פורסם 2008 ביוני 2517 שנים warcraft iiiעובד טוב ב Linux עם winetiberium wars+kanes wrath עובד טוב ב Linux עם wineStarcraft II : when it will be released שיצא נדבר.
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים מחבר 2 המשחקים שכתבת לא רק שרציםאלה רצים בצורה מושלמתשמעאומנם אתה צודק ואני מסכיםלינוקס היא לא המערכת האולטימטיבית למשתמש בפשוטאבל אני זוכר את הימיםשהיו מתקשרים אליך חבריםאגב גם היום מתקשרים אלי חבריםשאני אעזור להם להתקין אופיס/משחק/בולשיט אחרהם לא יודעים ללחוץ על נקסטמופיע להם 2 אפשרויות התקנה custon או typical ואין להם מושג מה לעשותוהםן מגיל 6 עם וינדוסזה עניין של אופי של בנאדםאם בנאדם יש לו אופי עם נטייה להתפתחות הוא יצליח בהכולאני יכול להגיד לך היום שהלינוקס הרבה יותר טוב כשאתה מכיר את המערכתהכול בשליטתךלמה לעשות mountמה יעלה לך בboot loaderועוד אלף דבריםאיזה מודולים יהיו בשימוש ואיזה לא(כאלו שלא נחוצים וסתם גורמים לבווט ליהיות יותר ארוך)בקיצורתתקין אל תפחדאני אעזור לך להתקין תמשחקיםרוב בעיות ההתקנה נובעות מכמה סיבות עיקריותהתקנה שלא מהתיקייה של המשחקכלומר צריך כשאתה מנסה להריץ תמשחק לעשות cd לתיקייה של המשחקדבר שני בדרך כלל צריך להוסיף dll מסויים שזה הכי פשוט בארץ אתה רושם בגוגל את השם של הdll ומוריד ושם אותו ב system32 של הוויןבעייה שלישית זה בדרך כלל הווין מכוון על מערכת הפעלה נגיד win 2000 בזמן שהמשחק תומך במינימום xpבעיה שלישית ווין לא מעודכןבקיצורכל פתרון הבעיות שרשמתי לעיל מפעיל 90 אחוז מהמשחקים + לוקח לעשות הכול דקה בול
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים אני יודע שברמתהעקרון הגרסת מק של Tiberium Wars עובדת דרך Cedega אז לא נראה לי שיהיה בעייה רצינית מדיי להריץ את זה על לינוקס (למרות שזה לא בטוח).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.