עבור לתוכן

עזרה בקשר לerrors בTraffic Statistics ובDsl Line

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם , אני מנסה כמה שפחות להפחית את הלאגים שיש לי במשחקי רשת על ידי כל מיני דרכים .

משהו שנראה לי מאוד משפיע על הלאגים שיש לי זה הכמות הענקית של הerrors בTraffic Statistics , תמונה- http://img383.imageshack.us/img383/5709/10944006fe8.jpg.

כמו שאתם רואים יש שם 6442 erros ב Wan Received וגם 117 erros בWireless Transmitted זה כמות עצומה של erros מה עושים עם זה?

כל מה שאני יודע שצריך לעשות זה לשנות את הערוץ (אני על ערוץ 11 ) . איזה עוד דרכים אפשר לטפל בerros האלה חוץ משינוי הערוץ ?

גם בDsl line לא חסרות erros , תמונה- http://img383.imageshack.us/img383/212/sdsdhi1.jpg .

תשתית ADSL , בזק בינלאומי 5 מגה ביט , ראוטר Rotal RTA 1025W .

פורסם

לפי מה שאני רואה אתה צריך לטפל בשתי בעיות:

ה-WIRELESS- תנסה לשפר קליטה.

ה-WAN-

1.תתקשר לבזק ותתחיל לצעוק עליהם למה לבנאדם שמשלם 5 מגה צריך לקבל כל כך הרבה בעיות שידור-ושיעשו משהו עם המרכזיה הקרובה אליך

2.תנסה להשאיל מחבר או לשים את היד על מודם אחר,אולי המצב ישתפר

3.תנסה להפריד בין המודם לראוטר-במילים אחרות-תקנה או תשאיל ראוטר אלחוטי-ותבטל מה-ROTAL את כל פונקצית הראוטר-בכך תמנע ממנו עומסים ובעיות

4.תנסה לעשות FIRMWARE UPDATE

אם אתה צריך עזרה לגבי אחד מהנ"ל-אתה מוזמן לשאול

עדכוני FIRMWARE יש פה:

http://www.dynalink.co.nz/cms/index.php?page=adsl2-wireless-4-port-modem-router-rta1025w

פורסם
  • מחבר

ה-WIRELESS- תנסה לשפר קליטה.

המחשב שלי מחובר לראוטר עם כבר של LAN על איזה קליטה אתה מדבר?

בנוגע לWAN:

1. אפשר פירוע בנוגע לבעיות שידור

2. מה זאת אומרת להפריד בין המודם לראוטר ?, אתה מתכוון לכבות את הWireless Network בROTAL ?

כי אם כן אני רוצה לפתור את הבעיה שהWireless כן מופעל כי יש עוד מחשבים בבית שמחוברים לראוטר שלי באלחוטי ..

3. הFirmware שלי מעודכן כבר אני חושב? (Firmware: 3.102d2)

פורסם

הוא מדבר על כך שיש לך מספר שגיאות בתעבורה האלחוטית, אבל זה הגיוני שיהיו,

זניח וחסר חשיבות.

דבר נוסף, אין מה לצעוק על בזק, הקו שלך מעולה ומחזיק את חבילת ה-5 מגה בצורה תקינה לחלוטין.

ה-errors יכולות לנבוע ממשהו אחר, חיבור לא טוב של ספק האינטרנט שלך לשרת ספציפי,

WAN זה בכלל לא הסנכרון שלך, אלא תקשורת הPPPOE לספק.

חוץ מזה, אם אתה אומר שאתה מחובר בכבל, יש מישהו בבית שמחובר באלחוטי?

כי יש תעבורה באלחוטי ואם אין, אז זה אומר שמישהו גולש לך על הרשת וכדאי שתצפין אותה,

אולי מכאן גם הלאגים.

פורסם

סתכל בתמונות שאתה הבאת-שגיאות WIRELESS....

אם אתה מחובר ישירות לראוטר,אז זה מדבר על המחשבים האחרים ברשת...

פשוט התייחסת אל השגיאות האלה

וגם 117 erros בWireless Transmitted זה כמות עצומה של erros מה עושים עם זה?

אז הנחתי שאתה מחובר דרך האלחוט

פורסם
  • מחבר

הוא מדבר על כך שיש לך מספר שגיאות בתעבורה האלחוטית, אבל זה הגיוני שיהיו,

זניח וחסר חשיבות.

דבר נוסף, אין מה לצעוק על בזק, הקו שלך מעולה ומחזיק את חבילת ה-5 מגה בצורה תקינה לחלוטין.

ה-errors יכולות לנבוע ממשהו אחר, חיבור לא טוב של ספק האינטרנט שלך לשרת ספציפי,

WAN זה בכלל לא הסנכרון שלך, אלא תקשורת הPPPOE לספק.

חוץ מזה, אם אתה אומר שאתה מחובר בכבל, יש מישהו בבית שמחובר באלחוטי?

כי יש תעבורה באלחוטי ואם אין, אז זה אומר שמישהו גולש לך על הרשת וכדאי שתצפין אותה,

אולי מכאן גם הלאגים.

