פורסם 2008 ביוני 1617 שנים שלום לכולם....אשמח לקבל את דעתכם...המפרט שלי:הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache.זיכרון : 1G . ספק כח: 400W.מה שהייתי רוצה לשדרג זה בעצם את הכרטיס מסך...וחשוב שיתמוך ב:1.יצאת HDTV ל HDMI. --> לLCD סמסונג 32-R81B.2.DVI כמובן לLCD של המחשב. --> LCD LG "173.שיתמוך בShader 3.0. --> סביר להניח שאין... --> מת לשחק במשחק GIRD החדש...בטח לא "יזוז" אצלי(אם "יזחל" זה טוב)...4.יהיה חזק ככל שאפשר (ביצועים).זה לא המקום ואולי כן...בקשר לכרטיס קול:כרטיס קול עם יצאה דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית) לחבר לרסיבר DENON AVR-1705.תודה רבה .שלומי.
פורסם 2008 ביוני 1617 שנים מחבר תודה על התשובה.ציפיתי למשהו כזה...אבל לא ל"יגרוס". הוא בטח יעלה ויזחל.אבל בוא נניח שנייה את המשחק הזה בצד...תוכל לתת לי תשובה למעט המשחק ? לשאר הנתונים שכתבתי...(ללא המשחק).ואם יש שכן תומך בShader 3.0 משהו שיתאים לי ?
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים מחבר אז מה נראה לך ?בקשר לשאר הנתונים שיוכל לתמוך הכרטיס מסך ...תודה שוב.שלומי
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים הסתכל על הדרישות המינמליות של המשחק :http://www.codemasters.com/support/details.php?gameid=2457&tab=game-requirementsהמעבד שלך לא עומד בדרישה הנ"ל, הלוח אם הוא בן יותר משש שנים, אי אפשר לברוח מזה למשחקים חדשים צריכים מחשב חזק.אם המטרה היא משחקים עדיף להשקיע במחשב חדש.
פורסם 2008 ביוני 1717 שנים מחבר אוקי המשחק אז כבר לא מעניין אותי....מה שמעניין אותי עכשיו זה שאר הדברים1.יצאת HDTV ל HDMI. --> לLCD סמסונג 32-R81B.2.DVI כמובן לLCD של המחשב. --> LCD LG "173.יהיה חזק ככל שאפשר (ביצועים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.