פורסם 2008 ביוני 1717 שנים אני יודע שהם נחשבים לסבבה של רמקולים, השאלה אם הם באמתתתת שווים 2100 שקל (כי אם אני כבר מוציא סכום כזה על רמקולים, מה שלא ממש בתכנון, אז אני מצפה לקבל תמורה מלאה למחיר).הרבה שירים, הרבה סרטים.לא למשחקים בכלל.כרטיס קול פשוט של קריאטיב.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים לא עדיף לך במחיר הזה להשקיע ברמקולים "אמיתיים"?כלומר ברמקולים רצפתיים ואיזה מגבר, שיוכל לשרת אותך לעוד המון דברים חוץ ממחשב?
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים מחבר מגבר נורמלי וזוג רצפתיים טובים יעלו לי הרבה הרבה יותר מאלפיים שקל.ואני לא רוצה להתפשר על ברארא וגם לא לקנות יד שניה (שיקולים אישיים, אין מה לנסות לשכנע בכוח, אנטולי).
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים פשוט נראה לי לא חכם לשלם כ"כ הרבה כסף על ציוד לא מקצועי.אני לא רואה ברמקולים האלו משהו מיוחד, הם עוצמתיים ויש את השלט, ועוד כמה יציאות חוץ מזה אין שום דבר שמצדיק 2K.מה הגודל של החדר שלך? אתה באמת צריך את הפיצ'רים האלו?אני עכשיו רכשתי את הX540 לחדר ממוצע והם מספיקים לי
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים מחבר אני לא צריך עוצמה זה אפילו לא לכל החדר רק לאיזור של הטלויזיה והמיטה.פשוט אני עם 2 סטים של ATP3 עם סידור סראונד בכרטיס קול.לסרטים זה סבבה לגמרי, אני גם ככה לא רואה סרטים עם יותר מידי אפקטים.אבל בשירים האיכות פשוט לא מספקת, אני לא נהנה מהמוזיקה כמו שצריך.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים שווים לקניה.. ועוד אחריות לשנתייםלפני איזה חצי שנה הרמקולים Z5500 עלו 2600 והמחיר כעת ירד ויש כזה במחיר 2000 שח כולל משלוח לדעתי שווה לקניה אני רוכש Z5500 בחודש הבא אגב:הייתי אצל חבר שיש לו Z5500 והוא השמיע לי מוזיקה ושומעים ממש איכותי ויש הרבה באסים והרעיד ת'הבית חחחח הפלא שלי נפל מהשולחן בגלל עוצמה שהגיע ל75 אחוז מלא באס חח מטורף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.