פורסם 2008 ביוני 1717 שנים הכונן שלי מפוצל ל-C ו-Dכרגע מותקן עליו ויסטה 32 ביט ואני רוצה להתקין XP. יש אפשרות בכלל לעשות דבר כזה?
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים אתה בכלל לא מסביר את עצמך.לא הבנתי מה אתה רוצה לעשות. אתה רוצה להסיר את ויסטה ולהתקין את xp, או להשאיר את ויסטה ועל המחיצה השנייה להתקין xp?בכל מקרה אם התכוונת על להשאיר את ויסטה ועל המחיצה השנייה להתקין xp, אז זה בהחלט אפשרי. פשוט בעליית המחשב יש לך בחירה לאיזה מערכת להיכנס
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים מחבר אתה בכלל לא מסביר את עצמך.לא הבנתי מה אתה רוצה לעשות. אתה רוצה להסיר את ויסטה ולהתקין את xp, או להשאיר את ויסטה ועל המחיצה השנייה להתקין xp?בכל מקרה אם התכוונת על להשאיר את ויסטה ועל המחיצה השנייה להתקין xp, אז זה בהחלט אפשרי. פשוט בעליית המחשב יש לך בחירה לאיזה מערכת להיכנסאני רוצה להשאיר את ויסטה על כונן C ולהתקין על אותו כונן את XP.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים אתה לא יכול להתקין על אותה מחיצה שני מערכות הפעלה.מה שכן אתה יכול לעשות בעזרת Norton Partition Magic לחלק את כונן c לשני כוננים נפרדים. כלומר יהיהו לך במחשב 3 כוננים שהכונן שייצרת עם התוכנה לוקחת חלק מהשטח שהיה בכונן c. כך ש c נקטן.הדבר הוא ללא איבוד מידע
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים יש אנשים לא קוראים טוב שאלה שלך.......אתה להתקין XP על D ואז יש XP ואין ויסטה. בשביל לתקן שיש ויסטה וגם XPאתה לעשות BOOT מ DVD של ויסטה ועושה שמה תכף בהתחלה REPAIR של ויסטה
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים שני כוננים יש לך נכון , ויש לך ויסטה על C ואתה רוצה להשאיר אותה , ואתה רוצה להתקין גם XP , אי אפשר להתקין גם VISTA וגם XP על אותו כונןאם תרצה את שתיהן תהיה חייב להתקין אותה על D כלומר VISTA על C וXP על Dאם התכוונת שאתה רוצה למחוק את הויסטה ותתקין את הXP במקומה בטח יכול... אתה צריך להכניס את הדיסק של הXP , לפרמט את המחיצה של הויסטה ולהתקין במקומה XP... ונגמר הסיפור
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים יש אנשים לא קוראים טוב שאלה שלך.......אתה להתקין XP על D ואז יש XP ואין ויסטה. בשביל לתקן שיש ויסטה וגם XPאתה לעשות BOOT מ DVD של ויסטה ועושה שמה תכף בהתחלה REPAIR של ויסטה אני חושב שאתה לא הבנת את השאלה שלו..ועל הדרך.. אכפת לך אם אני אתקן את העברית שלך? לא בשביל לצחוק, אולי ככה תלמד.
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים מחבר חבר'ה תודה רבה.אולי לא ניסחתי טוב את השאלה שלי, אבל הצלחתם להבין ולהסביר כמו שצריך.עד עכשיו הייתי בטוח שאפשר להתקין שתי מערכות הפעלה על אותה המחיצה, כלומר כונן C.עכשיו הבנתי שאי אפשר, אלא צריך ליצור מחיצה שתשמש את המערכת הפעלה השניה.אני הייתי בטוח שברגע שאנסה להתקין XP שכבר יש לי ויטסה על המחשב, ההתקנה תדע לזהות שיש כבר מערכת הפעלה ותשאל אותי אם אני ארצה להתקין עליה, למחוק אותה או לעשות מולטי בוט - אז זה לא אפשרי.בכל אופן, מצאתי מדריך שנראה לי מעולה בהסבר שלו על איך ניתן לבצע זאת - כולל יצירת מחיצה נפרדת ל-XP.http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/install-windows-xp-on-your-pre-installed-windows-vista-computer/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.