עבור לתוכן

Geforce FX 5900 שווה לחכות? ואם כן מתי הוא יגיע?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני אומר... אין לי בעיה כספית בנוגע לכרטיס מסך...

אז אני מחפש ביצועים נטו

• תגובות 43
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוי

הכרטיס הזה בכלל נכנס במחשב?

הגודל שלו זה כמו פעמיים ראדון 9500 פרו..

0_o

פורסם

זה מה שאני אומר... אין לי בעיה כספית בנוגע לכרטיס מסך...

אז אני מחפש ביצועים נטו

אם כך אין ספק שאתה צריך את ה FX 5900 Ultra

פורסם

הבחירה היא מאוד קשה לפי הנתונים מה כדי לבחור כיוון שידוע לכולם שגם הצ'יפים של ATI ושל NVIDIA מצויינים ואמינים מאוד.

פורסם

הכרטיסים של ATI ושל NV הם צמודים מאוד והשוני בביצועיםן הוא ברמה של 3-4 פריימים לשנייה אז מה זה משנה? קח את הכרטיס הזול יותר.

פורסם

ברזולוציה של 1600x1200 עם 32 ביט ו 4AA ו8AF ה geforceים עוקפים לא במעט את ה R350.

פורסם
  • מחבר

באיזה כרטיס אני אראה יותר טוב בשני המאפיינים הבאים?

כי רק ברזולוציות האלה אני משתמש... כל השאר לא חשוב לי...

ברזולוציה של 768 על 1024

עם 4AA ו - 8AF?

ו-

800 על 600

עם 4AA ו- 8AF?

פורסם

אתה לא תירה הבדל גדול בין הכרטיסים.

פורסם

אני בכלל לא מבין למה ללכת על כרטיסים יקרים ללא הצדקה?

לקחת Radeon 9800 Pro או Geforce fx 5900 ultea תהיה טעות, וחבל לזרוק כסף על 128MB זכרון שאתה לא צריך.

ההבדלים היחידים הם ה 128MB הללו, לכן אין טעם לקחת דגמים של 256DDR אלא 128MB.

אני מציע לך לחכות ולראות אילו מחירים יהיו ל Geforce fx 5900 הרגיל (הוא גם אמור להיות זול יותר באופן משמעותי) ואם הוא אכן זול יותר אין סיבה לא לקנות אותו.

פורסם

קח אחי לינק לכתבה של הכרטיס מסך GEFORCE FX 5900ULTRA מדובר רק על הכרטיס מסך בפירוט מלא אז הנה:

http://content.guru3d.com/article.php?cat=review&id=40

שים לה טוב ה- Radeon 9800 Pro נותן קרב רציני ביותר בבדיקות!!!

פורסם

לפי סך כל המבדקים שראיתי, אין ספק שיש הבדל משמעותי בין הכרטיסים ( fx5900 מול r350 ) לטובת NVIDIA, אבל לא כמו שNV הבטיחו: עד פי שתיים.

אבל כמו שאמרתי לפני זה, תנו לזה זמן! תראו כמה הוא יעלה בארץ ואז תחליטו מה שווה, NV או ATI.

פורסם

עם כל התגובות של המשתמשים אומרים שכדי ללכת על GEFORCE FX 5900ULTRA אז לך על זה ;)

אבל לפי דעתי יש זמן עד שהוא יגיע ולפני זה יגיע הרידאון 9800פרו לארץ.

פורסם

בכל מקרה עוד חצי שנה (בערך) AGP וPCI יצאו בחוץ :P (יבוא PCI EXPRESS) ואז יתכן ותהיה בעיה להעביר את הכרטיס למחשב הבא...

פורסם

עם כל התגובות של המשתמשים אומרים שכדי ללכת על GEFORCE FX 5900ULTRA אז לך על זה ;)

אבל לפי דעתי יש זמן עד שהוא יגיע ולפני זה יגיע הרידאון 9800פרו לארץ.

דווקא ה Geforce FX5900 הלא ULTRA יהיה המשתלם ביניהם, לשים עליהם 256MB DDR זה ממש לא מוסיף שום דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים