עבור לתוכן

בלתי אפשרי לפרמט את המחשב!

Featured Replies

פורסם

אני צריך עזרה, תקף אותי וירוס נוראי בשם " שורסה". אין לי בעיה של גיבויים וכל מה שאנירוצה עכשיו זה לפרמט את המחשב אבל זה בלתי אפשרי היה דרך הווינדווס, והבנתי שזה משהו שקשור לסרביספק2 אז הורדתי אותו גם. בקיצור נוצר לי מצב שהווינדוס לא עולה, ואני לא יכול לעבוד עם קומנדפורט כי הווירוס כל פעם מפעיל מחדש את המחשב. ומה שנשאר לי זה להפעיל דיסק הפעלה דרךהBIOS אבבבבל.... אני בח"ול במדינה נידחת ואין לי איתי שום דיסק הפעלה או משהו כזה. רציתי לדעת איזה תוכנת הפעלה קטנה אני יכול להוריד שרק תרוץ אוטומטית כשאני מפעיל את המחשב דרך הדיסק ואז אני אוכל לפרמט דרכה (סטייל נורטון קומנדר של פעם) . או אפילו איזה קובץ להוריד ולשים על הדיסק כדי שאני אוכל סוףסוף להגיע לדוס ולרשום את המשפט המיוחל FORMAT C!!!

פורסם

ואחרי נגיד שתפרמט, מה אתה לעשות בלי CD ?

פורסם
  • מחבר

כשנגיע לגשר.. נפוצץ אותו

פורסם

לא צריך bootcd ולא דיסקט של WIN98

תאתחל את המחשב כך שהCD שלך יטען ראשון ושהXP יהיה בתוך הכונן ואז אתה לוחץ על מקש כלשהו כדי שיאתחל להתקנה של ווינדוס

משם תלך לפי ההוראות ותהיה לך אפשרות למחוק ולשנות מחיצות ולבסוף כם לעשות פורמט (למצב שלך עדיף מלא,יקח רק קצת זמן) ואז תתחיל ההתקנה

בהצלחה

חח לא שמתי לב שאין לך דיסק של מערכת הפעלה

אז BOOTCD כן יכזור במקרה זה

פורסם

מה באמת כלכך לחוץ לך לפרמט את המחשב אם אין לך דיסק של ווינדווס להתקין?

תפרמט לפני שתתקין את הווינדווס, זה לוקח בדיוק דקה לפני שההתקנה של XP מתחילה.

אתה מנסה לחסוך פה זמן או משהו כזה?....

בכל מקרה, בנוגע לבעיה, תנסה להיכנס לווינדווס ב SAFE MODE, ומשם להריץ סריקה נגד וירוסים ורוגלות.

אוי לא תצטרך לפרמט אפילו.

פורסם

אתה יכול להשתמש בHiren's, זה דיסק אתחול עם שלל תוכנות ויש שם בין השאר Partition Magic

אני לא בטוח אם זה חוקי לפרסם לינק לקובץ הזה כאן, אז תריץ חיפוש בגוגל לHiren's 9.5 ותמצא לינק להורדה ישירה מרפידשייר.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא הבנתם... יש לי ווירוס רציני במחשב שלא נותן לי להעלות את הווינדווס בשום מצב... לא בSAFEMODE ולא בCOMMENDPORT ולא כלום...

מה שנשאר לי לעשות זה רק להשתמש בBOOTCD. שעכשיו עשיתי את זה... וBOOTCD שתומך בווינדוס מפנה אותי חזרה לווינדוס... ואז הוא שוב מושפע מהווירוס ככה שזה לא משנה גם כשיהיה לי את הדיסק של ווינדוס אני לא אצליח לפרמט. אני חייב לפרמט דרך תוכנה שעוקפת את הווינדוס.

החדשות הטובות הם - שהצלחתי להגיע לדוס דרך BOOTCD שמצאתי באינטרנט. הפחות טובות הם זה שהוא לא מזהה לי את הדיסק הקשיח!

אני חושב שזה קשור לBIOS למרות שבBIOS בהגדרות הוא כן אמור לזהות את הקשיח, אני לא מצליח להבין למה כשאני מגיע לדוס דרך הדיסק אין זיהוי שלו..

אם למישהו יש רעיון להמשך התהליך.. אני אשמח לשמוע.

אגב תודה לחברה ששלחו לי לינקים לBOOTCD!

פורסם

אז ככה

זה בגלל דיסק שלך ב NTFS

מדוס אתה להפעיל FDISK ולעשות DELETE לכל המחיצות שיש על קשיח.

ואז להגדיר מחיצה ואז לעשות FORMAT .

פורסם

כנראה שלא הבנתם... יש לי ווירוס רציני במחשב שלא נותן לי להעלות את הווינדווס בשום מצב... לא בSAFEMODE ולא בCOMMENDPORT ולא כלום...

מה שנשאר לי לעש....

בוא נשאל אותך בצורה הזאת, ברגע שתפרמט, מה השלב הבא שתעשה??

פורסם
  • מחבר

חברה, תודה רבה על העזרה!

עשיתי את הענין עם המחיצות בעזרת הBOOTCD, ואז גם פרמטטתי ועכשיו אני יכול להתקין בשלווה את הווינדוס כשיגיע.

הוא כבר בדרך! הוא רק צריך לעבור איזה מדבר קרח והוא פה. תודה!

פורסם

אתה יכול לעשות בוט דרך דיסקט 98.

לי יש דיסקט 98 אבל הוא מוציא לי הודעת שגיאה אם כונן C שלי מפורמט ב NTFS. בגלל זה אני ממשיך לפרמט אותו (ורק אותו) ב FAT32. האם יש דרך כלשהיא לסדר שהדיסקט יעבוד גם עם NTFS? אולי מה שאיוון הציע?

אז ככה

זה בגלל דיסק שלך ב NTFS

מדוס אתה להפעיל FDISK ולעשות DELETE לכל המחיצות שיש על קשיח.

ואז להגדיר מחיצה ואז לעשות FORMAT .

זה יפתור גם לי את הבעיה?..

פורסם

כיום לא שווה להתעסק עם פלופי של 98 כאשר אפשר להשתמש בכלים כמו UBCD למשל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים