פורסם 2008 ביוני 2117 שנים הביקורות שלו הומוריסטיות והוא יורד על כל משחק ככה שתעשה טובה זה לא ביקורת שלוקחים ברצינות O RLY?http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/57-Painkillerהוא התעצבן מספר פעמים שאנשים לא לוקחים אותו ברצינות רק בגלל שהוא לא נותן ציון או שהוא קצת יותר מצחיק מכל שאר המונוטוניים האלה שעושות ביקורות
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים הוא כמובן מדגיש את מה שהוא לא אהב במשחקים אבל יש דיי הרבה משחקים שהוא אמר עליהם דברים טובים.
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים או כמו בפיינקילר... ששום דבר לא יכול להיות גרוע בו כי אתה יכול לירות שוריקנים מחושמליםובחזרה לנושא-SMG-שליטה מעפנה כל השאר מריו עד כאבמצד שני השליטה של נונצ'אק+שלט היא גרועה בכל המשחקים...ברור שאפשר להתרגלמצד שני אפשר גם להתרגל לשחק FPS עם trackball
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים בידיוק מה שאני אומר לו תמיד,הוא נותן את חוות דעתו העילגת על כל דבר בעולם,והיא תמיד מתחילה ב "אומנם לא שיחקתי אבל לדעתי"פשוט מדלג על ההודעות שלו מרוב שהן מלאות בבולשיט,שלא לציין כתובות ברמה נמוכה מאוד ומאוייתות כמו ילד ביסודי.
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מחבר או כמו בפיינקילר... ששום דבר לא יכול להיות גרוע בו כי אתה יכול לירות שוריקנים מחושמליםובחזרה לנושא-SMG-שליטה מעפנה כל השאר מריו עד כאבמצד שני השליטה של נונצ'אק+שלט היא גרועה בכל המשחקים...ברור שאפשר להתרגלמצד שני אפשר גם להתרגל לשחק FPS עם trackballאני לא יודע איזה משחקים יצא לך לנסות אבל השליטה במאריו גלקסי מאוד טובה אני פחדתי מהשליטה במשחק כזה אם השלט+נונצק אבל זה טוב מאוד גם השליטה במטרואיד\טראומה סנטר\זלדה TP ועוד טובים מאוד
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים אתה יודע איזה משחקים ניסיתי? SMG!!!כן.. אנשים כותבים דעה על משחק רק אחרי שהם משחקים בו.. מדהים לא?
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מחבר אני לא מבין איזה בעיות שליטה אתה מוצא במשחק ? יצא לי לאסוף כבר מעל 20 כוכבים ולא נתקלתי באף בעיות שליטה אם כבר בעיות קטנות במצלמה המשחק הזה נשלט יותר טוב ממאריו שמש וגם המצלמה הרבה פחות מציקה
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים "אוי בוא נטפס על האננס הספירלי הזה""אוקי אני לטפס על הקיר עכשיו""מה לעזאזל?! הזזתי את האנגלוג לכיוון הקיר אבל בגלל שהדבר הזה רגיש ובעל מוח משלו אני כרגע מעופף חסר אונים לתוך האבדון"כל זה 5Xואז עזבתי את המשחק מעצבים
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מחבר אולי יש לך :1-בעיה בנונצק2-חוסר כישרון ;D תנסה לשחק במשחק יותר מכמה דקות וחוץ מזה השלב הראשון מאוד קל וסוג של שלב אימון כמו הרבה משחקים של נינטנדו אולי אתה התחלתה אחרי השלב הזה
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים שיחקתי בכל הגלקסיה הראשונהותאמין שכישרון ישאני ממש לא היחיד ששונא את הנונצאק הזה
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מחבר מבחינתי הנונצק בסדר היו יכולים לשפר דברים בשלט+נונצק אבל בSMG לא הרגשתי אף בעיה בזה
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים מחבר SMG הוא המשחק הבלעדי אם הדירוג הגבוה ביותר שיש משכלול של כל הביקורות אני חושב שהוא מצוין ועוד אנשים ששחקו בו חושבים ככה נכון לא כולם אבל זה משחק חובה לכל מי שאוהב משחקי פלטפורמות נינטנדו שילבו בו דברים חדשים ושילבו בו דברים נוסטלגיים ועד החלק שאני הגעתי אליו בינתיים זה שילוב מאוד מוצלח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.