פורסם 2008 ביוני 1817 שנים האימות מסתמך על התת-מודע שלך, כל עוד אתה יודע שנגמר לך התוקף גם התוכנה יודעת.התוכנה בתשלום, קנה עותק חוקי ולא תצטרך לשבור את הראש על שינוי IP ופירמוט.
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים מחבר חחחח אוקיאבל דווקא בבילון זה בין התוכנות הבודדות שבאמת קניתיפשוט אין לי כוח להתחיל לשים את הקוד אישור וגם אני מעדיף גירסא חדשה יותרבכל מקרה לא פירמטתי בשביל לנסות לרמות את בבילון
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים כן אני מתאר לעצמי.בכל אופן אם הורדת את גרסת הניסיון מהאתר שלהם ולא התקנת שום גרסא ישנה יותר קודם אז לא אמורה להיות בעיה עם תקופת הניסיון.http://dl.babylon.com/files/Babylon7_conduit/Babylon7_setup.exe
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים מחבר זה בדיוק מה שעשיתיפירמטתי, חיברתי את האינטרנט נכנסתי לאתר שלהם והורדתיאני ינסה להסיר ולהתקין מחדש(או שאולי כתובת הIP לא השתנתה? היתי מנותק כמה שעות)ואני בבזק בחיבור רגיל שכתובת הIP משתנה כל פעם (אמורה להשתנות)
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים אין לי ניסיון עם הגרסאות החדשות של בבילון אבל הרישום של תקופת הניסיון אמורה להיות לוקלית במחשב, אני בספק אם יש להם רישומי IP.
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים לא אין להם רישומי IP ...ביבלון לא טיפשים , הם לא נותנים לעבוד עליהם , בטח שאחרי שהכנסת את הקוד בפעם הראשונה והתוכנה עברה אימותאז יש איזה COUNTER שסופר ימים , ואם יש לך בוא נגיד ל30 יום , אז אחרי 30 יום התוכנה תבקש ממך איזה קוד או לא יודע מה אולי קורה סינכרון בין התוכנה לשרת שלהם ואז הם יודעים שפג התוקף וגם התוכנה יודעת.
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים מחבר מה זה ה-MAC של המודם?ויש אולי איזה משהו שאפשר לזהות שזה אותו ווינדוס?בכל מקרה הסרתי את ההתקנה והתקנתי מחדש ואותה בעיה
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים מחבר כבר קניתי תקרא מה שרשמתי.אני לא מחפש לרמות אותם (ואתה יודע שיותר קל מלפתוח את הנושא פה זה להשיג פרוץ), רק להבין איך הם עשו את זה..
פורסם 2008 ביוני 1917 שנים אני לא מבין למה אתה טוחן מים פה...תתקשר/תשלח דוא"ל לתמיכה שלהם ותסגור עניין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.