עוד 2 מחשבים בבית מחוברים באלחוטי, הרשת מוצפנת עם WPA-PSK אלגוריתם TKIP וגם שיניתי את השם משתמש וסיסמה של החיבור ל10.0.0.138 אז לא נראה לי שזה הבעיה של הלאגים . גם ניסיתי לכבות Wirless network ואין שינוי מבחינת לאגים .אני חייב לציין שהבעיה היחידה שלי זה לאגים חוץ מזה האינטרנט שלי פועל מצוין אני מוריד הורדות על 550+ kbps רוב הזמן . עוד הצעות שיוכלו לעזור מבחינת לאגים ?

פורסם

הלאגים קורים לך בכל הסרברים,בכל המשחקים?

פורסם
  • מחבר

כן לצערי :-\

למרות שבשעות לילה מאוחרות יש פחות לאגים ... טוב זה בגלל שיש פחות עומס אבל שיהיה.

לא יודע אם זה יכול לעזור, לפתוח פורט למשחק שאני משחק בו יכול להועיל או לא לעשות כלום ?

פורסם

אני הייתי מתחיל מלעדכן את ה-firmware של ה-ROTAL

פורסם

devilh אל תעלב אבל כל העצות שלך נשמעות לי לא רציניות ואני לא מבין אתה כותב אותן מתוך ידע אישי או סתם ניחושים.

avi30 אני קודם כל לא מבין למה אתה לא ממשיך את זה בדיון המקורי...

מה שזה נראה כמו שאתה מתאר זה בדיוק הבעיות שכולם אוהבים להתלונן עליהם פה - בעיות latency בתוך החיבור לספק.

אם תריץ פה חיפוש בפורום תוכל לראות את אינסוף התלונות לנושאים האלו והמסקנות המעורפלות שיצאו מכל הדיונים.

פורסם
  • מחבר

כי בדיון הזה יתייחסתי ליותר דברים ושמה רק לdsl line אבל בסדר להבא אני לא יפתח דיונים חדשים על נושאים דומים (זה האחרון :P )

multicore , האם לדעתך לעדכן Firemare יוכל לעזור בlatency ?

פורסם

אווץ''

האגו נפגע MULTICORE-אבל קיבלתי

כן-אני "סתם מנחש".

בתור אחד מצוות המודרייטורים,יש לך ניסיון וידע רב משלי. אני בא ומציע את דרכי הפעולה שאני הייתי נוקט,אם וכאשר הייתי נתקל בבעיה הזו,וכמובן-כשאני בלי הידע הנדרש.

אני לא מקצוען,אני לא בעל הכשרה מקצועית,ובדר"כ-זה מספיק בשבילי כדי לפתור את כל הבעיות שלי....

יש לי בדר"כ פשוט אינטואיציה טובה לגבי דברים,או שאני בודק הרבה אפשרויות עד שאני מבין מה הייתה הבעיה.

תחלס-אף חוץ ממני לא ענה לו בהתחלה,אז נתתי לו תשובה מפורטת על מה שאני חושב שכדאי לעשות,אם אתה רואה דיון שאתה יודע את התשובה אליו-סבבה תכתוב,אני יותר מאשמח ללמוד(שזו הסיבה שאני פה אגב :))

פורסם

multicore , האם לדעתך לעדכן Firemare יוכל לעזור בlatency ?

אני חושב שחיפוש בפורום+טלפון לספק יכולים לענות לך על השאלות האלו.

פורסם

...

כן-אני "סתם מנחש".

בתור אחד מצוות המודרייטורים,יש לך ניסיון וידע רב משלי. אני בא ומציע את דרכי הפעולה שאני הייתי נוקט,אם וכאשר הייתי נתקל בבעיה הזו,וכמובן-כשאני בלי הידע הנדרש.

אני לא מקצוען,אני לא בעל הכשרה מקצועית,ובדר"כ-זה מספיק בשבילי כדי לפתור את כל הבעיות שלי....

יש לי בדר"כ פשוט אינטואיציה טובה לגבי דברים,או שאני בודק הרבה אפשרויות עד שאני מבין מה הייתה הבעיה.

....

devilh, מה שמוליטיקור ניסה להגיד לך זה שאם אתה לא יודע את התשובה ב100% מן ההגינות המתבקשת שתרשום "אני חושב", "לפי דעתי" או "עד כמה שאני יודע".

ואם אתה באמת עושה ניחוש מיודע לגבי משהו, לפחות אל תגיד לבנאדם ללכת ולצעוק על נציגי השירות של איזשהי חברה. תחשוב שיש בנאדם בצד השני של הקו שהולך לקבל עכשיו שיחה של לקוח שצועק עליו על משהו שהוא בכלל לא יכול לעזור לגביו.

...

לא יודע אם זה יכול לעזור, לפתוח פורט למשחק שאני משחק בו יכול להועיל או לא לעשות כלום ?

אם המשחק דורש פתיחת פורטים אז אתה חייב לפתוח אותם ע"מ לקבל קישור תקין.

פורסם
  • מחבר

איך אני יודע אם המשחק דורש פתיחת פורטים ?

המשחק זה Pristontale שזה MMORPG , הוא פועל לי הבעיה היחידה שיש לי בו זה לאגים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים