עבור לתוכן

בעיה עם מהירות ההורדה שלי, עקב שינוי הגדרות

Featured Replies

פורסם

שלום

אני צריך את העזרה שלכם.

בטעות שיחקתי עם הגדרות האינטרנט ב windows xp שלי, ושניתי שם את ערך ה mtu עם התוכנה cmtutoo.

לא עשיתי גיבוי.

אני יודע, נסיתי להחזיר את הערך ל 1500 אבל המהירות אינטרנט שלי עדיין נפגעה. עשיתי בדיקת מהירות הורדה באתר של בזק בינלאומי(הספקית שלי), וקיבלתי מהירות הורדה שעומדת תמיד על kb100 ולא יותר!. יש לי אינטרנט 1.5 מגה. ולפני ששחקתי עם ההגדרות, הכל עבד כשורה והוריד לי על 190 קילובייט בשנייה. ניסתי גם הורדות אחרות מעוד שרתים בארץ שאמורים להוריד על כל המהירות, אך לצערי אני מקבל את המספר 100!

מחקתי את התוכנה הארורה הזאת כבר. ואני שואל אותכם פה עכשיו. האם יש איזה קובץ תיקון ל xp שמחזיר את כל הגדרות האינטרנט לברירת המחדל של הווינדאוס,כאילו כמו אחרי פירמוט, כולל ברירת המחדל של ה mtu. בקיצור הכל?

אני לא רוצה לבצע עכשיו פירמוט למחשב. פעם עישתי את זה והמהירות הייתה תקינה.

מה עושים?

תודה רבה, זה דיי דחוף.

פורסם

תנסה לאפס את הwinsock

תכנס ל CMD ותרשום

netsh winsock reset catalog

פורסם
  • מחבר

תודה לך, :xyxthumbs::yelclap: הבעיה הסתדרה, ומהירות ההורדה תקינה ויציבה על 190 קילובייט.

אשמח לדעת מהו ה winsock ומה הוא עושה, לידע כללי

פורסם

מצטרף לבקשה (ובנימה כללית,אני אומר-שלצערי הרב,גם לי יש מנהג זה של-לשאול אחרי שקיבלתי עזרה,מה בעצם זה אומר-ויותר מדי פעמים לא קיבלתי תשובה)

פורסם

winsock או windows socket הוא בעצם מנגנון המערכת בחלונות שאחראי על כל הרשת מבחינת פרוטוקולים והגדרות בכללי.

המנגנון הזה יכול להגיע למצב של חוסר תפקוד או תפקוד לקוי חלקי/לא תקין כמו הרבה רכיבי מערכת אחרים במערכות הפעלה (במיוחד בחלונות).

הפקודה שרשמתי מאפסת אותו בצורה כללית להגדרות ברירת מחדל.

אם הייתם מריצים חיפוש בפורום הייתם רואים שמציעים את זה הרבה פעמים במקרים של בעיות מוזרות כפתרון כללי שאמור "לשים את הכל במקומו".

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי. שוב תודה ולילה טוב :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים