עבור לתוכן

יש אפשרות להתקין XP על ויסטה?

Featured Replies

פורסם

הכונן שלי מפוצל ל-C ו-D

כרגע מותקן עליו ויסטה 32 ביט ואני רוצה להתקין XP. יש אפשרות בכלל לעשות דבר כזה?

פורסם

אתה בכלל לא מסביר את עצמך.

לא הבנתי מה אתה רוצה לעשות. אתה רוצה להסיר את ויסטה ולהתקין את xp, או להשאיר את ויסטה ועל המחיצה השנייה להתקין xp?

בכל מקרה אם התכוונת על להשאיר את ויסטה ועל המחיצה השנייה להתקין xp, אז זה בהחלט אפשרי. פשוט בעליית המחשב יש לך בחירה לאיזה מערכת להיכנס

פורסם
  • מחבר

אתה בכלל לא מסביר את עצמך.

לא הבנתי מה אתה רוצה לעשות. אתה רוצה להסיר את ויסטה ולהתקין את xp, או להשאיר את ויסטה ועל המחיצה השנייה להתקין xp?

בכל מקרה אם התכוונת על להשאיר את ויסטה ועל המחיצה השנייה להתקין xp, אז זה בהחלט אפשרי. פשוט בעליית המחשב יש לך בחירה לאיזה מערכת להיכנס

אני רוצה להשאיר את ויסטה על כונן C ולהתקין על אותו כונן את XP.

פורסם

אתה לא יכול להתקין על אותה מחיצה שני מערכות הפעלה.

מה שכן אתה יכול לעשות בעזרת Norton Partition Magic לחלק את כונן c לשני כוננים נפרדים. כלומר יהיהו לך במחשב 3 כוננים שהכונן שייצרת עם התוכנה לוקחת חלק מהשטח שהיה בכונן c. כך ש c נקטן.

הדבר הוא ללא איבוד מידע

פורסם

יש אנשים לא קוראים טוב שאלה שלך.......

אתה להתקין XP על D ואז יש XP ואין ויסטה. בשביל לתקן שיש ויסטה וגם XP

אתה לעשות BOOT מ DVD של ויסטה ועושה שמה תכף בהתחלה REPAIR של ויסטה

פורסם

שני כוננים יש לך נכון , ויש לך ויסטה על C ואתה רוצה להשאיר אותה , ואתה רוצה להתקין גם XP , אי אפשר להתקין גם VISTA וגם XP על אותו כונן

אם תרצה את שתיהן תהיה חייב להתקין אותה על D

כלומר VISTA על C וXP על D

אם התכוונת שאתה רוצה למחוק את הויסטה ותתקין את הXP במקומה בטח יכול... אתה צריך להכניס את הדיסק של הXP , לפרמט את המחיצה של הויסטה ולהתקין במקומה XP... ונגמר הסיפור

פורסם

יש אנשים לא קוראים טוב שאלה שלך.......

אתה להתקין XP על D ואז יש XP ואין ויסטה. בשביל לתקן שיש ויסטה וגם XP

אתה לעשות BOOT מ DVD של ויסטה ועושה שמה תכף בהתחלה REPAIR של ויסטה

אני חושב שאתה לא הבנת את השאלה שלו..

ועל הדרך.. אכפת לך אם אני אתקן את העברית שלך? לא בשביל לצחוק, אולי ככה תלמד.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה תודה רבה.

אולי לא ניסחתי טוב את השאלה שלי, אבל הצלחתם להבין ולהסביר כמו שצריך.

עד עכשיו הייתי בטוח שאפשר להתקין שתי מערכות הפעלה על אותה המחיצה, כלומר כונן C.

עכשיו הבנתי שאי אפשר, אלא צריך ליצור מחיצה שתשמש את המערכת הפעלה השניה.

אני הייתי בטוח שברגע שאנסה להתקין XP שכבר יש לי ויטסה על המחשב, ההתקנה תדע לזהות שיש כבר מערכת הפעלה ותשאל אותי אם אני ארצה להתקין עליה, למחוק אותה או לעשות מולטי בוט - אז זה לא אפשרי.

בכל אופן, מצאתי מדריך שנראה לי מעולה בהסבר שלו על איך ניתן לבצע זאת - כולל יצירת מחיצה נפרדת ל-XP.

http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/install-windows-xp-on-your-pre-installed-windows-vista-computer/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים