עבור לתוכן

SLR ללמידה, התקציב ירד ל2.5 גג

Featured Replies

פורסם

מיציתי את המצלמה הביתית שלי (FIREPIX E500) שיש בה אפשרויות לכיוונון ידני ודיי מיציתי אותה, והייתי רוצה להתקדם לSLR.

נייתי רוצה מצלמה טובה שתשאר אצלי גם כשאני ילמד אותה ושאני לא יצטרך לעבור שוב פעם, התקציב נמוך אבל נראה לי שאפשר למצוא משהו נחמד מיד שניה או משהו.

תודה

• תגובות 52
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול לקנות קיט של Canon 400D או Nikon D40 בתקציב הזה. אם התקציב יותר קרוב 3 אש"ח, אתה יכול גם להתארגן על עדשה בסיסית בנוסף לקיט.

פורסם

שתי המצלמות קצת מסורסות מדי לטעמי. בשביל ללמוד צילום עדיף לדעתי לקחת מצלמה עם פחות פשרות, הבעיה היא שהתקציב מגביל. יש סיכוי להגמיש אותו קצת?

פורסם
  • מחבר

תגיד על מה אתה ממצליץ ועל סמך זה אני יחליט, ני יכול להתגמש, תלוי אם זה שווה את זה

קיצר אני פתוח להצעות

פורסם

פנטקס K200D + עדשת 18-55. קיט כזה עולה במכרזים 3200 ש"ח ועדיף משמעותית בהשוואה ל-400D ול-D40. חיפוש בפורום ייספק לך יותר פרטים על היתרונות של המצלמה.

פורסם

פנטקס K200D + עדשת 18-55. קיט כזה עולה במכרזים 3200 ש"ח ועדיף משמעותית בהשוואה ל-400D ול-D40. חיפוש בפורום ייספק לך יותר פרטים על היתרונות של המצלמה.

:smile1:

פורסם
  • מחבר

אולימפוס E510 עם קיט של שתי עדשות.

http://www.getit.co.il/Tender/41490/

בסביבות ה-3.5 עד 4000 ש"ח.

דיי יקר ואני לא רוצה להסחף ולקנות כמה עדשות על ההתחלה

אתה יכול לנמק למה היא עדיפה למשל על הCanon EOS 400D? לפי ההשוואה בDPREVIEWS המצלמות דיי זהות חוץ מדברים מינוריים כמו מהירות USB וכאלה...

דבר נוסף זה הסוללות בPENTAX, אני שונא לסחוב סוללות + הסוללות הנטענות זה כאב ראש.

אבל האם יש הבדל רציני בין 4 סוללות לסוללה של הקאנון? לכמה תמונות הסוללות מספיקות בערך?

עריכה: עוד משהו ששמתי לב זה שעל הPENTAX הכריזו ב08 ועל הקאנון ב06 כך שיוצא שזה דגם ישן...

+

מה אתם אומרים על הD60 של NIKON?

פורסם

"לסחוב סוללות"?

הסוללות בתוך המצלמה...

ההבדל הוא שבסוללה יעודית אתה דיי תקוע אם היא נגמרה לך ואין לך איפה להטעין..

ועם סוללות רגילות, הרבה יותר פשוט להחזיק סט סוללות ספייר לגיבוי.

פורסם
  • מחבר

זה מובן מאליו אבל מה שאני מתכוון זה שבקנון אפשר לסחוב שני סוללות ובPENTAX אני יצטרך ללכת עם עוד 4, לא יודע למה אבל כשאני חושב על זה זה מפריע לי...

מה שכן זה שבPENTAX אני יכול בכל רגע להחליף סוללות ובקנון אני תקוע כמו שאמרת

פורסם

זה לא בדיוק ככה, אם אתה כבר מחליט לקנות סוללות נוספות, אז אפשר לעשות אותו דבר גם בקנון.

והמחירים של סוללות חלופיות הם ממש ברצפה. תוכל להשיג ב-ebay זוג בפחות מ-100 שקל כולל משלוח.

זה בדיוק כמו לתת לסוג של כרטיס זיכרון להגביל אותך בקניה של מצלמה.

פורסם

אתה יכול לנמק למה היא עדיפה למשל על הCanon EOS 400D?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340085.msg2934663#msg2934663

דבר נוסף זה הסוללות בPENTAX, אני שונא לסחוב סוללות + הסוללות הנטענות זה כאב ראש.

גם אם סוללת Li-Ion יותר נוחות, מדובר בפרט זניח לגמרי בהשוואה לתכונות כמו מייצב בגוף.

פורסם

הייתי מחפש K10D יד שניייה.

הימור שלי עם סבלנות תמצא אותה עם עדשת הקיט ב- 3000 ש"ח.

לא נראה לי שמשהו ינצח את זה.

פורסם

הייתי מחפש K10D יד שניייה.

הימור שלי עם סבלנות תמצא אותה עם עדשת הקיט ב- 3000 ש"ח.

לא נראה לי שמשהו ינצח את זה.

+1

מצטרף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים