פורסם 2008 ביוני 1817 שנים אני הבחור.אין לי כוח להתחיל עם איביי, מי יקנה מאדם עם 0 פידבקים?ואיך שולחים? איך אני יודע כמה יעלה לי משלוח? אני אמור להרוויח על המשלוח?המשלוח יעלה לך בערך 15 שקליםאתה לא אמור להרוויח על המשלוח אך יש כאלה שעושים את זהואתה צודק לא יקנו מבנאדם בלי פידבקיםתנסה לשוחח עם סוחר שכבר מתעסק בEBAY
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים אני מעריך שיש לי מאות, ביקר חצי לירה ושקל ישן הנה תמונות מהפלאפון: (אוףף אני רוצה תמצלמה שלי חזרה) פה זה לא נראה הרבה, אבל יש פשוט מלא.. אם אני אתחיל למכור יחידים אני לא אסיים אף פעם מצאתי את זה כשהייתי בכיתה ב' מאחורי המכולת, בתוך פח ישן (כמו של חמוצים) עם ציורים, ובתוכו שק בד עם כל הלירות.
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים מצאתי את זה כשהייתי בכיתה ב' מאחורי המכולת, בתוך פח ישן (כמו של חמוצים) עם ציורים, ובתוכו שק בד עם כל הלירות.חחחחחחחחחחחחחרק לי זה נשמע כאילו היה איזה מאפיונר שהגיע לשם, לא מצא את השק שלו, ומישהו נרצח כמה דקות לאחר מכן בגלל זה?
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים חחחחחחחחחחחחחאני יותר בכיוון של מקבץ נדבות שאסף מלא כסף להסרת שיער בלייזר, ובסוף מת שעיר, והשאיר את כל הכסף ;Dיו ניסיתי למיין וזה לא אפשרי, יש מלא מטבעות ואותן מטבעות אבל בשנים אחרות, אז צריך להסתכל מטבע מטבע.לדוגמא 10 אג'.יש ליתשכ"אתשל"בתשל"הועוד...
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים כן אמרו שהם יהיו נדירים חבר אמר לי שהם היו בבינגו ואמרו שיש שטר ששוה 1000 שקל של ה20איפה שזה שקוף שיהיה רשום שם 60 ולא 20 אז זה שווה 1000 שקל
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים זה לא שווה 1000 שקל, זה שווה 20 שקל אולי יש טיפשים שינסו למכור ב1000 (למרות שזה לא חוקי) ד.א עשיתי רשימת מלאי חלקית לגבי המטבעות, אחרי חמישית מהכמות כבר התיאשתי אני אנסה למכור באיביי, נראה אם נצליח
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים זה לא שווה 1000 שקל, זה שווה 20 שקלאולי יש טיפשים שינסו למכור ב1000 (למרות שזה לא חוקי)מה לא חוקי בלמכור כסף?
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים מותר לך למכור 20 שקל ב-20 שקל. אסור לך למכור 20 שקל בכל סכום אחר, כי אז אתה משנה את ערך המטבע - דבר שאסור על פי חוק.
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים WTF, זה דפוק לגמרי.אתה לא מוכר 20 שקל בתור "20 שקל" (אחרת אף אחד לא היה משלם עליהם 1,000), אתה מוכר אותם בתור "שטר אספנות".במה זה שונה ממכירה של מטבעות ישנים?במה זה שונה ממכירה ב-1,000 שקל של פריט אספנות כלשהוא שהערך המעשי שלו הוא 20 שקל (נניח.. אנערף, דיסק מוזיקה של זמר שבדיוק נחטף ע"י חייזרים והספיק למכור רק 50 עותקים מהדיסק שלו) ?
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים מטבעות ישנים הם כבר לא בשימוש, אז אין להם שום ערך מטבע - מבחינת המדינה אלו בסך הכל חתיכות מתכת קטנות, ואף אחד לא מונע ממך למכור חתיכת מתכת קטנה גם במיליון דולר.
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים ^ בדיוק.למטבעות שמישים יש ערך, כמו שאסור לך להשחית כסף ישראלי, אסור לך גם למכור אותו מעל לערך שלו (או מתחת)
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים כמו שאסור לך להשחיט כסף ישראלימה זאת אומרת?! אסור לקחת 20 שקל שהם שלי והרווחתי ביושר ולשרוף אותם בעצמי בביתי?
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים מה זאת אומרת?! אסור לקחת 20 שקל שהם שלי והרווחתי ביושר ולשרוף אותם בעצמי בביתי?הם לא שלך, הם של מדינת ישראלזה כמו שתרצה להשחית נשק שקיבלת מצהל ועכשיו הוא "שלך"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.