עבור לתוכן

כל התוכנות שקשורות לווינדוס קורסות

Featured Replies

פורסם

מלפני יומיים, כל פעם שאני מפעיל את המחשב ה-Explorer מדי פעם ולא ניתן להשתמש במחשב.

כשה-explorer לא קורס וכן ניתן להשתמש במחשב, אני יכול להפעיל רק תוכנות שלא קשורות לווינדוס, (לדוגמא פיירפוקס), כל תוכנה שקשורה לווינדוס כגון Outlook או windows messenger קורסת באופן מיידי אחרי שהיא מודיעה על שגיאה. ניסיתי לעשות שיחוזרי מערכת, אבל העניין חוזר על עצמו.

מה יכולה להיות הבעיה ומה אתם ממליצים לעשות?

תודה!

פורסם

תנסה לסרוק אתה המחשב עם אנטיוירוס/אנטיספיי מעודכן.

בנוסף לכך אתה מוזמן גם לנסות להפעיל sfc /scannow כאשר הדיסק של החלונות בפנים.

פורסם
  • מחבר

עשיתי סריקה של המחשב, אין וירוסים.

כשאני עושה את מה שרשמת, המערכת מבקשת ממני להכניס תקליטור של WinXP Professional, ואני בכלל משתמש ב-home edition. זה רושם לי שאני מכניס תקליטור שגוי, למרות שזה בדיוק הדיסק שהתקנתי ממנו את הווינדוס.

מה אפשר לעשות?

פורסם
  • מחבר

רק עכשיו חזרתי, תראה, עכשיו אני בכלל לא מצליח להפעיל את המחשב במצב רגיל, ה-explorer קורס ישר ואי אפשר לעבוד במחשב.

הפעלתי את המחשב דרך מצב בטוח ואני שולח ככה את ההודעה עכשיו. יש אפשרות לנסות לתקן איכשהו את הווינדוס דרך המצב שאני נמצא בו עכשיו? או שהאפשרות היחידה שנשארה לי זה לפרמט? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

היי, תודה על כל העזרה :xyxthumbs:

יש לי שאלה, נכנסתי ללינק הזה: http://www.webtree.ca/windowsxp/repair_xp.htm

האם אני צריך להשתמש שם במדריך שהכותרת שלו היא How to Repair Install: ***Also removes Service Packs***?

כי ראיתי שבסטיקי הפנו למספר אתרים, למשל לאתר של מייקרוסופט שמציע דרך שונה לעשות תיקון מהדרך הנ"ל. (לא הצלחתי לעשות את מה שהם מסבירים שם, הם רושמם לא לעשות תיקון דרך הרקוברי קונסול ומצד שני כשלוחצים אנטר כל הזמן מגיעים לשלב של ההתקנה, ושם לא ראיתי אפשרות לעשות תיקון? יש לך מושג מה אני אמור לעשות? )

תודה

פורסם
  • מחבר

מדובר בדיסק מקורי שצרבתי מחבר.

איזה מדריך לתיקון הווינדוס לבחור מהמדריכים שנעוצים בסטיקי? אני פשוט לא מעוניין לגרום נזק למחשב ולעשות משהו לא נכון.

פורסם

כאשר אתה מפעיל את המחשב , ואז יש הודעה " PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD " תקליק על ENTER ואז זה מתחיל לטעון , אח"כ שתגיע

לדף שיש את ה LICENCE AGREEMENT ואתה מקליק F8 ואז שמה יש לך אפשרות להקליק R ולעשות REPAIR

3.gif

4.gif

פורסם
  • מחבר

אחי, אני מעריך את העזרה שלך אבל תראה, אני משתמש בווינדוס XP הום אדישן, כך שכניראה אין את האפשרות הזאת אצלי, תראה איזה מסך אני מקבל, (וזה המסך הראשון אחרי שאני לוחץ F8)

img3110gq8.jpg

איזו אפשרות אחרת יש לי לתקן את הווינדוס עם המערכת הנוכחית שלי, ווינדוס אום אדישן?

פורסם
  • מחבר

אני אנסח את השאלה קצת אחרת, אפשר לעשות repair למערכת הקיימת שלי שהיא windows home edition? אני פשוט לא יכול להפעיל את המחשב ואני חייב לעבוד דרך מצב בטוח.

אני לא רוצה לפרמט את המחשב, מה עושים? :s05:

פורסם

אפשר לבצע תיקון גם ל home edition.

אם אין לך את האפשרות הזאת אז משהו לא תקין בדיסק עצמו.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון בדיסק של ההתקנה או בדיסק הקשיח של המחשב? :nixweiss:

במידה ואתה מתכוון לדיסק הקשיח, יכול להיות שזה הדבר שגורם למערכת לקרוס כל הזמן?

פורסם

אחי, אני מעריך את העזרה שלך אבל תראה, אני משתמש בווינדוס XP הום אדישן, כך שכניראה אין את האפשרות הזאת אצלי, תראה איזה מסך אני מקבל, (וזה המסך הראשון אחרי שאני לוחץ F8)

img3110gq8.jpg

איזו אפשרות אחרת יש לי לתקן את הווינדוס עם המערכת הנוכחית שלי, ווינדוס אום אדישן?

זה קורה בד"כ כאשר דיסק ההתקנה הוא בגרסאה יותר ישנה ממערכת ההפעלה שלך, אם יש לך SP2 אתה צריך דיסק SP2 integrated.

יש מספיק מקורות להוריד אחד והרבה מדריכים להכין אחד כולל באתר הרשמי של MS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים