, אז שאלה שהיא בטח קצת דמיונית אבל אשאל בכל זאת,

האם קיים לוח אם עם כרטיס קול אונבורד שיתמוך בDD LIVE?

אם כן איזה?

תברר בפורום, למיטב זכרוני,

יש לוח כזה של אסוס, שמצוייד בכרטיס קול מתקדם יחסית.

אם אתה מוכן להתפשר קצת,

כל P35 תומך בסראונד.

אני מניח שיהיה קצת הבדלים באיכות.

תמיד תוכל גם לקנות כרטיס קול בסיסי

כמו ה-X-FI Xterme Audio ב-260 ש"ח,

שנותן תמורה מעולה ביחס למחיר.

פורסם
  • מחבר

כרטיס אודיו חביב כבר יש לי AUDIGY2 VALUE...

השאלה לגבי לוח אם עם חיבור DD LIVE...

פורסם

היחידים היום עם DDL הם האסוס, הרייזר, והאזונטק. האם אפשר להפעיל את ה-DDL גם ב-X-FI לא בדקתי (האמת היא שיש אצלי כרגע כמה כרטיסים והוא אחד מהם, אבל פשוט אין לי כח לבדוק עליו :)).

במידה וזה כל כך חשוב, אני אעשה את הבדיקה הסופ"ש (הוא אצלי לצורך RMAA, אבל אני מניח שאני אוכל לבדוק עליו גם את הדרייבר של אזונטק).

Anatoli.

פורסם

Anatoli

אני קיבלתי מחבר דיסק עם דרייברים נסיוניים ל X-Fi (חוץ מ XtremeAudio שאם אני לא טועה מכיל מעבד שונה ונחות משאר הכרטיסים, ללא יכול פענוח\קידוד DD\DTS).

אם אתה רוצה שאשלח לך אותו דבר איתי בפרטי. אצלי זה עובד מצוין עם ה XtremeMusic, אבל אין לי כוח להתעסק עם זה ולבחון אם זה באמת "The Real Deal".

אם למישהו יש כוח לנסות את הדרייברים האלה אז שידבר איתי כי לי ממש נמאס מכרטיסי הקול של קריאטיב.

פורסם

XtremeAudio הוא מעבד של אודיג'י בכלל.

בנוגע לדרייבר, אשמח אם תגיד לי איזה דרייבר מדובר. יש אצלי דרייבר של אזונטק שהוא זהה לזה של קריאטיב מלבד תוספת אפשרות DDL.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים