עבור לתוכן

פרסמו את ה Spore שלכם

Featured Replies

פורסם

יצרתי מספר יצורים. בעוד הם נראים יפה ומגניבים, אני לא אהבתי את האנימציה של ההליכה שלהם - לעתים הצעדים היו קטנים מאוד ומהירים מדי. אהבתי את הזחילה, אהבתי את אפשרות הקפיצה שיש (עם הכנפיים). אני מצפה לקראת הגרסה המלאה (שעולה רק 5 דולר! או משהו כזה).

עשיתי חיפוש קצר בגוגל והמחיר שמצאתי זה 50 דולר..

http://www.gamespot.com/pc/strategy/spore/checkprices.html

אם הוא באמת היה עולה 5 דולר, בטוח היתי קונה אותו, אבל כשהוא עולה פי 10 יותר אני לא כל כך בטוח...

ועוד משהו שעכשיו ראיתי זה שאפשר לקנות בנפרד את הCREATURE CREATOR ב 10 דולר...

http://www.amazon.com/Electronic-Arts-15864-Creature-Creator/dp/B0017KWJ56/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1213548225&sr=1-1

• תגובות 96
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יוצר היצורים המלא עולה כ10 דולרים

המשחק יעלה 50 דולרים סטנדרטים

היוצר המלא יוצא בעוד מספר ימים ותוכלו להכניס את היצורים שתיצרו בו למשחק המלא כשיצא

פורסם

אני בטוח שהרבה יסכימו איתי ש50 דולר למשחק הזה זה יותר מידי...

גם 10 דולר בשביל היוצר זה קצת יותר מידי, אבל בגלל שער הדולר הנמוך המחיר עוד איכשהו בסדר...

ד"א מישהו ניסה לשים ליצור שלו 3 רגליים? ניסיתי ליצור את ההאנטר מHL2 EP2, אבל לא הכי הלך לי.. לא הצלחתי לשים לו רגל שלישית.. תמיד הרביעית קפצה.

פורסם

אני בטוח שהרבה יסכימו איתי ש50 דולר למשחק הזה זה יותר מידי...

גם 10 דולר בשביל היוצר זה קצת יותר מידי, אבל בגלל שער הדולר הנמוך המחיר עוד איכשהו בסדר...

ד"א מישהו ניסה לשים ליצור שלו 3 רגליים? ניסיתי ליצור את ההאנטר מHL2 EP2, אבל לא הכי הלך לי.. לא הצלחתי לשים לו רגל שלישית.. תמיד הרביעית קפצה.

אפשר ליצור יצור עם שלוש רגלים אני יצרתי שניים כאלו, אבל אי אפשר עם כל הסוגים.

פורסם

זה שלי

c.jpg

פורסם

אפשר ליצור יצור עם שלוש רגלים אני יצרתי שניים כאלו, אבל אי אפשר עם כל הסוגים.

מה זאת אומרת עם כל הסוגים.. סוגי הרגלים?

פורסם

זה נכון שהסימטריה באה באופן אוטומטי הרבה פעמים, אבל ממש קל להשתלט על זה ברגע שקולטים את העיקרון. אני כבר יצרתי יצורים עם רגליים בטור, עם שלו רגליים, עם רגל אחת... עם רגל מקדימה, שניים מהצדדים ורגל מאחורה (בצורת מעוין).

התכוונתי בהודעה הקודמת שלי שהגרסה המלאה של יוצר היצורים תעלה 5 (עכשיו הבנתי ש-10) דולרים. המשחק המלא - בטח שיעלה 50 דולר, כמו כל משחק.

פורסם

טוב.. הצלחתי..

ויצרתי עוד איזה יצור מוזר.. ניסיתי לעשות מעופף, לא הצלחתי.. יצא זה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

כנראה לא יהיו יצורים מעופפים באמת, יהיו רק מרחפים (Glide) כפי שראית עם היצור הזה.

פורסם

שלי .. תאמת נראה לי יצא טוב!

פורסם

שלי הראשון, של אחי השני, ושל אחי השני השלישי...

פורסם

עדיין לא הבנתי מה כולכך יפה בתמגוצ'י מודרני :\

פורסם

עדיין לא הבנתי מה כולכך יפה בתמגוצ'י מודרני :\

שאתה מגדל אותו עד שהטמגוג'י בונה חלליות והולך לכבוש כוכבים אחרים.

:smile1:

פורסם

שאתה מגדל אותו עד שהטמגוג'י בונה חלליות והולך לכבוש כוכבים אחרים.

that's more like it

פורסם

בהחלט נראה שאנשים לא יודעים על מה המשחק... הודעות כמו "אני לא חושב שצריך לשלם 50 דולר על זה" דיי עושות לי רע מבפנים מתי שאנשים זורקים ברצון 50 דולר על קרייסיס

אז כנראה שהרבה אנשים לא באמת יודעים מה יש במשחק הזה... אז אני אסביר

1.אתם מתחילים כיצור חד תאי בתוך סביבה מיקרוסקופית (סטייל המשחק דיי דומה לfl0w) אתם אוכלים דברים ואז אתם מתפתחים

אתם מקבלים מספר נקודות ומשפרים את הייצור החד תאי שלכם ואתם ממשיכים לאכול עוד ועוד דברים ולהתפתח עוד ועוד

2.אתם גודלים מספיק והופכים לייצור כלשהו (כנראה בהתחלה ימי אבל לא סגור אם הכניסו את זה למשחק או לא) אתם בוחרים את הייצור ובונים אותו (זה מה שאתם עושים עד עכשיו ביוצר היצורים)

3.הייצור קיים ומחפש מישהו לעשות איתו ילדים זה שלב דיי קצר שבו מוצאים נקבה\זכר עושים את המעשה ונוצרים ילדים

עוד כמה נקודות ואפשר להוסיף עוד קצת בלינג בלינג לייצור שלכם

4.אתם יוצרים שבט של ייצורים עכשיו אתם צריכים בתים\ציוד

את הציוד הבסיסי קונים בנקודות ואת המבנים גם אבל את המבנים אתם יכולים לעצב או לבחור מתוך מבחר מוכן מראש

אתם בונים לעצמכם איזה שבט נחמד ואתם מגלים שאתם לא ממש לבד

העולם שלכם מלא בשבטים של ייצורים אחרים (חלקם נוצרו רנדומלית חלקם ע"י משתמשים אחרים מהעולם) ואתם צריכים להראות לכולם מי היצור-בוס

תעשו מה אתם רוציםן תהרגו\תעשו דיפלומטיה זה לא ממש משנה מתישהו אתם אלה שתשלטו בכוכב ובכל הזמן הזה השבט שלכם הופך לעיר גדולה

5.אתם קונים את החללית שלכם(שגם אותה אפשר לעצב) ואתם יכולים לשטט בכוכבים אחרים (רנדמליים וכאלה של שחקנים אחרים) ואתם יכולים לשייט באינסוף גלקסיות

לקחת יצורים ולהביא אותם לכוכב שלכם\ליישב כוכב חדש ולעשות את כל השלבים מחדש

כל מה שתרצו בערך

עכשיו למרות שזה 5 שלבים "בלבד" תראו כמה תוכן וסוגי משחק יש לכם... תחשבו על האפשרויות!

אם אתם מוכנים לשלם 50 דולר על קרייסיס שמחזיק אתכם בקושי 10 שעות למה פתאום כל כך קשה לכם להוציא כסף על המשחק הזה? שלדעתי מכיל יותר מ50 שעות משחק (heck הוא מכיל יותר שעות משחק מSIMS שכידוע יכול להימשך לעד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים