פורסם 2008 ביוני 1417 שנים שלום אנשים.אז ככה, רציתי לדעת מהן האפשרויות שלי ב-LIVE אםאני משתמש במסלול Silver? האם אני יכול להוריד תכניםכגון דמואים טריילרים וכו'?ודמואים שיש בהם טעימה מהמולטי (כגון BF:BC החדש), האםאני יכול לשחק במולטי הזה גם בשירות סילבר? כי זה רק דמו.ד"א, פתחתי דיון לפני כשלושה שבועות בבקשה להמלצות למסךובסוך הזמנתי את ה-HP למי שזוכר, אז הוא הגיע והוא מעולה!אני חיברתי אותו ל-360 והוא פשוט מטורף.
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים כן אתה יכול להוריד תכנים ולקנות תכנים בקשר למולטי בדמו אין לי מושג בגולד כמובן אתה יכול לשחק מולטי ובסילבר לא אבל לא יודע בנוגע לדמו
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים אחי לא יודע אם אתה יכול לשחק ברשת בדמו אבל תוריד את הדמו החדש של bf אני אהבתי ואני ידבדוק עוד יותר מאוחר אם אפשר כי אני לא משחק בחדר אני משחק בסלון ושם אין לי אינטרנט
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מחבר ראיתי את הדמו ושיחקתי במולטי ב-360 של דוד שלי (אחלה משחק נראה לישזה הולך להיות אחד ממשחקי הרשת של השנה - ממכר בטירוף) ובגלל שהוארק לפני כמה ימים התחבר ל-LIVE ונתנו לו חודש מתנה בגולד אז אני לא בטוחאם המולטי בדמו אפשרי גם בסילבר, הבנתם? מקווה שכן.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים אי אפשר לשחק בדמו עם חשבון סילבר. אבל אם אתה נרשם לLIVE עם חשבון SILVER אתה מקבל חודש GOLD חינם.אני נרשמתי לא מזמן כדיי לשחק במולטי של BAD COMPANY ואחריי שראיתי שזה המשחק מולטי הכי טוב ששיחקתי בוא איי פעם אני מחר קונה חשבון GOLD לשנה ואת המשחק עצמו שהוא יגיע לחנויות. (ותבין זה יהיה המשחק היחידי המקורי שיש לי לXBOX) המשחק הזה שווה כל אגורה תאמין לי.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים אתה יודע שאם יש לך תפריצה לא כדי לך לשחק ברשת כי אתה יכול לקבל באן ...(אבל אסור לדבר על זה (: )
פורסם 2008 ביוני 1617 שנים AMIT_MEG ו- crazy donut - קיבלתם שניכם אזהרה בעקבות הודעות שלכן שהכילו תוכן לא חוקי (תוכן שנוגע לפריצה/צ'יפים). מדובר באזהרה ראשונה של שניכם מתוך שלוש אזהרות אפשריות. ההודעות של שניכם נמחקו מהדיון (ההודעה של crazy donut שמעליי לא עוברת על חוקי הפורום, ההודעה האחרת שהוא כתב כן עברה על חוקי הפורום ולכן היא נמחקה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.