עבור לתוכן

אחרי כמה שעות מול המסך אני מתחיל לדמוע ומקבל כאבי ראש מה לעשות? (בבקשה)

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך של MAG רזולוצייה 1152*864 REFRESH RATE 85HERTZ וGEFORCE 2 MX 200 , הבעיה היא שאחרי כמה שעות העיניים מתחילות לדמוע, אני יושב שעות רבות מול מסך המחשב, והאמת שהתעלמתי מזה אך לאחרונה זה התחיל להציק לי מאוד, אז השאלה שלי היא מה אפשר לשנות בשהגדרות המסך? אני יודע שיש כל מיני מגיני קרינה וכאלה האם חוץ מהעובדה שהם מכוערים מאוד הם גם עוזרים? ואם יש עצות מכל הסוגים והגדלים אני ישמח לקבלם, אז תודה רבה מראש לכל מי שיעזור!!!

נ.ב הדגם של המסך הוא :786PF אם זה משנה משהו

• תגובות 40
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תנסה להגדיל את קצב הרענון של התצוגה מ85 ל הכי גבוה שהמסך והכרטיס מסך תומכים ותראה אם חל שיפור . :bash:

:asthanos:

פורסם
  • מחבר

זה הכי גבוהה ברזולוצייה הזו, יש V מסומן שאומר הסתר מצבים שהמסך לא מסוגל לעמוד בו, אז כשהוא מסומן (ברירת מחדל) הוא נותן לעלות עד 85 אבל כשהוא לא מסומן הוא נותן עד 120 וב800*600 הוא נותן עד 240

פורסם

אל תעלה את קצב הריענון!!

אני חושב ש85 זה הכי גבוה שאתה יכול וזה סטנדרטי אצל הרוב

תנסה לשחק עם האור במסך ועם התאורה בחדר אולי זה יעזור

טומי

פורסם

אז תוריד ל1024X768 ותעלה ל100Hertz

פורסם
  • מחבר

גם ב1024*768 הוא על 85 במירבי, רק ב800*600 הוא עולה עד 120, החלשתי את האור במסך לא נראה לי שזה עזר אבל נקווה לטוב -ONLY TIME WILL TELL

עריכה- הורדתי לו את הV בתיבת סימון שדיברתי עליה והוא עלה ל100 בלי בעיות אבל אני על 1024*768 ואני מעדיף איך שהיה מקודם , אבל אם אין ברירה אני יסתדר בכל מקרה זה אמור לעזור? (העלעת הREFRESH RATE ל100)

פורסם

כל חצי שעה קח הפסקה ותן לעניים לנוח

פורסם
  • מחבר

כל חצי שעה קח הפסקה ותן לעניים לנוח

ולעשות מה ? לראות טלוויזיה? זה לא יעזור בהרבה חוץ מזה אין מצב שאני עוזב את המחשב כל חצי שעה, ולפי מה שאתה אומר זה יהיה לפרקי זמן של לפחות 10 דקות, תודה על הכוונה ועל הרצון לעזור אבל NO WAY אי אפשר

פורסם

אצלי ביטלתי את הוי ונפתחו קצבי רענון נוספים והם עובדים כך שההגנה היא רק מהדרייורים

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את זה אבל 85 זה הכי הרבה גם בלי הוי שעובד ב1152*864 וב1024*768 הכי הרבה שעובד זה 100HERTZ

פורסם

תחליף ראש ...

יש לך בעית ראיה ,עם פוקוס לקרוב קרוב לודאי

פורסם

קבל תיקון טעות כל חצי שעה מנוחה לעניים+ סטילה (טיפות עיניים למי שלא יודע)

חוץ מזה לך תבדוק את עיניים אויל אתה צריך משקפיים (או אם יש לך אז מידה גדולה יותר)

פורסם

נדמה לי שהטיפול ה"רשמי" :P הוא כל 20 דקות להסתכל במשך 20 שניות על משהו שנמצא במרחק 20 מטר (או שזה ס"מ?)

פורסם

20 רגל, שהן שישה מטרים.

פורסם
  • מחבר

אני לובש משקפיים אבל לרחוק לקרוב אני רואה מצויין ואני כמעט אף פעם לא שם תמשקפיים כשאני עובד על המחשב, כי הבעיה היא לרחוק לא לקרוב, אז להחליף ראש לא בא לי, אני יתכונתי בכל מקרה לקפוץ ביום ראשון לאופטימטריסט אז הנה עוד סיבה. אבל מה עם מגן קרינה? הדבר הזה יעיל ביכלל או שהוא סתם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים