עבור לתוכן

רוצה לקנות מסך 19 אינץ' 1000-2000 שקל.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה 19 אינץ' נחמד עד 2000 שקל. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט ברזולוציה הכי גדולה שהוא יכול להציע לי. איזה מסכים נחמדים יש בטווח מחירים שלי?

פורסם

ה-VIEW SONIC P95F (אם זה השם המדוייק) הוא אחד ממסכי ה-19" הכי טובים שיש והוא פוגע בול בתקציב AKL/

פורסם

אני מקבל ביום ראשון את ה LG P900B שהוא מסך 19" שטוח של LG עם טכנולוגית FLATRON.

אני אראה איך הוא ואגיד לך אם הוא שווה משהו :)

פורסם

שמתם לב שאין לLG מפרטים למסכי 19 אינצ' באתר שלהם?

אגב, מה העניין מאחורי האות P?

לא ידעתי שיש כזו סדרה.

פורסם

תחדש ! :)

פורסם

אני אישית ממלית לך על philips 109p ice\brilliance. יש לי אותו והוא מצויין. רזולוציה מקסימלית 1900X1600 - אבל זה כבר קטן מדי :lol: (יותר מדי).

אבל אני לא חוושב שהוא נכנס לך בתקציב, אם אתה רוצה משהו ב2000 ש"ח אני מציע לך את ה LG900P הוא ממש מצויין, יש אותו לבן דוד שלי והוא עושה את העבודה.

אבל עדיין, הפיליפס יותר טוב.(רזולוציה יותר גבוהה, RR יותר גבוהה...).

פורסם

ה-VIEW SONIC P95F (אם זה השם המדוייק) הוא אחד ממסכי ה-19" הכי טובים שיש והוא פוגע בול בתקציב AKL/

19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor

פורסם

נו בחייכם , איפה כל אלה בפורום שאמרו שה-VIEWSONIC P95F הוא אחד ממסכי ה-19" הכי טובים שיש ? איפה ?

פורסם

אחי, אל תלך לפי המלצות של אנשים.

כי חלק גדול פה אין להם את המסכים שהם ממליצים עליהם.

לך ל OFFICE DEPOT בשפיים או בתל אביב, יש שם מלא מסכים, תסתכל, תבדוק מה יותר נראה לך וזה מה שתקח מהחנות הווירטואלית אחרי זה במחיר מעולה.

פורסם

אחי, אל תלך לפי המלצות של אנשים.

כי חלק גדול פה אין להם את המסכים שהם ממליצים עליהם.

לך ל OFFICE DEPOT בשפיים או בתל אביב, יש שם מלא מסכים, תסתכל, תבדוק מה יותר נראה לך וזה מה שתקח מהחנות הווירטואלית אחרי זה במחיר מעולה.

בדיוק! הכי שווה זה לראות את המסך לפני שאתה קונה אותו!

פורסם

קח מסך של MAG 19" 996PF הוא מגיע אפילו לרזולוציה של 2048X1536 ב75Hertz

1280X960 ב100Hertz

MAG אלו מסכים שיכולים לעמוד ברזולוציות גבוהות במיוחד וגם בקצבי רענון גבוהים מאוד.

[glow=red,2,300]מומלץ[/glow]

פורסם

אני לא המלצץי סתם. יש לי את הphilips וגם ראיתי את ה LG 900 P.

המלצה חמה.

פורסם

MAG הרבה יותר מומלצים מקבלים איתם 3 שנות אחריות והמסכים שלהם ידועים כמסכים יציבים גם מעבר למה שהמסך תוכנן

לדוגמא: מסך MAG 19" מסויים הוצהר על 100Hertz ברזולוציה של 1024X768 אז המסך יכול גם לעמוד באותו קצה

רענון גם ברזולוציה של 1152X864

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים