עבור לתוכן

חדש באובונטו, צריך עזרה עם כרטיס רשת אלחוטי

Featured Replies

פורסם

היי!

קודם כל הקדמה - אני יודע להזיז את העכבר באובונטו, או בכל לינוקס אחר לצורך העיניין, בזה מתמצא הידע שלי בלינוקס (אני מנסה ללמוד), ככה שכל עצה שתיתנו אנה פרטו איך מיישמים אותה (:

ככה:

יש לי מחשב נייד של LG E500 שמצוייד בכרטיס רשת אלחוטי מסוג של ATHEROS 5007.

כדי לחסוך לעצמי לפרט על דברים שאני לא ממש מבין - מצאתי נושא באינטרנט במתאר את הבעיה שלי בפירוט ובדיוק:

http://www.linuxquestions.org/questions/linux-hardware-18/using-the-atheros-wireless-driver-593047/

בנושא מוצעים המון דברים אבל אין לי מושג איך ליישם אותם, אשמך אם מישהוא יוכל לעבור על הנושא ולהסביר לי איך לפתור את הנושא (:

ברשי תיבות - לפי מה שאני מבין מהגרסא של אובנטו למנהל התקנים אני רואה את הכרטיס מותקן - אבל באיזהשהוא מצב של אזהרה שהוא לא יציב.

בסמל של הרשת בפינה הימנית למעלה אין לי אפשרות לבחור ברשת אלחוטית וכשאני מריץ את הפקודה IWCONFIG בטרמינל הוא רושם לי NO WIRELESS.

אני באמת מנסה לעבור לאובנטו, היא באמת נראת לי מערכת הפעלה נהדרת, אבל נכון לעכשיוו אין לי WIFI אין לי בלוטוט (שזה העכבר שלי) ואין לי כרטיס מסך, עם השניים האחרונים אני יכול להסתדר אבל בלי WIFI אין לי אינטרנט...

אשמח לכל סוג של עזרה,

תודה רבה!!!

פורסם

תנסה את המדריך הזה

זה תרגום מגרמנית, אז האנגלית קצת מצחיקה, אבל נראה לי שאפשר להבין את מה שצריך משם.

ד"א, הדרך הכי טובה ללמוד זה פשוט לחקור כל מה שרשום שאתה לא מבין. אתה תצא עם הבנה הרבה יותר טובה אח"כ.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עבד מצויין!

רק היה לי חשוב לציין:

התרגום של גוגל הורס גם את הפקודות, זה תקע אותי הרבה מאוד זמן עד שהבנתי שאני צריך להעביר את העכבר למעלה ולראות את המקור ואז הכל זרם, הקיצר, להיזהר בתרגום (:

עכשיוו נישאר לי להתקין דרייורים של אנוידיה שזה הבנתי סיפור מההפטרה...

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך?

זה ממש לא צריך להיות סיפור, תתקין את הדרייוור מהrestricted drivers.

זה צריך להיות בadministation -> hardware drivers, אחרי זה אתחול וזהו.

פורסם

עכשיוו נישאר לי להתקין דרייורים של אנוידיה שזה הבנתי סיפור מההפטרה...

דווקא עם nVidia יש חיים קלים.

sudo apt-get install linux-restricted-modules-server

פורסם

יש משהו יותר טוב, שכחתי כרגע את השם, אבקש מגיל להגיב פה

פורסם
פורסם

יש משהו יותר טוב, שכחתי כרגע את השם, אבקש מגיל להגיב פה

זה לא נכנס להגדרה של "יותר טוב".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים