עבור לתוכן

סקירה על מאריו גלקסי

Featured Replies

פורסם

אתה חדש במקרה?

פשוט כל דיון של קרירין בהיסטוריה הופך לקריריןVS העולם

בד''כ כלל זה נכון אבל הפעם אתה סתם תוקף אותו

הוא נהנה מהמשחק אתה לא זהו מה הבעיה פה ?

• תגובות 87
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ריפר

1- אתה באמת סתם תוקף את קרירין פה.

2- שדה משיכה שונה לכל גוף ושינוי חוקי המשיכה ברגע זה mindfuck רציני, אני מסכים, אבל אני הסתדרתי איתו מצוין, השליטה ממש לא הציקה לי (להפך, מצאתי שהיא קלילה ונחמדה), ובכלליות נהניתי מהמשחק.

סיימו אותו בדיוק בזמן, מתי שהוא מתחיל להיות רפטטיבי ואתה משחק בשביל לסיים כי אתה ממש קרוב.

פורסם

רק אמרתי שהשליטה מחורבנת... זה קרירין שבוחר להיות הפלאדין האישי של נינטנדו

פורסם

במקרה הזה, אתה פשוט לא צודק.

המון חברים שהיו אצלי וניסו את הווי בפעם הראשונה עם SMG ציינו שה "שליטה מגניבה", ללא יוצא מהכלל.

אנשים שבפעם הראשונה בחיים שלהם נוגעים בקונסולה אחרת חוץ מפלייסטיישן 2.

פורסם

"צודק" בכלל לא נכנס פה

כמו שלך יש ארסנל חברים שאוהבים גם לי יש ארסנל חברים ששונאים

פורסם

דווקא אני חושב שהשליטה ממש בסדר גמור ואפילו מגניבה מאוד בכמה חלקים (כל הקטעים שרוכבים על\בתוך משהו).

יחסית למשחק שקיבל כאלה ציונים טובים הוא אכזב אותי ציפיתי כבר למשהו הרבה יותר מדהים, אבל אני עדיין חושב שזה משחק מעולה (פשוט לא משחק שמגיע לו 97 ב-GameRankings).

פורסם
  • מחבר

הציון שלו גבוה לא בגלל שלא יכלו לעשות משחק יותר טוב

אלה בגלל שלא עושים הרבה משחקים ברמה כזאת

תחשוב על זה ככה היום הרבה משחקים יוצאים אם שעות בודדות של סינגל

ובלי חידושים חוץ מגרפיקה

במשחקי פלטפורמות מאז הSNES והמגדריבר לא עשו משחקים בסגנון באמת טובים

חוץ מיושי 2 וNSM לDS -אבל גם הם במשחקיות 2D

מאריו גלקסי הגיע והראה שכן אפשר לעשות משחק 3D בסגנון שלא רק מחדש

אלה גם כיף לשחק בו

לפחות זה מה שאני חושב

פורסם

דווקא אני חושב שהשליטה ממש בסדר גמור ואפילו מגניבה מאוד בכמה חלקים (כל הקטעים שרוכבים על\בתוך משהו).

יחסית למשחק שקיבל כאלה ציונים טובים הוא אכזב אותי ציפיתי כבר למשהו הרבה יותר מדהים, אבל אני עדיין חושב שזה משחק מעולה (פשוט לא משחק שמגיע לו 97 ב-GameRankings).

ציונים זה יחסי לפלטפורמה אין יותר מידי משחקים לWII שבאמת אפשר להגיד עליהם שהם טובים.

פורסם

אף אתר שמכבד את עצמו לא נותן ציונים יחסית לפלטפורמה, ואם זה היה נכון אז לכל פלטפורמה היה אמו להיות משחק שקיבל ציונים כאלה, עד ללפני חודשיים בערך לא היה אף משחק ל PS3 או ל 360 שקיבל ציון כזה.

פורסם

אל תשכחו שהוא גם קיבל "משחק השנה" ב-IGN (נדמה לי) - בשקלול של כל המשחקים לכל הקונסולות וה-PC.

ואגב השליטה מאוד נוחה, פשוט לא מיוחדת. רוב הזמן השלט לא עושה הרבה.

ובאופן כללי אני אישית מאוד אוהב את השליטה של שלט + נונצ'קו, בעיקר ב-FPSים, זה חדשני וכיפי.

פורסם
  • מחבר

ציונים זה יחסי לפלטפורמה אין יותר מידי משחקים לWII שבאמת אפשר להגיד עליהם שהם טובים.

דובי אתה שוכח 2 דברים :

1-המחיר

2-אורך חיים (בסינגל)

יצא לי לשחק במשחקים כמו COD4\ביושוק\ועוד שזה משחקים שיצאו גם ל360 וגם למחשב והסינגל שלהם היה מאוד קצר

בזמן שייקח לך לסיים את מאריו גלקסי אפשר לעבור איזה 3 משחקים כאלו

ובגרסאות ה360 אלו משחקים של 60$ מול 50$

פורסם

אתה משווה משחק פלטפורמה ל FPS?

למה לא, בואו נכניס את אובליביון למשוואה, או את morrowind שאפילו יותר ארוך ממנו, הנה לך משחק כמעט אינסופי.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר באופן כללי להסביר

ואובוויליון שובח בהרבה אתרים על האורך חיים

פורסם

אובוויליון?

פורסם

אובוויליון?

אתה מנסה להצחיק ?

התבלבל עשה טעות מה קרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים