עבור לתוכן

חיבור PS3 לעומת YES

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה

לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אני מקווה שזה בסדר כאן..

השאלה שלי היא למה כשאני מחבר את הPS3 שלי לטלויזיה haier l26r1 רואים מצויין, חלק צבעים יפים והכל אבל כשאני מחבר את הממיר של יס מתחילות הבעיות..

יש מריחות בתמונה..יש כמו אפקט של צריבה מוזר

מישו יכול להסביר לי למה זה?

ותשתדלו בלי תגובות כמו איך קנית את הטלויזיה הזאת וכו'..

תודה רבה...

פורסם

כי השידורים של YES באיכות על הפרצוף עם דחיסה מוגזמת.

ואגב, למה שיגידו לך "איך קנית את הטלויזיה הזאת"? מהחברות הפחות מובילות, האייר נותנים איכות סבבה לגמרי.

פורסם

באיזה חיבור אתה מחבר את הממיר של יס לטלוויזיה? ועם איזה כבל ?

ההמלצה הכי טובה היא קומפוננט או SVIDEO, אם זה בקומפוזיט (אדום לבן צהוב) - פה הבעיה שלך.

כמו כן אתה צריך להעביר את הממיר שיציג SVIDEO.

אם הוא מחובר עם סקארט - תבדוק שהוא מכוון על SVIDEO ואם זה עדיין לא עוזר - תחליף את הכבל סקארט למשהו איכותי יותר ולא המקורי שמקבלים מיס.

ליביו

פורסם
  • מחבר

כן אני מחבר בקומפוזיט(RCA).

איך אני מעביר את הממיר לSVIDEO?

יש לי מתאם כזה שמתחבר לסקארט ומוציא ממנו קומפוזיט וSVIDEO, זה יעבוד?

תודה

פורסם

המתאם + כבל SVIDEO = פתרון מצוין (בדיוק מה שאני עושה בHOT) :xyxthumbs:

בקשר לאיך מעבירים בהגדרות של הממיר - סורי , תצתרך לנבור בתפריטים או להעזר במשהו שיש לו ממיר כזה , לי יש כאמור הוט ולא יס.

ליביו

פורסם

תבדוק קודם במדבקה שבתחתית הממיר איזה דגם יש לך, כי יש הרבה ממירים שלא תומכים ב-SVIDEO.

פורסם

כן אני מחבר בקומפוזיט(RCA).

איך אני מעביר את הממיר לSVIDEO?

יש לי מתאם כזה שמתחבר לסקארט ומוציא ממנו קומפוזיט וSVIDEO, זה יעבוד?

תודה

אני אסביר את זה בשלבים פשוטים:

1. תבדוק מאחורי הממיר אם יש חיבור HDMI או YPbPr או YCbCr או S-Video (דומה לחיבור מקלדת ) או חיבור scart-rgb .

2. אם יש מה טוב ותבחר אחד מהחיבורים שיש לך גם בטלויזיה , עם עדיפות לימין (scart rgb בערך טוב כמו s-video אולי יותר טוב) תקנה כבל מתאים ותחבר. אז מגיע השלב שלשחק עם התפריטים בממיר כדי להגדיר דברים כמו מסך רחב וכו.

3. אם אין תתקשר ליס לשירות לקוחות וכשאומרים לך שלום תתחיל עם משחק "אני רוצה להתנתק" או שתעבור לשלב 4 ותגיד להם את זה בזמן יותר מאוחר. לפעמים כדאי להצתייד מראש בהצאה מhot המתחרה.

4. כשישאלו אותך מה הבעיה תסביר להם שרואים זוואה ואתה לא יכול לחבר את הממיר בחיבור טוב לטלויזיה אז בערך הם יבקשו ממך כסף על החלפת ממיר ואז אתה בערך יכול לשלוף איזה הצאה מhot ולהגיד להם שאתה רוצה להתנתק.

כל כמה זמן צריך להתקשר למתחרים ועשות פינג-פונג עד שנותנים לך הצאה נורמאלית. :kopfpatsch: החברות האילו מה זה נצלניות אבל לפחות הן שונאות אחת את השניה .

אנחנו בכלל ניתקנו את כל הערוצים ומשלמים רק 15 שקל לחודש על כל ממיר ומקבלים כמה ערוצים (9-11 , 21-24 , אולי גם 99 לא בדקתי). אמרו לי שזה לזמן מוגבל אז כנראה אנחנו נגמל מטלויזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים