עבור לתוכן

הורדתי משחק חדש ו....

Featured Replies

פורסם

הורדתי משחק של מקאזה והופתעתי לראות שהסיומת של הקובץ היא .bin למישהו יש מושג איך אני פותח את הקובץ הזה?

תודה מראש

דן

פורסם

זה קובץ image וnero יכול לפתוח אותו

פורסם

יש דרך יותר פשוטה...

ללכת לחנות משחקי המחשב הקרובה לביתך, לרכוש את המשחק. תכניס את דיסק ההתקנה לכונן ושם יהיה קובץ בשם Autorun.exe, הקובץ כ"כ נדיב שברגע שתכניס את הדיסק ההתקנה תרוץ מעצמה, אין צורך אפילו להקליק עליו! :idea:

פורסם

כן.... כבר אני הולך ומוציא 200 ש"ח על משחק שימאס לי אחרי שבוע ושאני יכול לקבל ע"י כמה קליקים על

העכבר

עם כל הכבוד להגינות וכל השיט הזה בסוף כל אחד עושה מה שנוח והגיוני יותר.

אני לא פיראט או נגד זה שהחברות ירויחו,פשוט זה נוח ומשתלם

פורסם

יש דרך עוד יותר פשוטה להוריד Daemon-tools.

פורסם

ויש דרך עוד יותר פשוטה והיא לקרוא את התקנון עליו כביכול חתמת "ווירטואלית" וקיבלת את ההרשאה להשתתף בדיונים בפורומים, Arik.

נושאים כאלה אסורים בפורומים ואני מתפלא שמשתמשים קצת יותר וותיקים ממך פשוט מגיבים חופשי.

פורסם

אני לא מבין אותך, לא מספיק אתה גונב משחק אתה גם לא חושב שעשית משהו לא בסדר.

בטח שזה נוח, זה גם יהיה נוח ללכת לבנק, לגנוב כמה מיליונים ולחיות חיים טובים.

פורסם

ואם המשחק הוא gta 1? המשחק הוא חופשי , כל עוד הוא לא אומר מה הוא המשחק הכל כשר

ובכלל למה צביעות? מדברים על vice city ועל הmatrix בפה פתוח ימים לפני שהגיע לארץ והכל בסדר

sheesh :P

פורסם

אני דווקא גאה בקהילה בקטע הזה כל המשתמשים הוותיקים לא ענו או במקרה שלR0cKF0rD אמרו לו לקנות מקורי יישר כח, אני צקווה שנמשיך ככה, ותשימו לב שכל מי שענה לו רשום כאן פחות מחודש

פורסם

אני דווקא גאה בקהילה בקטע הזה כל המשתמשים הוותיקים לא ענו או במקרה שלR0cKF0rD אמרו לו לקנות מקורי יישר כח, אני צקווה שנמשיך ככה, ותשימו לב שכל מי שענה לו רשום כאן פחות מחודש

תתצטרף לקהילת המכחישים אחי :smoke:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים