פורסם 2008 ביוני 1517 שנים שלום לכולם,קיבלתי מחבר נתב nexttech אלחוטי ששכח את הסיסמא שלואיך אני יכול לעקוף את הבעיה הנ"ל על מנת להתחבר לנתב ולתחל אותו מחדש ?תודה רבה !!
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים תחפש באחורה שלו(לפעמים זה במקום אחר)-חור קטן שרק סיכה יכולה לעבור בו-תכניס את הסיכה ותדחוף קצת.זה יעשה RESET והנתב יחזור להגדרות היצרן
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר תודה רבה!!!ואחרי הreset איך אני מתחבר לנתב ?(מצטער על הבורות זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם נתב ...)תודה רבה !!!
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים אתה מחבר אותו בכבל רשת למחשב, ומנסה להיכנס לדף האינטרנט שלו...או ב-10.0.0.138 או ב-192.168.0.1 (קיימות אפשרויות נוספות)הכי טוב-תמצא את המדריך של הנתב באינטרנט,יעזור עם תתן פה דגם
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים תקשיב,עשיתי חיפוש,ודי ברור שלא תמצא באינטרנט שום דבר.שתי אופציות:1.תקנה נתב אלחוטי-היום לא חסרים נתבים במחירים סבירים2.תנסה בהדרכה שלי ושל אנשים שיגיבו פה להגדיר את הנתב. דבר זה ידרוש ממך הרבה עצמאות(ושלא נצטרך להגיד לך כל מילימטר,אלא שתהיה מסוגל להבין גם דברים לבד),מאוד יעזור אם תשיג מהחבר שלך את המדריך לנתב,אם הוא לא זרק אותו.בתור התחלה אנחנו צריכים לגלות את האייפי של הראוטר.אם חבר שלך יודע,זה מצויין.אם לא,יש רשימה של כמה IP מפורסמים שצריך לנסות,אבל לפני זה,תנסה להריץ עם CMD את הפקודה הבאה(תשים SCREEN SHOT עם התוצאה):ping -r 1
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר ביצעתי את הפקודה ב-ping -r 1אך מה שאני מקבל זה את ההודעה - IP address must be specifiedאשמח לקבל רעיונות נוספים תודה רבה !!!
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים ה IP של הנתב יהיה ה deafault gateway שכרטיס הרשת יקבל ב dhcp.תבדוק איזה default gateway הוא מקבל בכרטיס רשת.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר איך אני עושה את זה ?[br]פורסם בתאריך: 15.06.2008 בשעה 22:12:26בדקתי איזה כתובת הוא קיבל ב - defualt gatewayהיא הייתה - 192.168.2.1כשאני רושם אותה בדפדפן אני מגיע לחלון שדורש שם משתמש וסיסמא - מה שמחזיר אותי לשאלה שפתחתי בה - איך אני עוקף את השם משתשמש וסיסמא הלא ידועים ?תודה !
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים בדרך כלל שם השמתמש יהיה אחד מהבאים(שים לב,יש חשיבות לאותיות קטנות או גדולות):AdminadminAdministratoradministratorהססמא תהיה בדר"כ אותו שם משתמש(גם פה חשיבות לאותיות גדולות) או 1234
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר זה אכן הצליח !!!!תודה רבה רבה רבה !!(אני אומנם לא מצליח עדיין להתקשר באמצעותו לאינטרנט אבל אני מניח שאת זה אני כבר אמצע פה בפורום...)תודה רבה !
פורסם 2008 ביוני 1617 שנים מחבר היילאחר שאני מחבר את הנתב למודם של בזק ומנסה להתקשר באמצעותו לאינטרנטאני מופנה לעמוד של בזק שאומר שזו הודעת מערכת שאני מנסה להתחבר לא בתצורה מתאימהמה זה אומר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.