פורסם 2008 ביוני 1817 שנים טוב יש לי בעיה מעצבנת/מוזרה עם ההרדי הזהאת הבטא לא היה בעיה להתקין עם wubi/רגילואת המלא שיצא אני מצליח להתקין עלWUBIהבעיה היא שאני מנסה להתקין על מחיצה נפרדת (אני פשוט ממש רוצה לבדוק את WINE)הדיסק עולה כמו שצריך(למתעניינים,צרבתי על המהירות הנמוכה ביותר וגם בדקתי את הקובץ ISO לשגיאות) כשאני בוחר install הפס המוכר של אובונטו עובר מצד לצד הרבה זמן עד שבסוף משהו קורס ואני מגיע לBusyBox או משהו כזה (נותן לי אפשרות להריץ פקודות)כאשר אני בוחר להריץ את המערכת בלייב הוא "טוען" המון זמן ואז קורס למסך שחורבזמן הטעינה אין שום פעולה של הדיסק/הארדיסק
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים BusyBox זה ה shell שלו כאשר הוא לא מצליח לעלות אתX הוא נותך לך shell לפתור איתו בעיות.זה קורה אצלך ממש על ההתחלה? ניסית לעלות במצב בטוח? (לחיצה על ESC כדי לפתוח תפריט מצבים)
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים מחבר כמו שאמרתי הפס טעינה הכתום הזה זז מצד לצד במשך איזה 10 דקות ואז זה קורסאני אנסה את הסייף מוד עכשיועריכה-טוב בדקתי ואחרי 3 דקות הוא קורסאחרי דקה יש איזה שניה של פעילות מהכונןsafe node נותן שורת פקודות עם boot:ובבדיקה של הדיסק דרך התפריט בוט נותנת 34 קבצים פגומיםבצריבה השנייה יש 38...יש דרך לצרוב ממש לאט עם שגיאות מינימליות?(הצריבות נעשו בX16 הכי לאט שנרו נותן)
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים אין באגים על הדיסק ובעיות צריבה למינהם? (אין מה לעשות, קורה גם לגדולים שבינינו..) אם לא זה אתה יכול לנסות אולי לצרוב שוב פעם או להוריד מחדש ולצרוב שוב. זה קורה לך רק עם הפצת אבונטו 8.10? ותגיד, לא הבנתי, זה דיסק לייב או דיסק התקנה? דרך אגב בדיסק לייב של אבונטו ואבונטו לייב בכלל עולה יחסית לאט על המחשב והפס טעינה הכתום נתטען בכיף איזה 5 דקות. בהצלחה עם הבעיות, מקווה שתצליח ואם לא ננסה לעזור לך עדיין. נ.ב- למה אתה מריץ את האונבטו דרך וובי? אני אישית לא הכי מת על זה ומריץ את זה מהבוט של המחשב כשהוא עולה. POP AND DROP!
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים מחבר אוקי הורדתי מחדש וצרבתי על דיסק של חברה שונה על מהירות X16אני מקווה שזה יעבוד הפעם...אני רק מציין שדרך WUBI בשימוש עם אותו קובץ ISO אין בעיה להתקיןאגב, הפעם הורדתי את הגרסא של 32ביט (למרות שאני יכול להריץ את 64) אולי זה יעזורעריכה- ניסיתי שובinstall קורס כמעט מיד מביא הודעה שלbuffer I/O error,logical block 0logical block 33check cd for defects קורס למסך שחור כמעט מיידרק בשביל להיות בטוח- יש מערכת מבוססת לינוקס שלא יכולה לעבוד עם WINE?
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים לא הבנתי את השאלה...בוודאי שיש מערכות לינוקס שרצות על מחשבים חלשים או מעבדים שהם לא תואמי X86 אבל זה כנראה לא השאלה.WINE רץ ברוב ההפצות העיקריות.
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים מחבר זו בדיוק השאלההאם יש מערכות מבוססות לינוקס שWINE לא יכול לרוץ עליהם?הכוונה הפצות שלא יכולות להפעיל WINE
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים לא קיים כזה דברהשוני בין ההפצות הוא שוני של כלים שהמערכת משתמשת בהם אבל המערכת היא אותה מערכתכולם משתמשים בקרנל שכותב לינוס טרוולדסלמעט הפצות שעושות מודים לקרנל כמו ג'נטו או דביאןאבל הקרנל הוא אותו אחדבקיצורתתקין הפצה אחרת חחחחחחחחחחחחחחהייתי ממליץ על דביאן
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים מנדריבה? ג'נטו? קובונטו? זובונטו? אופן סוז? רד הט? דביאן? זה כמה הפצות מבין רבים שאלו לי בראש. תכלס, כמו שאמרו מעליי- לינוקס מתבסס על אותו קרנל, בגלל זה יש סוגים של הפצות לינוקס כאשר בכל הפצה יש ניואנסים מיוחדים למערכת ושולחן עבודה- שזה נותן לך את העיצוב והאופציות לשולחן עבודה. יש KDE ו-GNU. כל הפצה משתמשת בשולחן עבודה אחד מהשתיים הללו. כעיקרון ככל שתגבור בך הסקרנות וכאלה אתה יכול להפוך מערכת מסוג X למערכת מסוג Y אחרי ריב ארוך שידמה ב-75% את המערכת בערך. תריץ ותנסה מערכות שונות, זה רק קטע של מזל וכאלה- אם יש ברשותך עוד מחשב תנסה להריץ עליו לראות אם זה פועל שם ואז כנראה הבעיה היא חומרתית כנראה או משהו שהלינוקס לא אוהב או משהו.. בכל מיקרה- אני מאחל לך בהצלחה עם ההתקנה- דה ריפר! מקוה שצליח, אתה איש טוב ועם ראש על הצוואר!
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים מחבר אני ממש לא צריך את ההסבר הבסיסי על לינוקס אני הרבה מעבר לזה מה שמשגע לי את השכל זה שמתי ש804 יצא לראשונה הצלחתי להתקין אותו על מחיצה נפרדת (וגם על WUBI) רק עכשיו הוא עושה בעיות (וכל דיסק שאני צורב יוצא פגום<-גם מעצבן) חשבתי להתקין על WUBI ולהעביר למחיצה עובדת עם LVPM אבל בסוף הגעתי למסקנה שזה יותר מידי בשבילי... רק רציתי לראות את הביצועים של WINE לרגל היציאה של גרסא 1
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים אתה צורב את ה-CD עם צורב DVD\קומבו?כי אם כן, זה יכול להיות מקור הבעיה, נסה לצרוב עם צורב רגיל.
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים אז אתה בבעיה,מכיוון שלפי מה שמישהו מאוד חכם סיפר לי, הלייזר של צורבי ה-DVD\קומבו "מפספס" קבצים מסויימים בצריבת מערכות מבוססות לינוקס.אם יש לך DOK, אז תהפוך אותו ל"דיסק וירטואלי" ותעלה אותו בבוט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.