עבור לתוכן

חוות דעת על 8800GT 512MB ???

Featured Replies

פורסם

היי

אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי Gigabyte 9800GTX 512MB בכרטיס 8800GT 512MB או GTS, מה שיותר טוב.

האם יש כרטיס קצת יותר טוב ממנו או שהוא נחשב לכרטיס אחד מתחת ל-9800?

הסיבה להחלפה:

קודם כל המאוורר של הכרטיס אף פעם לא עולה כשהטמפ' עולה וזה לא רק הכרטיס אצלי זה כל הסדרה הדפוקה הזאת.

דבר שני, מאז שהתקנתי את המשחק GRID אני נתקל רק בבעיות גרפיות. המסך נכבה או מהבהב, הצבעים משתגעים, התמונה מתעוותת לגמרי והמשחק נתקע. רק לחיצה על CTRL+ALT+Del מוציאה אותי למערכת הפעלה ויסטה 32 ומשם אני סוגר את המשחק. המערכת עצמה יציבה רק במשחקים יש בעיות.

ומאז גם call of duty 4 התחיל להדפק עם הגרפיקה והצבעים משתגעים והכל קופא.

גרמתי למאוורר להיות על 100% עוצמה אבל זה לא משנה, זה עדיין קורה.

הסרתי את הדרייברים וניקיתי עם driver cleaner, התקנתי מחדש דרייברים שבאו עם הדיסק, דרייברים מהאתר של nvidia, דרייברים שויסטה מצאה לבד.

בכל אחד מהפעמים הבעיה חזרה.

אז אני מעוניין להחליף ורציתי לקבל חוות דעת של אנשים על הכרטיס מסך הזה ואם יש לו עוד דגמים יותר משופרים.

תודה.

פורסם

אתה לא חושב שזו עלולה להיות בעיה בכרטיס ספיציפי שלך? אני מציע לך ליצור קשר עם החנות ממנה קנית את הכרטיס.

פורסם

זה לא הסדרה דפוקה, ה9800GTX הוא 8800GTS 512 בתחפושת.. רק שתבין.

שום דבר לא דפוק, זה הכרטיס הספיציפי שלך כנראה שדפוק.. לך לחנות ויחליפו לך אותו ל9800GTX תקין.

פורסם

אני יודע מה הבעיה ! ! ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה קרה גם לי ! ! ! בדיוק אם אותו כרטיס מסך רק של EVGA ....! ! ! ! !

הכרטיס עבד אבל אז הייתה לי את הבעיה הזו ....! ! ! !

רק אחרי שהתקנתי את הדרייברים החדשים וראיתי שזה לא עזר טרחתי לבדוק שוב את החיבורים של החשמל ......

אחד מהם היה רופף ולא היה בפנים עד הסוף ! ! ! ! !! ! !! ! ! !!

ברגע שחיברתי כמו שצריך הכל עובד חלק ! ! ! !

Crysis על ההגדרות הכי הכי גבוהות עובד חלק ! ! !

הטמפ' של הכרטיס מתחילה ב 60 מעלות ......עדיין לא יצא לי לבדוק מה קורה בזמן מאמץ ..! !! ....

תגובה זו נכתבת פחות משעה לאחר שפתרתי את הביעה ! ! !!

פורסם

היי

אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי Gigabyte 9800GTX 512MB בכרטיס 8800GT 512MB או GTS, מה שיותר טוב.

האם יש כרטיס קצת יותר טוב ממנו או שהוא נחשב לכרטיס אחד מתחת ל-9800?

הסיבה להחלפה:

קודם כל המאוורר של הכרטיס אף פעם לא עולה כשהטמפ' עולה וזה לא רק הכרטיס אצלי זה כל הסדרה הדפוקה הזאת.

דבר שני, מאז שהתקנתי את המשחק GRID אני נתקל רק בבעיות גרפיות. המסך נכבה או מהבהב, הצבעים משתגעים, התמונה מתעוותת לגמרי והמשחק נתקע. רק לחיצה על CTRL+ALT+Del מוציאה אותי למערכת הפעלה ויסטה 32 ומשם אני סוגר את המשחק. המערכת עצמה יציבה רק במשחקים יש בעיות.

ומאז גם call of duty 4 התחיל להדפק עם הגרפיקה והצבעים משתגעים והכל קופא.

גרמתי למאוורר להיות על 100% עוצמה אבל זה לא משנה, זה עדיין קורה.

הסרתי את הדרייברים וניקיתי עם driver cleaner, התקנתי מחדש דרייברים שבאו עם הדיסק, דרייברים מהאתר של nvidia, דרייברים שויסטה מצאה לבד.

בכל אחד מהפעמים הבעיה חזרה.

אז אני מעוניין להחליף ורציתי לקבל חוות דעת של אנשים על הכרטיס מסך הזה ואם יש לו עוד דגמים יותר משופרים.

תודה.

הייתה בעיה ב8800GT הראשונים ואולי זה גלש גם לכרטיסים אחרים

יש לזה פתרון פשוט בעזרת תוכנה ששולטת על המאוורר של הכרטיס מסך

לפי מה שהבנתי שינו משהו בציפ ששולט על המאוורר בחלק מהכרטיסים וזה גרם לבעיות

לי יש כרטיס 8800GT של אסוס ושם הורדתי תוכנה לפתור את הבעיה

אני מעריך שיש תוכנות אחרות שעושות את אותו הדבר גם במתחרים שלהם

ככה שתבדוק קודם את זה

ברור שכרטיס רותח יגרום לבעיות

פורסם

לפי מה שהוא אומר הכרטיס עושה בעיות חבל"ז. שיפנה לקבלת אחריות, אין מה להתעסק בזה יותר מדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים