עבור לתוכן

האם כדאי לשלב ספק Ezcool PS05 במחשב חדש ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

עד לפני שבועיים, היה לי מחשב בן כ-5 עם AMD ו-ASUS k8ne-deluxe. הלך לו ספק והחלפתי ל-JSP tech EZcool PS05. לאחר שבועיים המחשב שבק והטכנאי שהרכיב את הספק טען שהלוח הלך (כאשר החליף לוח- הכל עבד).

כנראה שאני צריך להחליף מחשב...

אני הולך על AMD x2 4800 עם לוח של Asus m2a-vm HDMI.

שאלותי:

1. האם סביר שהספק גרם להרס הלוח (שהחזיק כל כך הרבה זמן)

2. האם כדאי להכניס את הספק הזה למחשב החדש ? אני חושש מסינדרום "ראש בריא למיטה חולה".

אודה מראש על כל תשובה

פורסם

שנה את הכותרת בהתאם לחוקים בבקשה

פורסם
  • מחבר

שונתה הכותרת

פורסם

אי אפשר באמת לדעת אם הספק גרם לבעיה - אבל הוא בהחלט חשוד מאחר שהוא לא נחשב לאיכותי יותר מדי.

איזה כ.מסך הולך להיות לך במחשב החדש?

פורסם
  • מחבר

OnBoard זה ATI למעשה.

פורסם

יש לי במשרד מחשבים עם ספקי JSP, ולמעשה הם הוכיחו אמינות אפילו יותר מספקי מותג.

פורסם

הכל עניין של מזל אורי..יש גם כאלה שיש להם ספק ג'גני 5 שנים והכל בסדר. אבל יש כאלה שאחרי חודש הספק שרף להם חצי מחשב.

פורסם

ל- Xtract

הייתי יותר משמח אם היית מעלה שאלה בפורום כמה לוחות אם וכרטיסי מסך נשרפו למי מהגולשים, ואיזה ספק היה בשימוש על מנת לתת תשובה נחרצת יותר באשר לאמינות היצרנים.

שבת שלום

צביקה

פורסם

היה פעם סקר כזה עד כמה שזכור לי.

שמע,אני לא אומר שכל שני וחמישי נשרף ספק,אבל כשקורה דבר כזה (והוא קורה יותר משריפה של ספקים איכותיים באמת) זה גורר בדר"כ גם לוח שרוף או משהו אחר שהלך יחד עם הספק. אם מישהו רוצה לקחת על עצמו את הסיכון הזה בבקשה. אל נשכח שספקים איכותיים "מביאים" איתם בדר"כ נצילות גבוה יותר,מתחים יציבים יותר,הם שקטים וכו'

פורסם

הכל נכון וגם קצת לא.

ספק בדרך כלל שהואהולך לומר שלום לאבותיו לא מעלה את מתחו ובזה גורם לשריפת צרכנים אלא יותר מפסיק לספק מתח.

הגורם לשריפה הינו בדרך כלל פגם בצרכן אשר גורם לזרם גבוה שבעקבותיו נראים גם סימני השריפה.

דבר זה מתרחש כאשר בספק הכח אין מנגנון הגנה בפני זרם/עומס יתר.

ובהמשך לשאלה בדבר ספק כח עם מסילה אחת אשר הועלתה בתרד קודם, שבו מגבלת הזרם הינה גבוהה מאוד

כפועל יוצא הסיכוי לכך גבוה יותר, מאשר בספק כח אשר לו מספר מסילות והגנות על כל מסילה.

אבל למען הגולשים, ומכיוון שמני אז בו הועלתה שאלה מעין זו עברו הרבה מים בירקון,

הגיע אולי הזמן לחדש ולשאול שנית את השאלה.

צביקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים