פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מצורף קובץ עם נתונים קיימים עכשווים. מעוניין לבצע המהרה ללא הוספת רכיבים ותוספות "מקצועיות". לא מבין בהמהרה, בחנות אמרו לי שהמחשב טוב מאוד לביצוע המהרה. תודה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים הלוח שלך INTEL והוא לא נחשב לטוב לOC בקשר לרכיבים אחרים אין בעיה.....איזה ספק יש לך?
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים זה לא ממש משנה, אין לך יכולת לעשות OC על לוח של אינטל (יש מודלים ספציפיים שאפשר לעשות OC מוגבל, הם מאוד יקרים), מה גם שהזכרונות שלך הם 667 ויגבילו אותך למהירות של 2.33GHZ (בתנאי שיש לך לוח מתאים כמובן). אפשר לנסות עם SETFSB אבל אם אין לך שום ידע בOC עדיף שלא תתעסק איתה (לא פשוט).
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מחבר הצלחתי לגרף 1000 ש"ח. האם אני יכול ליצור מפלצון קטן מומהר או ללא המהרה עם תוספות במחיר הנ"ל?
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים דווקא כן... אם אתה משאיר את הזיכרון ומחליף את הלוח והמעבד תוכל להגיע לתדר 3163 ללא שום בעיה (ויותר עם קצת OC לזכרונות, בתנאי שהם ישרדו).לדעתי עדיף להחליף את המעבד והלוח מאשר את הלוח והזיכרון, לE7200 יש פוטנציאל גדול בהרבה לOC מאשר ל6300 ואם בעתיד תחליף לזכרונות 800 אז רף הOC שלך עולה..מעבד:Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOXכמות: 1 - מחיר: ¤619קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Proכמות: 1 - מחיר: ¤105לוח אם:Gigabyte GA-P31-DS3Lכמות: 1 - מחיר: ¤339סה"כ: ¤1063המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤1042מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.ilhttp://tms.co.il/preview/spec/ayhz9cb4אם יש עוד 120 שקלים הייתי לוקח את הP35-DS3L.
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מחבר אז אחרי שאני ייסחוט עוד יותר את אבא שלי שדופק ת'שכנה הכוסית מבלי שאימא שלי יודעת, עד איזה סכום אני צריך בכדי שהזכרונות יישרדו ועוד איך ושאני לא אצטרך לשדרג בשנתיים הבאות למפלץ אחר?
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים אז אחרי שאני ייסחוט עוד יותר את אבא שלי שדופק ת'שכנה הכוסית מבלי שאימא שלי יודעת, עד איזה סכום אני צריך בכדי שהזכרונות יישרדו ועוד איך ושאני לא אצטרך לשדרג בשנתיים הבאות למפלץ אחר? שניה, אני בהלם...
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מחבר למה : ? צא מההלם! אבא שלי זבלן אחלה מיליונר ואימא שלי יודעת שהוא טלית שכולה כתמים... היא פשוט לא יודעת איפה הוא מכתים ת'טלית בכול פעם מחדש... גם אני (בחופשות מהצבא) מבקר ת'שכנה.
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים מחבר אם אני מגזים "ויוצא" מהסכום המוקצב... אני חוטף כאפות (וגם מחזיר לו) ולא מקבל כלום... אז מספיק עם העיצות ותכלס ניגש לנושא שלשמו התכנסנו... דאנקשה (אבא שלי אני מת עליו חולה עליו)
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים "סחיטת האבא הנואף ושיפור המחשב באובר קלוק" איך ידעת איפה לבחור לשים את הדיון .. ב"כללי" , או ב "אובר קלוק וקירור" ? ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.