פורסם 2003 במאי 1722 שנים יש לי במחשב כרטיס רשת מובנה + כרטיס רשת נוסף. יש לי Local Area Connection שכשאני עומד עליו על העכבר, כתוב לי : Realtek .. Fast Family NIC - לכן אני מניח שזה כרטיס הרשת הנוסף שיש לי במחשב. יש לי עוד אחד (ששיניתי לו את הש), וכשאני עומד עליו עם העכבר, כתוב : NVIDIA nFource MCP Network Adapter - אני מניח שזה כרטיס הרשת ONBOARD שיש לי. וגם....... 1394 Connection מה זה ?!?! להלן צילום השווה 40 מילים (את השם של האחרון אני שיניתי) :
פורסם 2003 במאי 1722 שנים אני חושב שמדובר על תקן Firewaire, אבל איך הוא הגיע לשם ?זה אכן תקן FIREWIRE למרות שאין לי מושג גם איך הוא הגיע לשם.
פורסם 2003 במאי 1722 שנים אין שום פלא ב"איך הוא הגיע לשם". הוא פשוט שם.כל יציאת Firewire על כרטיס קול מזוהה ב-XP כרשת נוספת. ככה זה גם אצלי, וגם אצל אנשים אחרים שראיתי אצלם את זה.
פורסם 2003 במאי 1722 שנים מחבר מצויין ! לאחר שיש הסכמה טוטאלית מקצה לקצה, כל שנותר להסביר לי בבקשה, מה זה "תקן FIREWIRE "
פורסם 2003 במאי 1722 שנים לשאלתך מה עושים עם FIREWIRE ?....לי יש כרטיס יעודי כזה עם 3 כניסות.אני משתמש בו לחיבור מצלמת וידאו דיגיטאלית עם יציאה בתקן DV.תכנת העריכה מסוגלת לתפעל את המצלמה ולהוריד את הוידאו לצורך עריכה וכל זאת דרך התקן FIREWIRE ... 1394
פורסם 2003 במאי 1722 שנים Firewire הרבה יותר מהיר מ- Usb 1.1 ו- Usb 2.0. ניתן לחבר אליו דיסקים קשיחים חיצוניים, מצלמות וידיאו דיגיטליות ועוד...וזה פשוט טס.
פורסם 2003 במאי 1722 שנים הוא מופיע שם כי אפשר לחבר שני מחשבים ברשת דרך כבל firewire (כבל מאד יקר וקצר) לקבלת מהירות הרבה יותר גבוהה מרשת רגילה (עד פע 4 מהיר יותר מLan 100mbps)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.