עבור לתוכן

מספר שאלות בנוגע לחיבור xbox360 למסך LCD.

Featured Replies

פורסם

אהלן,

התחדשתי לי בקונסולת xbox360 premium קניתי בארץ בחנות VGS ביחד עם 2 משחקים לדעתי דיל שווה ביותר ואני מקווה שהחנות גם טובה..

אבל זה לא העניין, מחר הקונסולה מגיעה אליי והבנתי שיהיו לי בעיות בחיבור למסך בחדר שלי..

יש לי מסך מסוג samsung syncmaster 931bf שיש בו חיבור VGA וגם DVI וכמובן שלא מגיע שום כבל כזה בחבילה של הXBOX, לכן חשבתי ללכת לKSP ולקנות כבל hdmi-to-dvi ב40 שקל והנחתי שהכל יהיה בסדר.

אבל מה אני מגלה - אין לי איך לחבר את הרמקולים שלי (ATP 3) ובכלל אם משתמשים בכבל כזה שמעביר מHDMI ל DVI או VGA איך אפשר לחבר גם סאונד?

אז הבנתי שיש כבלים שיש להם גם יציאת סאונד בנוגע לוידאו, כבל כזה כבר לא מצאתי בKSP או בשום חנות אחרת אלא רק בחנות VGS או שאר חנויות הקונסולות שיש בארץ, ולפני שאני מזמין כבל כזה יש לי מספר שאלות -

1. האם יש דרך יותר פשוטה\טובה מאשר הכבל הזה?

2. מה עדיף DVI או VGA? בעיקרון אני מאמין שזה די אותו דבר אבל ראיתי שיש רק כבלים של VGA עם סאונד בDVI אין סאונד בכלל (הכוונה ל2 חוטים אדום ולבן שיוצאים גם הם מהכבל)

3. כמה ירידת איכות יש כאשר משתמשים בכבל כזה? האם יש בכלל? הרי הLCD תומך בHD לא?

4.במידה ואני אקנה כבל כזה = http://vgs.co.il/default.asp?catid={9D72D832-126E-4574-B21E-1726F07B70A4}&details_type=1&itemid={196949C9-A751-425F-AE54-142A4E077997}

או כזה = http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=488

זה כמובן יהיה מעולה בשביל וידאו אבל די ברור שהכבלים האדום והלבן לא מתחברים לATP3 אז איך אני כן יצליח לחבר את הרמקולים שלי?

בקיצור כל הצעות\מדריכים\טיפים וכו' על איך לחבר הכל בצורה הכי פשוטה\זולה וכו' אני ממש אשמח כי אני מקבל אותו מחר ואני ממש לא אוכל לחכות לשחק בו.

תודה לכם!

פורסם

מחבר גם את כבל הHDMI וגם את הכבל הרגיל(צריך לשבור את הפלסטיק של הרגיל אז אני מציע לך לקנות אחד חלופי).

פתרון אחר לקנות כבל VGA ואז תוכל לחבר את הסטריאו ואת הVGA רגיל וגם להשאר עם הDVI בשביל המחשב ואז לא תצתרך לנתק את הכבל של המחשב כל פעם. לא תראה שום הבדל באיכות בין VGA לDVI ב720p, וכבל VGA עולה בסביבות ה4-5 דולר כולל משלוח בeBay.

פורסם
  • מחבר

הכבל הרגיל אתה מתכוון לכבל קומפוננט עם כל הצבעים שמחברים לטלוויזיות רגילות? אם כן למה לשבור את הפלסטיק שלו?

ודבר שני - נגיד ואני קונה מחר בKSP כבל hdmi to dvi מחבר אותו למסך שלי ורואה רק וידאו בלי אודיו אז אני לוקח את הכבל קומפוננט ומחבר את הכבלים של הסאונד לאן בדיוק? אין בATP3 חיבור כזה, יש בו MINIJACK..

תודה

פורסם

כי אין מספיק מקום לחבר HDMI ואת הרגיל יש או כבל מיוחד של MS או טריקים אחרים.

ואתה קונה ממיר בין בבנות ל3.5 בשביל האודיאו..

או מה שאני עשיתי לחבר בין האופטי של המחשב לאופטי של ה360 ואז כשה360 עובד תשמע דרך הline in ברמקולים/אוזניות/וואט אבר שמחוברים לך למחשב.

פורסם
  • מחבר

אני מצטער שקצת קשה לי לעקוב אבל בוא נראה אם הבנתי -

יש לי אופציה אחת שהיא לקנות כבל hdmi-to-dvi פשוט וגם לקחת את הכבל קומפוננט שמגיע בבאנדל המקורי לשבור אותו ולחבר את היציאת סאונד שלו לכרטיס קול שלי במחשב (כשאתה מדבר על האופטי במחשב והאופטי ב360 על מה בדיוק אתה מתכון?) ו.. (בכל כרטיסי הקול כיום יש כניסת סאונד כמו בכבלי קומפוננט? יש לי כרטיס 7.1) האם יש איזה סכנה בשבירה של הכבל או פגיעה במשהו?

והאופציה השניה היא כמובן הכבל המיוחד של MS כמו שנתתי לינק אליו ואז צריך גם מתאם לMINIJACK שיתחבר לרמקול או לחבר ישר את 2 הכבלים בצבעים לכרטיס קול במחשב?

ככה אגב נראה המאחורה של הלוח אם שלי אולי לפי זה תגיד לי אם אפשר לחבר את כבלים של האודיו לכרטיס קול

backIO.jpg

תקן אותי אם אני טועה, שוב תודה :|

פורסם

אתה לא יכול לחבר ללוח אם שלך בלי חיבור אופטי או אותו מתאם 3.5 כמו לרמקולים, לקומפוננט יש 3 כבלים של ווידאו ו2 לאואדיו בסטריאו(אפשר גם דולבי למכשירים תומכים בלבד). אם אין לך חיבור אופטי ואין לך מערכת 5.1 אז זה לא כזה משנה אם זה דרך מתאם ובבננות או אופטי בכל הנוגע לרדיו.

בכל מקרה אני ממליץ לך לקנות כבל VGA ולחבר את הסאונד דרך המחשב בשביל שלא תצתרך כל פעם להחליף כבלים.

פורסם
  • מחבר

כמו שאתה רואה אני לא ממש בקיא בעניין הכבלים אז ככה - מה זה אופטי ואיך אני יודע אם יש לי או אין לי?

ובעניין הVGA, אתה ממליץ לקנות את המקורי של MS עם הסאונד ואז בעזרת מתאם לחבר פשוט לרמקול שלי ישירות?

או לקנות VGA ג'נרי ולעשות את הקומבינה עם הכבל קומפוננט?

שוב סלח לי אם השאלות קצת חוזרות על עצמן אני פשוט עדיין לא מבין ב100 אחוז את הכל, אני אשמח אם תוכל להוסיף תמונות או אולי הסברים יותר מפורטים..

המון המון תודה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים