פורסם 2008 ביוני 1617 שנים משיטוט בפורום ראיתי מה שכבר עשיתי שזה שילוב דרייברים ל DELL VOSTRO 1510 בעזרת תוכנת NLITEשאלה: האם דרייברים אלו טובים לכל מחשב שצריך אותם או כל מקרה לגופו?ראיתי גם שיש אפשרות להתקין אותם בעליה של דיסק ההתקנה ( F6) מתוך DOK האם נכון או שאפשרי רק מפלופי כמו שאני יודע??
פורסם 2008 ביוני 1617 שנים מכיוון שבכל מחשב יהיה בקר SATA אחר אותו שילוב לא יתאים בצורה אוניברסלית אלא רק למחשבים עם בקר הSATA הספציפי.
פורסם 2008 ביוני 1617 שנים זה אפשרי עם DOK ?אני שמח מאד ללמוד ממך איך עושים זה עם DOK .אני לא מצאתי איך לעשות זה.
פורסם 2008 ביוני 1617 שנים הרבה לוחות אם מזהים את הDOK ככונן חיצוני (פלופי/קשיח) גם בלי תמיכה מיוחדת של תוכנה/דרייברים.זה בעצם על אותו משקל של בוט דרך DOK.
פורסם 2008 ביוני 1617 שנים מכיוון שבכל מחשב יהיה בקר SATA אחר אותו שילוב לא יתאים בצורה אוניברסלית אלא רק למחשבים עם בקר הSATA הספציפי. לגבי הבעיה הזו - באתר הזה יש חבילות דרייברים שאפשר להטמיע בדיסק ההתקנה של הווינדוס. http://driverpacks.net יש שם מקבץ גדול של דרייברי SATA - וזה מתעדכן מדי פעם - הטמעה של זה בדיסק ואתם בראש שקט. יש שם מגוון כ"כ רחב של בקרי SATA, שאפשר להגיד בוודאות שזה כן יתאים בצורה אוניברסלית. תבלו.
פורסם 2008 ביוני 1617 שנים יש הרבה לוחות אפשר בביוס לעשות SATA כמו IDE (כמו לבטל AHCI )אתה מתקין רגיל ואחרי התקנה מוסיף דריבר של SATA ואחר כךמפעיל את SATA בביוס ועושה BOOT .?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.