פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים לדעתי הז'אנר הזה של "רצחו לי את המשפחה ואני רוצה לנקום" (ומסתבר שיש כזה) כבר מיצה את עצמו בסרט המעניש. ולא יהיה סרט שיוכל להתחרות איתו בקטגוריה הזאת. סרט מעולה, אחד החזקים. ד"א, העלילה של MP2 היא אחת הגרועות
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים לדעתי הז'אנר הזה של "רצחו לי את המשפחה ואני רוצה לנקום" (ומסתבר שיש כזה) כבר מיצה את עצמו בסרט המענישהיו גם סרטים כאלו של סטיבן סיגל ושל וואן דאם ואפילו קומנדו של ארנולד שוורצנגר העניין שאפשר לעשות את זה שטותי ואלים מאוד או לנסות להחדיר אווירה שהשיטה של האווירה פי 100 יותר קשה לעשות ואני חושב שאנשים מצפים שלסרט max payne תהייה אווירה חזקה רק שאני אישית לא מאמין שזה באמת יצליח לערכתי יהיה הרבה מומבו גומבו הוליוודי לחסוך באפקטים וזה יהיה סרט של 85% מומבו גומבו של דיבורים ו15% אקשן ואפקטים שרובם בסוף הסרט
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים אתה מצד אחד אומר שאתה רוצה שיחדירו אווירה ולא יעשו את זה שטותי ואלים,ומצד שני אתה לא רוצה דיבורים ואתה רק רוצה אפקטים...
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים אתה לא חייב הרבה דיבורים לאווירה מוזיקה תפאורה צילום וכו משפיעים המון על האווירה ולא אמרתי שאני רוצה אפקטים בלי סוף אני רק לא רוצה מומבו גומבו הוליוודי ושרק בסוף יש קצת אקשן ואפקטים כמו הסרטים של ספידרמן לדוגמה דיבורים כמו חול ואין מה לאכול
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים אני מציע לכם לקרוא את הcomments בIMDB.אמנם סובייקטיבי, אבל אפשר להבין איזה מין סרט זה. אני הבנתי שזה כנראה סרט אקשן נחמד אבל מאכזב בקשר למשחק.http://www.imdb.com/title/tt0467197/
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים the first half is incredibly boring and devoid of any suspense or tension. All we get is either cops talking about Max Payne and his past, or a very sorry-looking Max Payne going about the city looking for clues in very disjointed and badly edited sequences. Nothing important happens as all we get is exposition and introduction of unnecessary characters.כמה צפוי עוד סרט הוליוודי הולך לפח באותה השיטה בדיוק The final act of the movie is the only place where you will find all the trailer action moments. They look amazing and this is the act where the story is actually moving forward to a finale.מישהו צריך לתת שם לסוג סרטים האלו שיש טונות מומבו גומבו ורק בסוף יש פעולה ואפקטים
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים או שלIMDB יש חוש הומור ממש גרוע או שהסרט יאכזב אותנו קשות.מה לעזאזל עושה Ludacris בתפקיד ג'ים בראוורה?.ולמה Vini gognitti\Vladimir lem והשחקנים שלהם לא מופיעים ברשימת הדמויות?..
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר הייתי 3 ימים בטיול בהרי אילת בנתיים יצא הסרט בארהב בכל מקרה ראיתי ביקורת "The story has more holes than a shot-up metal door, the acting feels bored at best, and the intermittent action, while passable, hardly makes up for the downtime." אני לא אוהב ביקורות אני אוהב ללכת לסרט בעצמי לתת עליו ביקורת . ב25/10.
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים ביקורת בדברים כאלו זה בדרך כלל לא אחד לאחד כי יש הרבה עניין של טעם אבל אני קורה ביקורת ומנסה לסנן את העובדות שהם זורקים אם יש הרבה דיבורים בסרט כמו שאומרים ועיקר האקשן רק בסוף אני יתאכזב זה בטוח
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר אני מחפש תגובות כאלו לסרט"Easily the best video game to movie crossover to date.,"
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים חשבתי על כריסטיאן בייל אבל הוא יותר מדי מלוקק בשביל זה. צריך מישהו אפל הרבה יותר ולא סתם איזה מישהו שנראה עשיר יותר מדי ועם שיער דומה.אתה סתם חושב על כריסטיאן בייל כברוס ווייןתראה אותו בסרט המכונאי (The Machinist) ותראה איך הוא יכול להיראות בקיצון השני שלו,אבל אני באמת לא רואה אותו כמקס פייןלאחר מחשבה עמוקה בנושא הבנתי שלא יכול לצאת טוב מהסרט מקס פיין, והביקורות בIMDB חיזקו את הדעה שלי
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר שייקחו את Timothy Gibbs וזהו!!הוא מלך בתמונות אבל הוא יודע לשחק? S:
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים שייקחו את Timothy Gibbs וזהו!!אני לא מבין למה אתם עדיים משחקים בליהוק ? הסרט יצא כבר ככה שחלומות הליהוק שלכם יחכו לזמן אחר ואם מישהו הולך לצפות בקרוב בבקשה שייתן ביקורת אינפורמטיבית אני יחכה שיצא הDVD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.