פורסם 2003 במאי 1722 שנים בקיצור הבעיה היא במשחק GTA VICE CITY כי כאשר אני נוסע הרבה זמן במהירות גבוהה הכביש מתחיל להעלם... זה יכול להיות בגלל שעשיתי טוויקינג לכרטיס מסך ובגלל שהוא לא יציב זה קורה? אבל זה לא קורה הרבה ככה פעם ב.. תודה מראש
פורסם 2003 במאי 1722 שנים בצורה הכי פשוטה בודקיםמורידים ת'אוברקלוק הכל פועל מעלים לאט לאט עד שהתופעה חוזרת ואז מורידים שוב לנקודה הכי יציבהואם בכלל העניין לא מאוברקלוקינג תחזור ותן לנו ד'וח מצב עדכני
פורסם 2003 במאי 1722 שנים אם זה רק הכביש ולא שום דבר אחר אני לא חושב שזה בעיה של טוויקינג או אוברתנסה להתקין דריברים אחרים
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר זה הדריברים העדכניים ביותר אבך בכל תודה רבה על העזרה אני אנסה אולי להוריד את המהירות ולבדוק..
פורסם 2003 במאי 1822 שנים התופעה קיימת גם אצלי, שאני נוסע עם כל רכב או אופנוע , ופשוט מגיע כמו "תמונות" במפה שבהן הכביש נעשה מטושטש והבתים לא מחוברים לקרקע.. הכל מתעוות. למישהו יש פתרון לבעיה? אין שום אוברקלוק, שום טוויק כלשהו וכדומה.
פורסם 2003 במאי 1822 שנים אם המשחק מקורי אז צריך לחשוב על זה אם המשחק צרוב אני מניח שמשהו נדפק בצריבה
פורסם 2003 במאי 1822 שנים מחבר יש פתרון תוריד את הפאטצ' שיצא 1.1 - מיוחד למי שסובל מבעיות בגרפיקהhttp://www.take2games.com/support/patches/vicepatch_11.zip
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.