פורסם 2008 ביוני 1617 שנים לפני שאני מזמין אני רוצה לוודאות שאני בוחר את הנכוןמפני שלא מזמן יצאה גירסה נוספת שנקראת Gamer Edition האם כדאי לקנות אותה ?http://www.curtpalme.com/HDFury.shtmתודה
פורסם 2008 ביוני 1617 שנים נצל"ש:רק אני לא חושב שהמשחק הזה שווה 10 בגיימספוט?! ושהמבקר התלהב מאוד? מה זה צריך להיות.
פורסם 2008 ביוני 1617 שנים מחבר בואו נחזור לנושא........לפני שאני מזמין את המוצר יש למישהו חוות דעת אחרת כי יש עוד גירסה למוצר בכמעט אותו מחירשנראת לי עדיפה כי היא לא רק ל PS3, אבל אז אני אצתרך מתאמים או משהו?
פורסם 2008 ביוני 1617 שנים האמת היא שקשה למצוא מידע ברשת על האביזר הזה אך מצאתי דיון לגביו ב-MAX CONSOLE:http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=90874זה נראה כמו מוצר מעניין מאוד, בעיקר בגלל היכולת שלו לאפשר צפייה של תוכן שמוגן ב-HDCP בטלוויזיות ישנות או טלוויזיות שאין להן תמיכה ב-HDCP.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים נצל"ש:רק אני לא חושב שהמשחק הזה שווה 10 בגיימספוט?! ושהמבקר התלהב מאוד? מה זה צריך להיות.זה לא אבל GTA (שסובל מהמון בעיות) כן?ואיך אתה יכול להגיד כזה דבר מבלי לשחק בו?
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים אני לא מבין למה אתה צריך מוצר כזה יקר. אם יש לך HDMI בטלוויזיה פשוט קנה כבל DVI2HDMI שעולה שבריר מהמחיר הזה.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים נצל"ש:רק אני לא חושב שהמשחק הזה שווה 10 בגיימספוט?! ושהמבקר התלהב מאוד? מה זה צריך להיות.צודק, הוא שווה 9.9 כי אין באמת מושלם.אבל בגלל שהם שינו למערכת ניקוד מטומטמת במיוחד ואחרי שGTA4 קיבל 10 לא בצדק הם היו חייבים לתת גם לו 10.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים זה לא אבל GTA (שסובל מהמון בעיות) כן?ואיך אתה יכול להגיד כזה דבר מבלי לשחק בו?איך אתה יכול להגיד שלא שיחקתי בו?
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים לכל ההדיוטות בנושא הPS3(אני)מה זה HDFURY?קשה לקרוא את הכותרת הראשונה בלינק? מתאם שממיר מאות דיגיטאלי(DVI/HDMI עם תמיכה בHDCP) לאות ווידאו אנלוגי(RGBים למינהם תלוי איזה מתאם קונים), ובשונה משאר הקופסאות בשקל הוא גם בגדול של ממיר DVI-VGA רגיל פחות או יותר, בגלל זה גם התג מחיר של 130+ דולר.
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים סהכ"ל ממיר... אז למה צריך את זה דווקא לMGS4?או שהוא בעצם צריך את זה לכל משחק וMGS4 זה הראשון שהוא קונה
פורסם 2008 ביוני 1817 שנים הוא לא צריך את זה ל-MGS4, כנראה שהוא מעוניין לחבר את ה-PS3 לטלוויזיה ישנה/טלוויזיה שלא תומכת ב-HDCP ולכן הוא צריך את הממיר הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.